دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ آهااااااا راس میگی بیایید شادی هامونو نه ببخشید امین هامونو تقسیم کنیم نه دیگه رفع شد ممنون خدایا خداوندا من و دوستانم با قلبای کوچکمون دوست داریم در آسمون کنکور پرواز کرده و در دانشگاه تهران فرود بیاییم آمین خدایا این آمینه سمت منم بیاد 6 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ آهااااااا راس میگی بیایید شادی هامونو نه ببخشید امین هامونو تقسیم کنیم نه دیگه رفع شد ممنون خدایا خداوندا من و دوستانم با قلبای کوچکمون دوست داریم در آسمون کنکور پرواز کرده و در دانشگاه تهران فرود بیاییم آمین آفرين دختر خووووب.هميشه بخشنده باش ايشالا ك خوب ميديم.توكل به خدا..هر چي مصلحت باشه 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ منم فردا صبح کنکور دارم برم یکم تست بخونم امیدوارم همه موفق بشن:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ من چ خونه باشم چ نباشم ..چ تعطيل باشه چ نباشه...هميشه 8 صب بيدارممن ميفرستم برات.قوله قول مرسییییییی االهه جونممممممم:aghosh: 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ خدایا این آمینه سمت منم بیاد حتما میاد خیـــــــالت راحت آفرين دختر خووووب.هميشه بخشنده باشايشالا ك خوب ميديم.توكل به خدا..هر چي مصلحت باشه من همیشه بخشنده ام فقط این سری آمین و با یه چی دیگه اشتباه گرفته بودم دقیقا همینه اگه تو سرنوشتمون باشه پس راهی که باید بریم اگه نه حتما یه چیز بهتر منتظرمونه در مقابل تقدیر تدبیر هیچ نیست 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ آقا یه سری مورچه داریم تعلیم دیده...میندازی رو پاسخنامه ردش رو میگیری تست میزنی با تضمین 30 درصد تخفیف مخصوص بچه های نواندیشان 5 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ آهااااااا راس میگی بیایید شادی هامونو نه ببخشید امین هامونو تقسیم کنیم نه دیگه رفع شد ممنون خدایا خداوندا من و دوستانم با قلبای کوچکمون دوست داریم در آسمون کنکور پرواز کرده و در دانشگاه تهران فرود بیاییم آمین :ws28::ws28:خییلییییییییی باحالی ایشاا...همتون قبولید چیزی که بخواد بشه الان نوشته شده اس.... 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ حتما میاد خیـــــــالت راحت من همیشه بخشنده ام فقط این سری آمین و با یه چی دیگه اشتباه گرفته بودم دقیقا همینه اگه تو سرنوشتمون باشه پس راهی که باید بریم اگه نه حتما یه چیز بهتر منتظرمونه در مقابل تقدیر تدبیر هیچ نیست دقيقا! پس شاد باشيم و پر انرژي آقا یه سری مورچه داریم تعلیم دیده...میندازی رو پاسخنامه ردش رو میگیری تست میزنی با تضمین30 درصد تخفیف مخصوص بچه های نواندیشان 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ چیزی که بخواد بشه الان نوشته شده اس.... چی میگی پروونه:5c6ipag2mnshmsf5ju3یعمی ما امتحان نداده نتیجه ها رو زدن؟ اینهمه خوندیم کشک دیگه 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ آقا یه سری مورچه داریم تعلیم دیده...میندازی رو پاسخنامه ردش رو میگیری تست میزنی با تضمین30 درصد تخفیف مخصوص بچه های نواندیشان 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ اگه 10 نفر با هم سفارش بدید ما پکیجمون رو با 50 درصد تخفیف ارائه میدیم 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ اگه 10 نفر با هم سفارش بدید ما پکیجمون رو با 50 درصد تخفیف ارائه میدیم سال بعد من کنکوریم :ws3:2تا مورچه برا من نگه دارید 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ سال بعد من کنکوریم :ws3:2تا مورچه برا من نگه دارید خب ما واسه هر مبحث یه مورچه جدا داریم مثلا زبان انگلیسی جداس خب واسه رشته های مختلف هم اینجوریه دیگه 3 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ چی میگی پروونه:5c6ipag2mnshmsf5ju3یعمی ما امتحان نداده نتیجه ها رو زدن؟ اینهمه خوندیم کشک دیگه بارونی من دید دنیویشو نگفتم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ خب ما واسه هر مبحث یه مورچه جدا داریممثلا زبان انگلیسی جداس خب واسه رشته های مختلف هم اینجوریه دیگه ارزون حساب کنید مشتری شیم 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ ارزون حساب کنید مشتری شیم خب مورچه هایی که تافل دارن قاعدتا قیمت بالاتری دارن بعضیاشون تولیمو دارن ارزونترن 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ يني اين جناب جوزف رو رها كنيد؛ تاپيك ميره رو هوا! لااقل چهار تا صلوات اين وسط بگين، نثار شادي ارواح طيبه عمه طراحان كنكور! 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ خب مورچه هایی که تافل دارن قاعدتا قیمت بالاتری دارن بعضیاشون تولیمو دارن ارزونترن مورچه هایی که تافل دارناومدین بازاریابی .برو بابا 4 تا صلوات برا روح ما بفرست فردا کنکور داریم:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ بارونی من دید دنیویشو نگفتم میدونم عزیزم.هر چیزی به وقت خود اتفاق خواهد افتاد(فرمایشات یکی دوستان) آخه خدا هم باید بدونه ما طاقت نداریم دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ خب مورچه هایی که تافل دارن قاعدتا قیمت بالاتری دارن بعضیاشون تولیمو دارن ارزونترن من موزچه ی چلاغ میخوام اون کارش درست ترهحالا یه دونه بفرستید امتحان کنم بینم چند مورچهه حلاجن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده