EN-EZEL 13039 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ یکشنبه هفدهم اردیبهشت 1391 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، پس از گذشت 6 سال از زمان برگزاری جام جهانی 2006 آلمان و آخرین حضور همزمان علی دایی و علی کریمی در ترکیب تیم ملی ایران، سرمربی سابق و کاپیتان فعلی پرسپولیس بار دیگر همبازی می شوند. قرار است روز پنجم خرداد ماه سال جاری به مناسبت بزرگداشت «سمیر سعید» دروازه بان کویتی که ماه گذشته در حادثه رانندگی کشته شد مسابقه بین تیم های منتخب خلیج همیشه پارس و منتخب جهان در کشور کویت برگزار شود. از همین رو مسئولان برگزاری این مسابقه از میان ستارگان ایرانی علی دایی و علی کریمی را برای حضور در ترکیب تیم منتخب خلیج پارس برگزیدند. یاسر القحطانی، محمد نور، اسماعیل مطر و عبدالحرمن خلقان نیز جمعی از بازیکنان برجسته کشورهای حاشیه خلیج فارس هستند که از سوی شرکت هت تریک به عنوان مسئول برگزاری این مسابقه دعوت نامه دریافت کردند. گفتنی است تیم ملی ایران هفتم خرداد ماه در یک بازی تدارکاتی باید به مصاف تیم ملی عراق برود و همین موضوع ممکن است مانع از حضور علی کریمی در ترکیب تیم منتخب خلیج پارس شود. 2 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ یکشنبه هفدهم اردیبهشت 1391 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سرمربی تیم فوتبال راه آهن مهمترین مشکل پرسپولیس در شرایط فعلی را نداشتن آرامش توصیف کرد و گفت: پرسپولیس اگر مربی نداشت و در آرامش فقط خوب تمرین می کرد امروز آن بالای جدول بود. به گزارش خبرنگار مهر علی دایی پس از برتری 4 بر 3 تیمش مقابل پرسپولیس با بیان این مطلب افزد: قبل از هر چیز دوست دارم به بازیکنانم از صمیم قلب این پیروزی را تبریک بگویم چرا که آنها امروز با تمام وجود خود بازی کردند. سرمربی تیم فوتبال راه آهن با تاکید بر اینکه تیمش در نیمه اول برتر از پرسپولیس بوده و حریف از روی غافلگیری به گل اول رسیده است گفت: در نیمه دوم تیم ما باهوش و منطقی بازی کرد و راه پرسپولیس را بستیم ماحصل این بازی خوب 3 گل بود که متاسفانه دو بار روی بازی مستقیم و ارسال از جناحین دروازه ما باز شد. دایی خاطرنشان کرد: خدا را شکر می کنم که امروز این عزت را به ما داد تا بتوانیم برنده شویم شاید هفته قبل می توانستیم برنده شویم اما از فرصت های گل خود استفاده نکرده، پنالتی ما گرفته نشد و ... تا اینکه امروز خدا مقدر کرد تا برنده از زمین خارج شویم. دایی از اظهارنظر پیرامون تیم پرسپولیس خودداری کرد کرد و گفت: پرسپولیس امروز سعی خود را کرد اما به نتیجه نرسید . در کل دوست ندارم در خصوص تیم پرسپولیس حرف بزنم و تمایل دارم در مورد توانایی های بازیکنان راه آهن بگویم. شما اسامی بازیکنان دو تیم پرسپولیس و راه آهن را با هم مقایسه کنید آن وقت به نتیجه می رسید که تیم ما چطور برنده شده است. من امروز دوست دارم از همت و تلاش بازیکنانم حرف بزنم. بچه های من امروز با غیرت بازی کردند و شایسته پیروزی بودند. سرمربی تیم فوتبال راه آهن در پاسخ به این پرسش که "علی دایی بازیکن و مربی محبوبی در تیم پرسپولیس بوده و اینکه امروز بعد از گلزنی مقابل پرسپولیس شادی کرد آیا باعث نمی شود از محبوبیتش کاسته شود؟" گفت: اصلا و ابدا نمی توانم در زندگی ام برای احدی فیلم بازی کنم. امروز یکی از حساس ترین بازیهای دوران فوتبالم را پشت سر گذاشتم چرا که برای بقا می جنگیدیم. من یک پرسپولیسی هستم اما امروز سرمربی راه آهنم و باید برای این موفقیت این تیم تلاش کنم من نمی توانم چون مقابل پرسپولیس بازی می کنم برای تیمم کم بگذارم و بروم کنار که پرسپولیس گل بزند. من یک پرسپولیسی ام اما امروز همه کار کردند که راه آهن این تیم را شکست دهد. وی ضمن یادآوری اینکه تیمش با وجود مشکلات زیاد مهیای دیدارمقابل پرسپولیس شده است گفت: حق تیم راه آهن این بود که جزو 7،8 تیم بالای جدول باشد اما متاسفانه اتفاقاتی افتاد که ما را از این هدف دور کرد، اتفاقاتی که نمی خواهم به آنها بپردازیم. علی دایی که ظاهرا بسیار از پیروزی خوشحال بود گفت: آنروزی که از پرسپولیس رفتم خیلی ها حرف و حدیث هایی را درست کردند اما امروز خدا این عزت را داد که در جدول آمدم بالای پرسپولیس! اینها همه کار آن بالایی است. امروز ثابت شد که اگر نامردی کنید جوابش را خواهید دید و حق را نمی شود پایمال کرد و خورد. دایی عملکرد شاگردانش را ستود و افزود: من از ته قلبم پرسپولیس را دوست دارم و اگر دقت کرده باشید امسال یک کلمه هم در مورد این تیم حرف نزده ام چه زمانی که آقای استیلی سرمربی این تیم بود و چه امروز که آقای دنیزلی هدایت تیم را برعهده دارد. اعتقاد دارم آن کسی که پرسپولیس را دوست دارد باید از این تیم حمایت کند اما متاسفانه امروز اینطور نیست. به نظر من این سکوها همیشه خط گرفته و افرادی خاص را تشویق می کند امروز هم خط گرفته بودند تا از فردی خاص حمایت کنند. وی بزرگترین معضل پرسپولیس را حضور تعدادی از لیدرها خواند و گفت: این لیدرها که تعدادشان هم به 10 نفر هم نمی رسد آرامش را از پرسپولیس گرفته اند. سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس تاکید کرد: مردم را به امان خود رها کنید مطمئن باشید آنها بهترین حمایت را از تیمشان می کنند و به ورزشگاه می آیند و از بازیکنان محبوب تیم خود پشتیبانی می کنند. دایی یادآور شد: فکر می کنید چرا ما آخر فصل گذشته موفق شدیم و اکثر بازی هایمان را بردیم؟ فقط به خاطر اینکه آرامش داشتیم و در آرامش کار می کردیم. اگر به این پرسپولیس آرامش برگردد و آنهایی که منافع شان را از راه نادرست بدست آورده اند را قیچی کنند قطعا پرسپولیس درست می شود. دایی در خاتمه خاطرنشان کرد: پرسپولیس با این بازیکنان خوبی که دارد اگر مربی هم نداشت و با آرامش فقط خوب تمرین می کرد امروز آن بالا بود نه پائین جدول. شما نگاه کنید کجا در ورزشگاه یک بازیکن خاص را حمایت می کنند و علیه دیگر بازیکنان شعار می دهند. اینها را درست کنید مطمئن باشید پرسپولیس درست می شود. دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و راه آهن در هفته سی و سوم رقابتهای لیگ برتر عصر یکشنبه با پیروزی 4 بر 3 شاگردان علی دایی به پایان رسید. 1 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ سه شنبه نوزدهم اردیبهشت 1391 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کویتیها تصمیم گرفتهاند درمسابقه برای خداحافظی یک بازیکن کویتی از چند ستاره آسیایی استفاده کنند و به همین منظور برای علی دایی، کریم باقری و علی کریمی دعوتنامه فرستادهاند. به گزارش خبرآنلاین: کویتیها تصمیم گرفتهاند درمسابقه برای خداحافظی یک بازیکن کویتی از چند ستاره آسیایی استفاده کنند و به همین منظور برای علی دایی، کریم باقری و علی کریمی دعوتنامه فرستادهاند. قرار است رئال مادرید 15 می مصادف با 26 اردیبهشت به کویت بروند. این مسابقه برای خداحافظی یک بازیکن کویتی برگزار میشود. کویتیها تصمیم گرفتهاند در این مسابقه از چند ستاره آسیایی استفاده کنند و به همین منظور برای علی دایی، کریم باقری و علی کریمی دعوتنامه فرستادهاند. از آنجا که 26 اردیبهشت مصادف است با روز آخر مسابقات لیگ قهرمانان آسیا، کویتیها درخواست کردهاند رئال مادرید دو روز دیرتر به آسیا بیاید تا مسابقه 28 اردیبهشت برگزار شود. رئال مادرید هم تلویحا با این موضوع موافق کرده اما هنوز نظر قطعی نداده است. اگر قرار باشد این مسابقه 26 اردیبهشت برگزار شود علی کریمی به کویت نمیرود. حتی در صورتی که مسابقه 28 اردیبهشت برگزار شود، باز هم ممکن است کریمی به کویت نرود. اما کریم باقری و علی دایی به کویت خواهند رفت. البته هنوز مشخص نیست که دایی در این مسابقه به میدان برود. شاید او فقط به کویت برود که مهمان ویژه باشد. اما کریم باقری حتما بازی میکند. 1 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ سه شنبه نوزدهم اردیبهشت 1391 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شادیهای علی دایی در بازی پرسپولیس – راهآهن و اظهار نظر او در کنفرانس خبری با واکنشهای متفاوتی روبرو شده. بعضیها به دایی حق دادهاند چون تیمش در خطر سقوط بوده و بعضیها هم حق ندادهاند چون معتقدند یک پرسپولیسی تحت هیچ شرایطی نباید از باخت پرسپولیس خوشحال شود. با این حال علی دایی همچنان روی حرفهایی که زده ایستاده و باز هم تاکید میکند که پیروزی راهآهن مقابل پرسپولیس، او را حسابی خوشحال کرده است. بعد از بازی دیروز انتقاداتی از شما شده که چرا جلوی پرسپولیس تا این حد شادی میکردید؟ - کسی که باورهایش با خدا باشد و همه چیز را به آن بالایی بسپارد، خدا هم حقانیت را نشانش میدهد. من باید چه کار میکردم؟ باید گریه میکردم؟ کسی به این فکر میکند که تیم من در خطر سقوط بوده و اگر نتیجه نمیگرفت در هفته آخر کارمان به اما و اگر میکشید؟ مگر من در فصل جاری دنبال این بودم که پرسپولیس نتیجه نگیرد یا اینکه دوست داشتم نتیجه بگیرد؟ مگر من امسال از پرسپولیس حمایت نکردم؟ شما ببینید وقتی پرسپولیس نتیجه نمیگیرد و میبازد چه افرادی چقدر انتقاد کردهاند. ولی من از تیم حمایت کردهام. و طوری حمایت کردهام که حرفهای من حاشیه نسازد. در حالی که میتوانستم بیایم حرف بزنم و تیم را نقد کنم اما این کار را نکردم. شما ببینید وقتی دنیزلی آمد اولین نفری بودم که حمایت کردم. میدانم مربی بزرگی است و آمده به تیم کمک کند. دنیزلی را از ته دل دوست دارم. او کسی است که بشیکتاش را قهرمان ترکیه کرده. حرفم از گذشتهها نیست، بلکه همین دو سال قبل این کار را کرده. چنین آدمی وقتی مربی پرسپولیس شده میتوانم چشمم را ببندم و از او انتقاد کنم؟ از طرفی رویانیان آمده و دارد برای پرسپولیس زحمت میکشد. بازیکن خوب و مربی خوب آورده. من هم از دنیزلی هم از رویانیان حمایت کردهام. من گفتم رزومه کاری این آقا مشخص است. حرفی بزنید که منطقی باشد. من نمیتوانستم حرفی بزنم که اوضاع را بدتر از چیزی که هست کند؟ من همیشه دوست داشتم پرسپولیس نتیجه بگیرد. تمام صحبتهای شما درست. ولی با این حال نمیتوانستید جلوی پرسپولیس خوشحالی نکنید؟ - همیشه نسبت به جایی که در آن کار میکنم تعصب قلبی دارم. نمیتوانم تعصبم را کمرنگ کنم. من در شرایطی دنبال نگه داشتن تیم راه آهن بودم که امسال بدترین اتفاقات برای ما رخ داده. هفته قبل شما نمیدانستید چه اتفاقاتی برای ما افتاد. آقا جون من نمیتوانم مثل خیلیها ادا و اطوار در بیاورم. نمیتوانم در طول فصل مصاحبه کنم و برای پرسپولیس حاشیه بسازم اما در روز بازی تیمم با پرسپولیس، فیلم بازی کنم. من علی دایی هستم. با تمام وجود کار کردم که نتیجه بگیرم چون تیم من داشت سقوط میکرد. اگر سقوط میکردیم کسی میآمد بگوید شما تیمتان مشکل داشته و به بازیکنانتان حقوق نداده بودند؟ همه میگفتند دایی تیم را انداخت. من بیایم در طول فصل حاشیه درست کنم برای پرسپولیس و مصاحبه کنم. بعد بیایم جلوی پرسپولیس بایستم و فیلم هندی بازی کنم خوب است؟ من در طول فصل از تیم و مربی و بازیکنان پرسپولیس حمایت کردم. همین الان همه میگویند پرسپولیس تیم خوبی دارد ولی دیدید که من دیروز گفتم پرسپولیس بازیکن خوب زیاد دارد. وقتی تیم من جلوی تیم بزرگی مثل پرسپولیس نتیجه گرفته نباید خوشحال میشدم؟ امسال سختترین سال فوتبالی من بوده. تیمی را تحویل گرفتهام که آخرین تیمی بوده که بازیکنانش را جذب کرده. از بین بازیکنانی که در بازار نقل و انتقالات بودهاند باید یک سری را انتخاب میکردم. همین امسال یک سری از بازیکنان را گذاشتهام در زمین که اولین تجربه آنها در لیگ برتر بوده. با این مشکلات تیم را نگه داشتهام بعد بیایم فیلم بازی کنم که خوشحال نیستم؟ این فشاری که روی من بوده را هوادار واقعی درک میکند و فوتبالیها درک میکنند. ولی یک سریها دنبال این هستند که من را جلوی مردم قرار بدهند. من آدم روراستی هستم. خدا میداند که من خوشحال شدم در این بازی نتیجه گرفتم. حالا بیایم فیلم بازی کنم که بگویم ناراحتم پرسپولیس گل خورده؟ ولی در بازی رفت شما واکنشی به گلی که تیمتان به پرسپولیس زد نداشتید. - حقیقت این است که بازی رفت تیم من گل زد به پرسپولیس. آن موقع فشار و حساسیت نبود. من برای اینکه کسی ناراحت نشود خوشحالی نکردم. ولی دیروز فشار زیادی روی من بود. حالا بیایند هوادار را تحریک کنند علیه من، به کجا میرسند؟ کجای دنیا میآیند مربی که دو تا جام آورده برای تیمش را بگذارند کنار؟ دیروز خدا حقانیت را روشن کرد. من باید بگویم اهل فیلم بازی کردن نیستم. اگر در تشتک سازی هم مربیگری کنم به آن تیم عرق دارم و تعصب. من آرزویم این بوده که راهآهن ببرد و در لیگ بماند. و در عین حال آرزویم این بوده پرسپولیس نتیجه بگیرد. ولی پرسپولیسیها یک فصل ناکام را گذراندند. کسی به این فکر میکند که من اگر دیروز میباختم کارم در هفته آخر به اما و اگر میکشید؟ من فکر میکنم یک سریها برای اینکه سرپوش بگذارند روی یک سری مسائل و فضا را عوض کنند، حالا شادی کردن دایی را علم کردهاند که ذهنها برود سمت دایی. اگر اینطوری مشکلات حل میشود، بگذارید همه ذهنها بیاید سمت من. فکر میکنم با این بحثهایی که مطرح میشود حاشیههای تیم روز به روز بیشتر میشود. حالا یک سریها دارند با این مسائل آرامش را از تیم میگیرند. شما ببینید پرسپولیس چطوری الغرافه و الشباب را میبرد، اما بعدش دوباره وارد فضای ناکامی میشود. چه کسانی از ناکامی پرسپولیس منفعت میبرند؟ چه افرادی دامن میزنند به حاشیهها که تیم نتواند موفق باشد؟ اینها دنبال ذهنیت عوض کردن هستند و اینکه حاشیههای تیم بیشتر شود. تیم من برده. فنی هم برده نه به کمک داور. کسی از این موضوع صحبت نمیکند که خوب بازی کردهاند. در مورد بهادر عبدی که هت تریک کرده صحبت نمیکنند. بیایند بگویند این تیم امسال هفت ملیپوش تحویل داده. 3 بازیکن در تیم بزرگسالان و 4 بازیکن در تیمهای ملی ردههای پایه. با معرفی کردن چهار تا جوان به فوتبال ایران، این ماندگاری برای من خیلی شیرینتر است. کسی نمیآید از ارزشهای فنی این کار صحبت کند. مگر تیم من کهکشانی بود؟ سه چهار تا بازیکن نامدار داشتیم. اینهایی که دنبال این مسائل هستند دشمن پرسپولیس هستند. یکی از صحبتهایی که مطرح شده، در مورد این است که گفتید خدا به من عزت داده که الان بالای سر پرسپولیس هستم. - ما موقعیتهایمان را یکی پس از دیگری از دست دادیم. ولی من بالای پرسپولیس نایستادم. راهآهن رفت بالای پرسپولیس. خواست خدا بود سرنوشت راهآهن بکشد به بازی با پرسپولیس. از نظر من این یک پیام دارد و حقانیت ما را نشان میدهد. من نظرم را صاف و ساده گفتم. میتوانستم فیلم بازی کنم اما نکردم. خواست خدا بود که راهآهن از پرسپولیس بهتر نتیجه بگیرد. من دنبال این نبودم که پرسپولیس بیاید پایین جدول ولی این اتفاقی است که افتاده. من نباید شادی میکردم؟ من با این بازیکنان زندگی میکنم. بعد که تیمم میبرد گریه کنم؟ ریا کنم و تظاهر؟ یا اینکه صادق باشم؟ من دنبال تحریک کردن هوادار نبودم. هوادار خودش هم میداند. اگر رسانهها از من انتقاد دارند انتقاد کنند. واقعیتهای دیگر را هم بگویند. دیروز شعار میدادند راهآهن به دسته اول خوش آمدی، راهآهن بای بای. چرا دیروز این چیزها بود و در بازی رفت نبود؟ به این دلیل که یک سری از لیدرهای قبلی بودند. اینها دنبال پرسپولیس نیستند. اینها دوست دارند پرسپولیس نتیجه نگیرد و رویانیان موفق نباشد. بعد در بازی با راهآهن میآیند و پرسپولیس را تشویق میکنند که من تضعیف شوم. دیروز یکی از بازیکنان پرسپولیس (شیث رضایی) سمت شما نیامد و از سکوهای روبروی جایگاه تشویق شد. من نمیخواستم راجع به این مسائل صحبت کنم اما این کارها یعنی چی؟ چه پیامی دارد؟ این توهینهایی که میکنند و این پلاکاردهایی که میآورند چه معنایی دارد؟ این 10 تا لیدری که دنبال منافع آقایان هستند دنبال این کارها هستند. در بازیهای دیگر این کار را نمیکنند. اینها دنبال منافع رویانیان نیستند. مسائل قدیمی را علم میکنند و به آن میپردازند. به نظر من این اتفاقاتی که در بازی دیروز افتاد زنگ خطری است برای رویانیان. این نظر شخصی من است. ببینید اینها از اول بازی چطوری جبههگیری کردند علیه من و تیم من. ولی من حواسم جمع تیمم بود. خیلی چیزها را بعد از بازی به من گفتند که حواست بود این حرفها را زدند؟ گفتم نه. من عاشق تیمم بودم و دوست داشتم تیمم بماند. اگر سقوط میکرد امروز خیلی حرفهای دیگر در مورد من میزدند. الان که ماندهایم میگویند چرا شادی کرد و چرا ناراحت نشد. اگر من در جایی که کار میکنم عشقی نباشد کار نمیکنم. بعد از بازی شعارهایی علیه محمد نوری و غلامرضا رضایی دادند. این شعارها حاوی این پیام بود که این بازیکنان با شما همکاری کردهاند. - من چه حرفی باید بزنم؟ اینها 10 تا لیدر هستند. اینها جیرهخوارهایی هستند که قبلا در موردشان صحبت کردهام. این کارشان یعنی حاشیه برای پرسپولیس. با این کار تمرکز دو بازیکن خوب را قبل از بازی فولاد و الشباب به هم میزنند. کاش دیروز امکاناتی داشتیم که میزان دوندگی را نشان میداد و مشخص میشد که کی بیشتر دویده. کسی که فیلم بازی را ببیند، میبیند که محمد نوری و غلامرضا رضایی داشتند خودشان را میکشتند. اینها میخواهند حاشیههای جدید درست کنند. دفعه قبل هم که پنالتی را گل نکرد آمدند این حرف را زدند که تو با علی دایی هستی. بعضیها از این حرفها میزنند که بازیکنان خوب را از کار بیندازند. مگر علی کریمی دیروز برادرش توی گل نبود؟ مگر دو تا پاس گل نداد؟ چرا زحمتی که این بندههای خدا میکشند باید اینطوری نادیده گرفته شود؟ اصلا مگر پرسپولیس فقط بازی دیروز را باخته که این حرف را میزنید؟ اینها دنبال تخریب دایی هستند. دوست داشتند تیم دایی 6 تا گل میخورد و سقوط میکرد. ولی تیم ما چون برده، این مسائل را مطرح میکنند. بازیکنان پرسپولیس هم آنقدر با غیرت هستند که با تمام وجود کار میکردند. مگر شکوری از زمان سایپا شاگرد من نبوده؟ یکی اینکه دنبال تخریب علی دایی هستید و یکی هم دنبال حاشیههای جدید برای پرسپولیس هستید که رویانیان و دنیزلی را تضعیف کنید. من اینقدر در این فوتبال بودهام که وقتی از این اتفاقات میافتد، میفهمم سرچشمهاش چیست. به نظرم باشگاه باید اقدام کند در این زمینه. میتوانند راحت از جایگاه فیلم بگیرند. مگر چقدر تماشاگر داشت بازی دیروز؟ پیگیری کنند که چه کسانی شعار دادند و شعارهایشان چه تبعاتی دارد برای پرسپولیس. بعد هم جلوی آنها را بگیرند. رویانیان گفته بود لیدرها را اخراج کردهام اما چند بازی است که آنها روی سکوها هستند. - من نمیخواهم دخالت کنم. اینکه چی شده که آنها رفتهاند و برگشتهاند، صلاح با خود رویانیان است. اینها تعدادشان 10 نفر هم نیست. بررسی کنید که کدام مدیرها را کوبیدهاند و کدامها را تشویق کردهاند. اهدافشان مشخص است. کارهایشان خیلی مشخص است. ضرباتی که اینها به پرسپولیس زدهاند کاملا مشخص است. اینها ناراحت بودند که تیم دایی در لیگ برتر ماند. 1 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ جمعه بیست و دوم اردیبهشت 1391 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سرمربی تیم فوتبال راهآهن با اشاره به اینکه خیلیها منتظر بودند تا سقوط این تیم را جشن بگیرند، گفت: راهآهن در نیم فصل دوم روند صعودی داشته نه اینکه مانند برخی از تیمها روند سقوطی داشته باشد. به گزارش خبرنگار مهر، علی دایی در نشست خبری پیش از دیدار این تیم برابر شاهین بوشهر ضمن بیان مطلب فوق گفت: در این بازی آخرمان در لیگ، نمیدانیم تیم شاهین چه شرایطی دارد و اینکه از کدام بازیکنانش در این مسابقه استفاده خواهد کرد. به هرحال سعی میکنیم در این بازی به نفراتی که کمتر در این فصل بازی کردند، میدان بدهیم ولی هدف اصلیمان رسیدن به پیروزی است. وی با ابراز تاسف از اینکه تا به امروز تنها 32 تا 33 درصد از پیش قراردادهای بازیکنان تیم راه آهن پرداخت شده است، افزود: فردا فصل تمام میشود اما هنوز بازیکنانمان بخش اعظمی از مطالباتشان را دریافت نکردهاند. البته از بازیکنانم متشکرم که در این شرایط که حتی برخی از آنها شاید پول توی جیبی هم نداشتند، با غیرت بازی کردند. سرمربی تیم راهآهن با بیان اینکه بازیکنانش با توجه به مشکلات موجود و تحمل سختیها کار بزرگی کردند و خدا را باید شاکر بود با تلاش آنها تیم راه آهن در لیگ برتر باقی ماند، اظهار داشت: خیلیها آماده بودند سقوط راهآهن را جشن بگیرند ولی ما تمام برنامههای آنها را به هم ریختیم. اول فصل هم گفته بودم اگر کارمان را درست انجام داده و حق را ناحق نکنیم، مطمئنا نتیجه لازم را کسب میکنیم که خدا را شکر توانستیم در این شرایط سخت در لیگ برتر بمانیم. وی ضمن یادآوری اینکه تیمها برای حضور در لیگ برتر نیاز به برنامههای آمادهسازی 6 هفتهای دارند اما راهآهن چنین فرصتی نداشت، افزود: پس از نتایجی که در هفتههای قبل گرفتیم، خوشبختانه توانستیم برابر پرسپولیس سه امتیاز بگیریم و اگر برابر شاهین هم پیروز شویم، در نیم فصل دوم جزو چند تیم بالای جدول خواهیم بود که موفقیت بزرگی برای تیم راهآهن است. دایی موفقیت تیم راهآهن را مدیون تلاش کادرفنی، همکارانش و بازیکنان تیم دانست و افزود: پس از پایان لیگ بیشتر دنبال مطالبات بازیکنان خواهم رفت تا بتوانم حق آنها را بگیرم. ضمن اینکه بعد از این بازی در مورد آیندهام تصمیم گیری خواهم کرد اما اگر وضعیت راهآهن به این شکل باشد، به هیچ عنوان در این تیم نخواهم ماند. وی صحبتهایش را اینگونه ادامه داد: اگر شرایط راهآهن بهتر شد و مسئولان قولهایی که در ابتدای فصل دادند اما عمل نکردند، را عملی کنند، دوست دارم در این تیم بمانم زیرا تیمی که ساختم فصل آینده جواب خواهد داد. ما یکسری نقاط ضعف داشتیم که با برگزاری تمرینات آنها را برطرف کردیم و قطعا با جذب نفرات جدید تیم راهآهن فصل آینده عملکرد بسیار بهتری را به نمایش میگذارد. سرمربی تیم راهآهن همچنین تاکید کرد: راهآهن در نیم فصل دوم روند صعودی داشته نه اینکه مانند برخی از تیمها روند سقوطی داشته باشد! ما روز به روز بهتر شدیم! و در صورت برد شاهین، با کسب نتایج خوب فصل را به پایان میرسانیم. من باید دست تک تک عوامل باشگاه از مسئولان تدارکات تا مدیرعامل را ببوسم که در این مدت و در روزهایی که مالکان باشگاه ما را تنها گذاشتند، در کنارمان بودند و در حالیکه بخش اعظمی از مطالباتشان را دریافت نکردند، برای موفقیت تیم تلاش کردند. "بهتر است خودتان مالکان باشگاه راه آهن را پیدا کرده و در مورد مشکلات موجود از آنها سوال کنید"، دایی با بیان این جمله در خصوص بحث انتقال تیم راهآهن اظهار داشت: من از این مسائل اطلاعی ندارم که تیم به مشهد یا شهرهای دیگر منتقل خواهد شد. یکی از دلایلی که در راهآهن ماندم این بود که با حمایت مالکان جدید، این تیم فعالیتش را در تهران ادامه داد. دایی در پاسخ به این پرسش که خوشحالی شما پس از گلهای راهآهن برابر پرسپولیس حاشیههای بسیاری را به همراه داشته است، خاطرنشان کرد: خیلیها ابتدا دنبال سقوط راهآهن بودند و وقتی دیدند نتیجهای نگرفتند، از طریق دیگر وارد عمل شده و شروع به بیان این خوشحالیها کردند. من بار دیگر تاکید میکنم که همیشه خودم را پرسپولیسی میدانم اما نسبت به جایی که در آن کار میکنم تعهد، وجدان و غیرت دارم. وی با تاکید مجدد بر اینکه آن خوشحالیها برای برد راهآهن بوده است نه باخت پرسپولیس، افزود: این دو مقوله از هم جداست و آنهایی که این مسائل را نمیفهمند، آن را بیان میکنند. من نمیتوانم فیلم بازی کنم و به خاطر گلهای راهآهن توی سرم بزنم، لطفا همه چیز را با هم قاطی نکنید. امسال ثابت کردم اگر سه نفر دوست داشتند پرسپولیس موفق شود، یکی از آنها من بودم. نمیگویم نفر اول بودم اما همین که در ابتدای فصل اعلام کردم حاضرم بدون دریافت حقوق در پرسپولیس مربیگری کنم، علاقهام را به این تیم نشان دادم. سرمربی تیم فوتبال راهآهن در پایان گفت: من راضیام به رضای خدا، قسمتم این بود که در این فصل در پرسپولیس نباشم. همین جا اعلام میکنم تا خودم را گم نکنم، هیچ وقت سقوط نخواهم کرد. دیدار تیمهای فوتبال راهآهن و شاهین بوشهر از هفته سی و چهارم رقابتهای فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور ساعت 17 فردا جمعه در ورزشگاه اکباتان تهران برگزار میشود. 1 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ جمعه پنجم خرداد 1391 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام علی دایی که در فاصله یک هفته مانده به پایان لیگ یازدهم توانست راه آهن را در لیگ برتر نگه دارد، حالا با پیشنهادهای زیادی برای فصل بعد رو به رو شده است. به نوشته تماشا: علی دایی که در فاصله یک هفته مانده به پایان لیگ یازدهم توانست راه آهن را در لیگ برتر نگه دارد، حالا با پیشنهادهای زیادی برای فصل بعد رو به رو شده است. جدی ترین باشگاهی که قصد دارد هدایت تیم فصل آینده اش را به دایی بسپارد، تراکتورسازی است. آنها تلاش زیادی کردند تا قرارداد امیر قلعه نویی، سرمربی فصل گذشته خود را تمدید کردند اما هر روزکه می گذرد مذاکرات آنها بیشتر به بن بست می خورد. گفته می شود قلعه نویی دوست دارد فصل بعد را در استقلال سرمربیگری کند و به همین دلیل شرط هایی برای مدیران تراکتورسازی گذاشته که آنها نتوانند آن را برآورده کنند. ظاهرا مدیران تراکتورسازی که از تمدید قرارداد با قلعه نویی ناامید شده اند، حالا به دنبال علی دایی هستند تا شاید بتوانند او را برای فصل بعد روی نیمکت نشینان ببینند. محمد دایی، برادر علی دایی با تایید این خبر گفت: «یک صحبت هایی شده ولی به دلیل اینکه برادرم هم اکنون در سفر است، هنوز صحبتی نشده است. علی آقا چند روز دیگر به ایران برمی گردد و درمورد آینده اش تصمیم می گیرد.» اما این تنها تیمی نیست که می خواهد دایی را به خدمت بگیرد. گفته می شود دایی جزو 3 گزینه نهایی سرمربیگری تیم ملی سوریه است و ممکن است او هدایت این تیم را به عهده بگیرد. البته دایی معتقد است برادرش دوست دارد در ایران مربیگری کند: «چند هفته پیش فدراسیون فوتبال سوریه نماینده ای را به ایران فرستاد تا با علی مذاکره کند. البته این را باید بگویم که او دوست دارد در ایران مربیگری کند ولی هنوز آینده او مشخص نیست.» به جز تراکتورسازی و تیم ملی سوریه، یک تیم قطری هم از مشتریان جدی دایی است. مع مولا در لیگ های قطر و امارات از ستاره ها استفاده می شود تا بتوانند سکوهای استادیوم هایشان را پر کنند. محمد دایی این پیشنهاد را هم تایید می کند ولی ادعا می کند نام این تیم را نمی داند: «به جز تراکتورسازی و تیم ملی سوریه برادرم از لیگ قطر هم پیشنهاد دارد ولی من نام آن را نمیدانم تا چند روز دیگر تکلیف دایی برای فصل بعد مشخص می شود. 1 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ پنجشنبه چهارم خرداد 1391 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در حالی که به نظر میرسد امیر قلعهنویی به زودی تراکتورسازی را ترک خواهد کرد تازهترین خبرها حاکی از آن است که جانشین وی کسی نیست جز علی دایی. امیرقلعهنویی اگر چه با تراکتورسازی روند خوبی را پشت سر گذاشت و موفق شد این تیم را به عنوان نایب قهرمانی لیگ برتر برساند اما شایعات جدی که درباره پیوستنش به استقلال مطرح شده مسئولان رده بالای استان آذربایجان شرقی را برآن داشته است که در خصوص روشن شدن تکلیف جانشین امیر واکنش نشان دهند. مدیران بلند پایه باشگاه تراکتورسازی حالا قصد دارند علی دایی را به تبریز بیاورند. البته نه علی دایی و نه مدیران باشگاه تراکتورسازی این خبر را تایید یا تکذیب نکردهاند.دایی در حال حاضر در ایران به سر نمیبرد اما به محض اینکه به ایران بیاید مذاکره تراکتورسازی با وی آغاز خواهد شد. شاید علی دایی هم بی علاقه نیست که با مردم تبریز پس از کشمکشهایی که طی سالهای اخیر داشته است به نوعی آشتی کند. شاید جامی که حتی امیر قلعهنویی نتوانست برای پرشورترین هواداران فوتبال ایران بیاورد علی دایی در لیگ دوازدهم به ارمغان بیاورد. شاید! 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ این جمله علی دایی رو خیلی دوست دارم. علی دایی:من همیشه رو بازی میکنم و هیچوقت زیر و رو نکشیدم ....... گفتاری که تبدیل شده به رفتار! کلا این "رفتار" علی دایی رو دوست دارم. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده