رفتن به مطلب

اگه از دوستت برنجي چيکار ميکني؟؟

pianist

اگه از دوستت برنجي؟؟؟  

34 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. اگه از دوستت برنجي؟؟؟

• 16
    • 1
    • 3
    • 9
    • 5

ارسال های توصیه شده

از کاربرا دلخور که نمیشم. ولی اگه جایی پستی رو ببینم که خلاف قوانینه تذکر میدم. این تذکرم یعنی همون گفتن. :w16:

این چند روزه که سرم شلوغ بوده وقت نکردم وگرنه خودت که دیگه منو شناختی :ws2:

:w72:

شما چجوری وقت میکنی همه تاپیکا رو بخونی و به همه جواب بدی؟:ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 53
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من اگه موضوع کوچیکی باشه با خودش مطرح میکنم:167:

ولی اگه موضوع خیلی جدی باشه قطعا به خاک میسپرمش(فراموشش میکنم) به طوریکه تا حالا این کار رو بارها در مورد دوستان صمیمی خودم انجام دادم و از این کار هم پشیمون نیستم:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من معتقدم اگه آدما به ظرفیتی میرسیدن که اشتباهات خودشونو بپذیرن...وضعمون خیلی بهتر از الان میشد....مثلا من همیشه به دوستامم گفتم اگه از من رنجیدین یا کار اشتباهی ازم سر زد بیاین بهم بگین..... به جای اینکه بشینین با خودتون هزار بار منو محاکمه کنید...بیاین بهم بگین....با صحبت کردن خیلی مسائل راحت تر حل میشه.....

درمورد دوستای خودم سعی میکنم باهاشون مطرح کنم و به نتیجه برسونم بحثو....:w16:

یا اگه موقعیت مطرح کردن نباشه،بیشتر اوقات فراموش کردم....:ws37:

کلا شیرینی گذشت چشیدم...کمتر فکر انتقام تو ذهنم میاد....:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

منم که میشناسین دیگه. همون کاری رو میکنم که اینجا میبینید. البته چیزی تو دلم نمیمونه. دو ثانیه بعد اینکه دعواش کردم فراموشم میشه که یه همچین موضوعی بین ما بوده. اونم فراموش نکنه بازم دعواش میکنم تا اونجا که از رو بره. البته همه اینا رو زمانی انجام میدم که بهش ثابت بشه من واقعآ دوستش دارم.

کسی رو که بهش ارزش قائل نباشم دعواش نمیکنم. هیچی هم بهش نمیگم.

این بود انشای من.که همش راست بود.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 سال بعد...

بستگی داره این مسئله که باعث ناراحتیم شده چی باشه و بعد هم باید در موردش فکر کنم و ببینم واقعا تقصیر کی بوده شاید من دارم اشتباه میکنم.

بعدا با خودش مطرح میکنم.

اگه لازم باشه رابطمو قطع میکنه اگه بهم توهینی کرده باشه.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 4 ماه بعد...

بعضی وقتها هم رنجیدن ادما از همدیگه بی مورده ولی اگر برام خیلی مهم باشه خیلی دوستانه باهاش مطرح میکنم و بیشتر وقتها زود رد میشم و ذهنمو درگیر نمی کنم :ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه

بستگی داره چقدر ازش رنجیده باشم !

معمولا توی رابطه ای که کسی درموردم کار اشتباهی انجام بده که نتونم ببخشمش ، با طرفم قطع رابطه می کنم !

اما اگر در حد یه سو تفاهم باشه مستقیما بهش می گم که از دستت ناراحت شدم و در صورتی که بتونیم همدیگه رو توجیح کنیم زیاد سخت نمی گیرم :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

بستگی به اون ناراحتی و نیز میزان صمیمیت داره:

اگه دوست خیلی صمیمیم باشه به خودش میگم و حلش میکنیم

اگه کمی صمیمی باشیم و کمی ناراحت باشم فراموش میکنم

اگه صمیمی نباشیم و خیلی ناراحتم کنه قطع رابطه میکنم

• Like 2
لینک به دیدگاه

مالِ من بستگی نداره....:ws3:

صاف می زارم کفِ دستش...:ws37:

دنیای مجازی رو نمی گم ها.....دنیای واقعی و قابل لمس رو می گم...

دنیای مجازی که اصلا محل خوبی برای رنجش نیست....چون 99.9 درصد حرفات و اعمال دیگران یک جور دیگه برداشت می شه...:ws37:

و در بیشتر مواقع ریشه ی رنجش های ما در این دنیا برداشت های نابه جای خودمونه...(دارم می گم بیشترش..نه همه اش...حالا باز اینجوری شو>>>>:banel_smiley_4:)

پس می زاریم رو دنده ی ستارالعیوبی....یا شتر دیدی ندیدی....یا تیریپ فراموشی....:ws3:

ولی تو دنیای واقعی..خیلی آروم و منطقی...در اغلب مواقع یکی دو روز بعد از واقعه :ws3: باهاش مطرح می کنم در یک محیط آروم...:w02:

یا می پذیره....یا نمی پذیره...:ws3:

در هر دو صورت من چیزی تو دلم نمی مونه......همین باعث می شه..بعد ها نشه کینه شتری!:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...