Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ما رو نبردید نامردااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا آره جات واقعا خالی بود هی میگفتم چرا امید رو نگفتید بیاد لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من که دیگه کلا تهران نمیرم واسه نواندیشانی ها همشون خسیسنشیش ساعت ما رو کاشتن اونجا،منم وقتی دیدم هیشکی محل نمیده و داریم از گشنگی تلف میشیم،پا شدم رفتم مهدی اول ضمانت کن که غذا میدی بعد ما بیاییم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آخی نازی اسم این اصفهانیا بد در رفته حرف من ضمانته باو گشنه برنمیگردی لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آخی نازی اسم این اصفهانیا بد در رفته حرف من ضمانته باو گشنه برنمیگردی این فائزه که یه گز ناقابل هم نیاورد :/ آقا ما سه روز تو راه بودیم تا رسیدیم تهران بعد سه روز هم تو راه تا برگشتیم بعد اونجا یَک حالی ازمون گرفتن حالا 5روز تو راه باشم بیام مشهد دوباره دست خالی برگردم؟ لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آخی نازی اسم این اصفهانیا بد در رفته حرف من ضمانته باو گشنه برنمیگردی :||||| لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مردم دو دسته هستند: یا دست و دلباز یا کرجی لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ این فائزه که یه گز ناقابل هم نیاورد :/آقا ما سه روز تو راه بودیم تا رسیدیم تهران بعد سه روز هم تو راه تا برگشتیم بعد اونجا یَک حالی ازمون گرفتن حالا 5روز تو راه باشم بیام مشهد دوباره دست خالی برگردم؟ توکه قراره بیای حداقلش زیارت که میری دود خالی نمیخوری :||||| مگه دروخ میگم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ توکه قراره بیای حداقلش زیارت که میری دود خالی نمیخوری اگر تو حرم از ضعف بیهوش شدم چی؟ لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دوستان گرامی که ازین تهرانی و کرجی جماعت نتونستن ناهار بگیرن تشریف بیارن مشهد شیشلیک معین درباری در خدمتیم یه همچین مهمون نوازایی هستیم ما چه ضمانتی هست بکوبیم بیایم مشهد بعد ناهار بدین؟امضا بدین تا باور کنیمیا اصلا بچه های مشهدو ببرید ناهار تا اثبات بشه که دست به جیبتون خوبه لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ این فائزه که یه گز ناقابل هم نیاورد :/آقا ما سه روز تو راه بودیم تا رسیدیم تهران بعد سه روز هم تو راه تا برگشتیم بعد اونجا یَک حالی ازمون گرفتن حالا 5روز تو راه باشم بیام مشهد دوباره دست خالی برگردم؟ منم یه سری اومدم اهواز....چیزی که ندادن هیچی،هر چی سوغاتی هم خریده بودم ازم زدن لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منم یه سری اومدم اهواز....چیزی که ندادن هیچی،هر چی سوغاتی هم خریده بودم ازم زدن عامو وسط خیابون که پذیرایی نمیکنن :/ تو بیا مهمونی بعد اینا بگو :/ لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اگر تو حرم از ضعف بیهوش شدم چی؟ قبلش یه پیتزا میدم ته بندی بشه ضعف نکنی بعدم شیشلیک چه ضمانتی هست بکوبیم بیایم مشهد بعد ناهار بدین؟امضا بدین تا باور کنیمیا اصلا بچه های مشهدو ببرید ناهار تا اثبات بشه که دست به جیبتون خوبه خیلی ضمانت میخوای یه تار سبیل بفرستم من به تیرونیا ،کرجیا و مشدیا ناهار نمیدم :icon_razz: لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ قبلش یه پیتزا میدم ته بندی بشه ضعف نکنی بعدم شیشلیک خیلی ضمانت میخوای یه تار سبیل بفرستم من به تیرونیا ،کرجیا و مشدیا ناهار نمیدم :icon_razz: باشه قبول ایول مهدی این تهرونیا و کرجیا رو یه چیکه آب هم نباید بهشون داد لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خیلی ضمانت میخوای یه تار سبیل بفرستم من به تیرونیا ،کرجیا و مشدیا ناهار نمیدم :icon_razz: یعنی من ارشدو مشهد قبول بشم ناهار نمیدین؟الله اکبرهاااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بعنوان یک قرار اولی خوشحال شدم دوستان رو دیدم امیدوارم همیشه شاد و پیروز و موفق باشید و لبهاتون خندون و جمعتون جمع باشه لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دوستان معلومه که بهتون خوش گذشته هااااااا هیش کی جای ما رو خالی نکرد/؟ لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چقدر حرف زدین دو روز نبودم لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دوستان گرامی که ازین تهرانی و کرجی جماعت نتونستن ناهار بگیرن تشریف بیارن مشهد شیشلیک معین درباری در خدمتیم یه همچین مهمون نوازایی هستیم ما هــــــــی وااااااااااااای :icon_pf (34): بذا بمونن خونشون چیکارشون داری آخه؟؟؟؟؟ الان محمد میاد میگه میتینگ بعدی مشهد! :| بیاین حالا اشکال نداره دیگه.. همش یه روزه زود تموم میشه لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ این فائزه که یه گز ناقابل هم نیاورد :/آقا ما سه روز تو راه بودیم تا رسیدیم تهران بعد سه روز هم تو راه تا برگشتیم بعد اونجا یَک حالی ازمون گرفتن حالا 5روز تو راه باشم بیام مشهد دوباره دست خالی برگردم؟ اااا مگه گز دوست داری؟! خوب نیس گز زیادی شیرینی برای سلامتیت هم ضرر داره عزیزم من فقط فکر سلامتی خودتون بودم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اااا مگه گز دوست داری؟! خوب نیس گز زیادی شیرینی برای سلامتیت هم ضرر داره عزیزممن فقط فکر سلامتی خودتون بودم صپاصگظارم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده