afshin18 11176 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2014 خوب پس تبریک میگمحتما همینه(هیچی نمیشه ) تبریک نداره که تا قبل از این فکر می کردم یکتا هستم اون مرده ها همه شون اولش همین رو می گفتن 2
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2014 تبریک نداره که تا قبل از این فکر می کردم یکتا هستماون مرده ها همه شون اولش همین رو می گفتن چه خوب که دیگه نیستی:hapydancsmil: هاهاها جوک گفتیا 3
afshin18 11176 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2014 چه خوب که دیگه نیستی:hapydancsmil:هاهاها جوک گفتیا کلا با هر چیز مایوس کننده ای شاد میشه یه آل هیچوقت جوک نمی گه 2
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2014 کلا با هر چیز مایوس کننده ای شاد میشهیه آل هیچوقت جوک نمی گه کجاش مایوس کننده اس آل بی ادب :vahidrk: 2
afshin18 11176 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2014 کجاش مایوس کننده اسآل بی ادب :vahidrk: همه جاش باید تو موقعیت قرار بگیری آل با ادب مگه داریم؟ 2
setare.blue 23086 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2014 سلام عباس تاپیکت واقعا خوشحالم کرد . از همتون ممنونم... امسال برعکس 3باری که کنکور داده بودم بسیار استرس داشتم ،به هرحال گذشت با اینکه اصلا از عملکردم راضی نبودم. امیدوارم تک تک بچه هایی که زحمت کشیدن نتیجه زحماتشون رو ببینن:icon_gol: 10
VINA 31339 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2014 تو کنکور دادی؟ دو بارم کنکور دادم هم پنجشنبه هم جمعهبابا بی خیال من نمیدونم چرا ناراحتید حالا مثلا لیسانسو گرفتیم چی شد که فوقو بگیریم بهرحال ما زحمت کشیدیم از خوابمون زدیم تا محل امتحان رفتیم بقیش دیگه بی خیال 6
afshin18 11176 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2014 دو بارم کنکور دادم هم پنجشنبه هم جمعهبابا بی خیالمن نمیدونم چرا ناراحتید حالا مثلا لیسانسو گرفتیم چی شد که فوقو بگیریم بهرحال ما زحمت کشیدیم از خوابمون زدیم تا محل امتحان رفتیم بقیش دیگه بی خیال وقتی براش تلاش کرده باشی ناراحتی داره اگر تلاش نکرده باشی ناراحتی نداره نمی دونم تو چقدر تلاش کردی ولی من رتبه ام در حد تلاشم نخواهد شد 4
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2014 همه جاش باید تو موقعیت قرار بگیریآل با ادب مگه داریم؟ ای بابا شاد باش شاد بگذره:hapydancsmil: بله که داریم آلای ما همه با ادبن 2
afshin18 11176 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2014 ای بابا شاد باش شاد بگذره:hapydancsmil:بله که داریم آلای ما همه با ادبن کی حوصله داره شاد باشه البته حوصله ی ناراحتی رو هم نداریم خوبه پس باز یکتام چون آل بی ادبم 1
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2014 کی حوصله داره شاد باشه البته حوصله ی ناراحتی رو هم نداریمخوبه پس باز یکتام چون آل بی ادبم همون خنثی باش شما نه دیگه توجه کن آلای ما باادبن آلای همساده بغلیامون خیلی بی ادبن 1
afshin18 11176 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2014 همون خنثی باش شمانه دیگه توجه کن آلای ما باادبن آلای همساده بغلیامون خیلی بی ادبن هستم نکته رو نگرفتی ما که خیلی بی ادب هم نیستیم فقط بی ادبیم بازم یکتا هستم:hapydancsmil: 1
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2014 هستمنکته رو نگرفتی ما که خیلی بی ادب هم نیستیم فقط بی ادبیم بازم یکتا هستم:hapydancsmil: آفرین پسریم باش ای یکتا ای تک دانه ای یدانه اگه با این شاااااد میشی باشه شوما یکتا 1
afshin18 11176 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2014 آفرین پسریم باشای یکتا ای تک دانه ای یدانه اگه با این شاااااد میشی باشه شوما یکتا شاد نمی شم چون خنثی هستم ولی احساس خفنی می کنم 1
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2014 شاد نمی شم چون خنثی هستمولی احساس خفنی می کنم :banel_smiley_4: 1
afshin18 11176 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2014 میگن احتمال داره سوالات معماری و کامپیوتر لو رفته باشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
Abbas.H 15132 سازنده ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2014 میگن احتمال داره سوالات معماری و کامپیوتر لو رفته باشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یعنی ممکنه ؟؟؟ 3
afshin18 11176 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2014 یعنی ممکنه ؟؟؟ معماری حالا چون دو مرحله داره میشه یه کاریش کرد ما رو می خوان چیکارمون کنن 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری