دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ بچه ها اینجا خیلی خوش گذشت امروز:hapydancsmil: من صبح کنکور دارم.ایشالا همه ی بچه ها موفق باشن.منم به اندازه ای که تلاش کردم و حقمه . خــــــــــــدایا شکرت 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ کنکورم خیلی بد شد نه عزیزم نگران نباش بذار نتایج بیاد بعد اگر سخت بود مطمعن باش برا همه همینطوره تا قبل اومدن نتایج بد به دلت راه نده ایشالله قبول میشی 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ نه عزیزم نگران نباش بذار نتایج بیاد بعد اگر سخت بود مطمعن باش برا همه همینطوره تا قبل اومدن نتایج بد به دلت راه نده ایشالله قبول میشی سپاسگذارم ان شاالله.... 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ کنکورم خیلی بد شد اصلا نگران این چیزا نباش خانمی.اتفاقا کنکور سخت بهتر نتیجه میده.من پارسال اینقد خوشحال از سر جلسه بلند شدم.بعد که نتایج اومد شوکه شدم.تا چند روز فقط تو شوک بودم و باورم نمیشد 7 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ اصلا نگران این چیزا نباش خانمی.اتفاقا کنکور سخت بهتر نتیجه میده.من پارسال اینقد خوشحال از سر جلسه بلند شدم.بعد که نتایج اومد شوکه شدم.تا چند روز فقط تو شوک بودم و باورم نمیشد دوسی بی نهایت فرمت سوالها تغییر کرده بود.... جدیده جدید بودن.... 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ سپاسگذارمان شاالله.... ناراحت نباشیا خیره ایشالله:hapydancsmil::hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ دوسی بی نهایت فرمت سوالها تغییر کرده بود....جدیده جدید بودن.... باز هم جای نگرانی نیست.توکل بخدا 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ باز هم جای نگرانی نیست.توکل بخدا حق با شماست توکل بر خدای مهربون 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ فک کنم خوب دعا نکردین الکی میگه 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ خوب دعا کنید لطفا :دی ما حوصله نداریم سال دیگه هم کنکور بدهیم :دی 6 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ تموم شد دستتون درد نکنه :دی 11 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ سلام به همه دوستان... ممنون بابت تاپیک و همینطور بابت دعاهایی که برای ما کردین....:icon_gol: .... 10 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ سلام به همه دویم ستان...ممنون بابت تاپیک و همینطور بابت دعاهایی که برای ما کردین....:icon_gol: .... خواهش میکنم قابلی نداشت به خدا والله بی تعارف میگم شماره حساب بدم 9 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ بچه ها بیاید بگید ببینیم چطور کنکور دادید//؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 9 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ سلام به همه دویم ستان...ممنون بابت تاپیک و همینطور بابت دعاهایی که برای ما کردین....:icon_gol: .... خواهش میکنم ...کاری بود که از دستمون بر میومد ولی دیگه دهنمون خشک شده بود... حالا کی میخواید شیرینیشو بدید؟؟؟؟ ما شدیدا منتظریم 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ دلم واسه ساندیسای سازمان سنجش تنگ شده دمت گرم تا حالا ندیده بودم کسی انقد مسلط فیس تو فیس بهم بگه شیرینیت رو ندادم امسال ساندیس ندادن دو بارم کنکور دادم ولی ندادن 8 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ امسال ساندیس ندادندو بارم کنکور دادم ولی ندادن من یکی از دوستام هفته پیش اومد پیشمون ساندیس اتوبوسش رو نخورده بود نگه داشتیم واسه دکور من سر جلسه کنکور اینو میبرم که اگه ساندیس ندادن ساندیس خونم پایین نیاد فشارم بیفته 7 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ الان تنها ناراحتیم اینه که چرا از اینکه کنکور رو خراب کردم ناراحت نیستم 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ بچه های کنکوری نگران نباشید حتما همتون همون جایی که دوس دارین قبولین ما کلی براتون دعا کردیم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده