رفتن به مطلب

مولتی یوزر بودن چرا؟

ارسال های توصیه شده

بنظرم بهتره کمی خوشبینانه تر به موضوع نگاه کنیم. به هر حال این آزادی عمل وجود داره که اگر کسی بخواد بتونه با چند تا یوزر وارد بشه.

واما خود من یه مدت خیلی کوتاهی در حد دو یا سه ماه علاوه بر یوزر فعلیم یه یوزر دیگه هم داشتم. دلیلش هم این بود که علاقه داشتم که در گفتگوهای چالشی شرکت کنم

ولی وجهه یوزر اصلیم بصورت تخصصی برای تالار خودمون حفظ بشه.چون یه بار در یک گفتگویی یکی خیلی بی مهابا بهم توهین کرده بود که برام زیاد خوشایند نبود.

اتفاقا یوزر جدیدم چون تو تالار گفتگوی آزاد فعالیت میکرد خیلی سریع پر امتیاز شد . تقریبا همون دوره ای بود که قرار شده بود تاپیکهای گفتگوی آزاد با تاخیر و بعد از بررسی و

تایید مجاز بودن قابل رویت باشه. ولی بعد از مدتی دیدم اگه به همین صورت پیش برم مدهور الدم میشم و .... دیگه بیخیال شدم .

• Like 14
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 162
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

تاپیک بعدی محمد:

بی انگیزه بودن چرا؟

:ws3:

محمد کوتاه بیا.

من از شما می پرسم::ws3:

خودت چندتا یوزر داری؟ تو چشمام نگاه کن و بگو...

• Like 20
لینک به دیدگاه

اول باید صادقانه بگم که من فقط همین یوزر رو دارم ولی یه مدت تو ذهنم بود که با یه یوزر جدید بیام اما اینکارو نکردم:girl_angel:

من با این جمله که کسی رو خر فرض کردن موافق نیستم؛بهتره دلیل این کار رو از جوانب مختلف در نظر بگیریم بعد قضاوت کنیم.

بنظرم بهتره به جای بدبینی مطلق کمی از این منظر به قضیه نگاه کنیم که شاید کسی دوست داره یک سری عقاید و نظرات رو بیان کنه ولی از نگرانی این که مبادا واسه یوزر اصلیش،امتیازات و سابقه ش در تالار مشکل پیش بیاد و احتمال محروم شدنش باشه دست به انجام این کار میزنه..

اگر ما یه سری محدودیت هارو برداریم وبه آزادی بیان احترام بذاریم شاید خیلی از این یوزرهای دوم و سوم هم ناپدید بشن.

البته باید ذکر کنم که من با اشخاصی که بخاطر مزاحمت یا آزار دوستان اینکارو میکنن بشدت مخالفم.

• Like 12
لینک به دیدگاه

اینجا نه ولی تو باشگاه دوتا یوزر دارم دلیلش اینه که یه سری حرفا هست موجب اخراج شدن میشه اونا رو تو یوزر دومم می زنم (جالبیش اینه که یوزر دومم رو زودتر ساختم )

• Like 4
لینک به دیدگاه

قبل هرچیزی بگم کسایی که دعوت به تاپیک شدن رندم از بین مولتی یوزرا و غیر مولتی یوزرا هستن :ws3:

آخه شماهاکه ازهمه چیزخبرندارین!؟یه اتفاقایی افتادکه باعث شد بعضی ازکاربرای خوب انجمن ناراحت شن ودیگه فعالیت نکنن خداییش بعضیارفتارشون خیلی بدبودومنوبعضی ازدوستام وبد رنجوندن!من ازاولش زیادفعالیت نمی کردم ولی اون دوستام فعالیتشون خیلی زیادبود وبااتفاقایی که افتاداونامجبورشدن مخفیانه بیان انجمن یه تعدادیشونم یوزر دوم ساختن!ولی خداییش اوناکسی روخر فرض نکردن!همه رونمیگم ولی مطمئن باشین بعضیاواسه این کارشون دلیل قانع کننده ای دارن که ازگفتنش معذورم!!!!!!امیدوارم شماهم درنوردهمشون قضاوت اشتباه نکنین!!!!!!!

با این توضیحات فکر نکنم دلیلا بخواد قانع کننده باشه. به خاطر چندتا دلیل:

1- قاطی کردن مسائل شخصی و عمومی

2- مگه مهدکودکه قهر میکنن بعدش مخفیانه میان یا با یوزر دیگه میان؟ :ws3:

3- تو پست اول گفتم ژست میگیرن که قهر کردن، بعد اینجوری میان. چه کاریه آخه؟ واقعاً دلیل قانع کننده پشتش چی میتونه باشه؟ :ws52:

آقا یعنی چی چرا منو دعوت کردید:ws3::ws38:خاموش بودیم روشن شدیم دیگه :w000:

ولی دیگه مولتی یوزر نیستیم همین یکی هم به زور اداره میکنیم:w02::banel_smiley_4:

ولی حالا خارج از این مسائل واقعا چرا:ws52:اتفاقا دیروز حرفش بود میرفتیم تو پروف تازه وارد بسته بود پروفشون :w58:

خو خعیلی تابلوا

به ما هم دلیلشو بگید خیر ببینید موندیم تو خماری:w02:

اعتراف کن :ws3:

واقعا الان همون یه یوزر هم به زور یافت میشود اونایی که با چند تا یوزر فعالیت میکنن دیگه چه دل خجسته ای دارن :ws3:من یه زمانی دوس داشتم کسایی که با یه یوزر دیگه میان اسمشونو تو یه تاپیک اعلام کنید همه بدونن که بازیچه دست آدمای مریض نشن ولی خب الان که انجمن خیلی خلوت شده دیگه مهم نیس زیاد

بیکارن دیگه. :ws3:

اونکاری هم که میگی زشته خب، درست نیست به نظرم. مگه اینکه کسی خودش باعثش بشه.

• Like 7
لینک به دیدگاه

اعتراف کن :ws3:

:icon_razz:

دو روز پیش یعنی روز قبل از زدن این تاپیک فکر ساختن یوزرهای دیگه برای انجام کار خیر :whistle:اومد به ذهنمون ولی خدا صراط مستقیمو انداخت جلو پامون و خودومو نهی کردیم:banel_smiley_4:

و منتفی شد:w16:

حالا شما اعتراف کن:w02:

• Like 5
لینک به دیدگاه
قبل هرچیزی بگم کسایی که دعوت به تاپیک شدن رندم از بین مولتی یوزرا و غیر مولتی یوزرا هستن :ws3:

*Rain*, Ali.Fatemi4, amirgb, Arezoo J, Bahram Sh, en.ml, Farnoosh Khademi, HaMiD.CFD, hasti1988, IEMAN., jozef, JU JU, Mahnaz.D, Maryam Zare, memmar, Mina Yousefi, Mr. Specific, no an di sh,No.Andish, S.Ahmadi, sam arch, shadmehrbaz, soheiiil, میلاد, مجید بهره مند, پیرهاید, YektA MoeinI, z.b, zahra22, دختر باران, سکولاره.

بچه ها بیاین حدس بزنین ن ن ن:ws3:

هر حدس درست ت یک امتیازززززززززززززززززززززز:ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه
من با اینکه بگید کسیو خر فرض کردید به شدت مخالفم کسایی که با دوتا یوزر میان کسی رو چیزی فرض کنند

ولی حتما یک دلیلی داره که این کارو کردن شاید دلخوری بوده شاید فرار از مسئولیت شاید کسب امتیاز شاید اسپم بازی و.... پس اینا دلیل نمیشه که اینها کسی رو چیزی فرض کنند محمد جان

اگه دلخوریه، بره دلخوریشو رفع کنه و حرفشو بزنه. اگه فرار از مسئولیته، خب مسئولیتو نگیره یا انجام نده. یوزر جدید ساختنه چه صیغه ای هستش؟

کسب امتیاز؟! یعنی یوزر دوم بسازه از یوزر اولش تشکر کنه امتیاز بگیره؟ :w58: یا یوزر اولش امتیازش اشباع شده با یوزر جدید امتیاز بگیره؟ :w58: واسه این مسئله کلاً فقط میشه سکوت کرد :ws3:

اسپم بازی؟ هرچند اغلب کمتر کسی با یوزر دومش اسپم کرده. اسپم تو مایه های خوش و بش کردنه. خوش و بش کردن هم وقتی بیشتر هست که آشنایی بین افراد زیاد باشه. پس اگه اسپمی هم بخواد باشه با همون یوزر اصلی انجام میشه. ندیدم کسیو که واسه اسپم اینکارو کنه. اما اگرم باشه، یعنی خودشو به دروغ به بقیه یکی دیگه نشون داده و به دروغ یه آشنای دیگه نشون داده و میشه همون خر فرض کردن :ws3:

این مدل دلیلا همه به ذهنم رسیده ولی واقعاً به هیچ وجه دلیل قانع کننده ای نیستن که شخص بخواد با فعالیت کردن با یوزر جدید و شخص دیگه نشون دادن خودش، دروغ بگه و بقیه رو فریب بده و باز خر فرضشون کنه. چون اینکار از نظر من واقعاً غیراخلاقیه و توهین به بقیه.

منم فقط همین یک یوزر رو دارم... راستشم بگم که یوزر دوم اشخاص رو اصلا نمی تونم تشخیص بدم ! بعضی موقع ها دیدم که بچه ها با یکی شوخی می کنن و می گن می دونیم کی هستی و این حرفا .نمی دونم شاید به خاطر کم فعالیت کردنم باشه که کمتر پستهارو می خونم یا شاید هم از بس پاک و معصوم هستم :ws3:

ولی دوست دارم بدونم هر کسی که یوزر دوم می سازه و باهاش فعالیت می کنه ، چه قصدی داره واقعا ... مثلا بعضی موقع ها سر کار گذاشتن دوستان و خندیدن می تونه باشه اما واقعا نمی دونم :5c6ipag2mnshmsf5ju3

آفرین شما کار خوبو میکنی :ws3: کار عادی و معقولانه رو شما میکنی :a030:

من 3 تا یوزر دارم و تقریبا با همه هم آنلاین میشم و فعالیت هم میکنم.

محمد من از شما سوال میکنم::ws3:

تا حالا تونستی منو گیر بندازی یا متوجه بشی؟

باید کسانی که تابلو هستند رو بخاطر تابلو بودن اخراج کنی :w02:

تو همین یه یوزرت خودش 4تا یوزره :ws3: چون درست بشو نیستی که :ws3:

دیگه انقدرم بیکار نیستم بشینم همه آیدی ها رو چک کنم که بخوام کسی رو گیر بندازم یا نندازم :banel_smiley_4: ولی خب بعضیا شورشو در میارن :ws3:

هدفمم از این تاپیک این نیست که کسی بگه حالا یوزر دیگه داشتم یا نداشتم. هدفم فقط فهمیدن چندتا دلیل قانع کننده واسه این قضیه هست. دلیلی که استفاده از یوزر یا یوزرهای الکی رو با یوزر اصلی توجیه کنه تا شاید بتونم این نوع رفتار رو درک کنم :ws3:

ارشد که بودم به دلایلی چند تا یوزر داشتم ک الان اسمشم یادم نمونده

یادمه با یکی از یوزرا پیغام پروفایل یکی از دوستانو پاک کردم بعد پ خ داد تو رباطی؟نمیدونستم چی جواب بدم:ws3:

مدیر ارشد سابق ما رو باش :banel_smiley_4:

در جریان یه یوزرت بود، اما نه در این حد دیگه :banel_smiley_4:

• Like 10
لینک به دیدگاه
تو همین یه یوزرت خودش 4تا یوزره :ws3: چون درست بشو نیستی که :ws3:

دیگه انقدرم بیکار نیستم بشینم همه آیدی ها رو چک کنم که بخوام کسی رو گیر بندازم یا نندازم :banel_smiley_4: ولی خب بعضیا شورشو در میارن :ws3:

هدفمم از این تاپیک این نیست که کسی بگه حالا یوزر دیگه داشتم یا نداشتم. هدفم فقط فهمیدن چندتا دلیل قانع کننده واسه این قضیه هست. دلیلی که استفاده از یوزر یا یوزرهای الکی رو با یوزر اصلی توجیه کنه تا شاید بتونم این نوع رفتار رو درک کنم :ws3:

والا بخدا

حالا که صداقتت رو دیدم اعتراف میکنم همین یه آیدی رو دارم :ws3:

کی حوصله داره :w02:

محمد بیا به قرار دو-سه هفته پیشمون عمل کنیم.

قرار بود یه دست اسپم بزنیم تو رگ.

تاریخ؟ مکان؟ :gnugghender:

• Like 7
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

چراهایی که ذهن ادمین رو مشغول کرده :ws3:

منم مخالف چند یوزره بودنم :ws37:؛ مخصوصا کسایی که یوزر دوم میسازن بعد با یوزر دوم و شخصیت جدید از پست های خودشون تشکر میکنن امتیازاشون زیاد شه :))) بعد تو تاپیکای خودشون پست هم میدن ؛ این واقعا همون ... فرض کردن دیگرانه:banel_smiley_4: ؛اما یادم اون موقع ها این موضوع مطرح شده بود گفته بودید اگه یوزر دوم هم فعالیت مفید کنه اشکالی نداره :w02:

ولی خب کسایی که یوزر اولو کلا رها کنن و یکی جدید بسازن و فعالیت از نو قضیه اش فرق داره ممکنه به دلایل شخصیشون باشه

لینک به دیدگاه
بنظرم بهتره کمی خوشبینانه تر به موضوع نگاه کنیم. به هر حال این آزادی عمل وجود داره که اگر کسی بخواد بتونه با چند تا یوزر وارد بشه.

واما خود من یه مدت خیلی کوتاهی در حد دو یا سه ماه علاوه بر یوزر فعلیم یه یوزر دیگه هم داشتم. دلیلش هم این بود که علاقه داشتم که در گفتگوهای چالشی شرکت کنم

ولی وجهه یوزر اصلیم بصورت تخصصی برای تالار خودمون حفظ بشه.چون یه بار در یک گفتگویی یکی خیلی بی مهابا بهم توهین کرده بود که برام زیاد خوشایند نبود.

اتفاقا یوزر جدیدم چون تو تالار گفتگوی آزاد فعالیت میکرد خیلی سریع پر امتیاز شد . تقریبا همون دوره ای بود که قرار شده بود تاپیکهای گفتگوی آزاد با تاخیر و بعد از بررسی و

تایید مجاز بودن قابل رویت باشه. ولی بعد از مدتی دیدم اگه به همین صورت پیش برم مدهور الدم میشم و .... دیگه بیخیال شدم .

یعنی شما هم آقا مهرداد؟ :icon_pf (34): البته مرسی که اومدی دلیل کارت رو گفتی.

ولی انصافاً باید واسه آیدی جدید ساختن آزادی عمل داشت؟ :w58:

چرا احساس میکنی فعالیت تو گفتگوی آزاد یا بحث چالشی کردن وجهه فعالیت تخصصی رو خراب میکنه؟ مگه آدم باید یه بعدی باشه؟ اتفاقاً خوبه که آدم کنار فعالیت های علمی و تخصصی که داره، اگه علاقه به بحثای چالشی هم داره، توشون شرکت کنه. چرا به جای اینکار خوب، چندتا چهره از خودمون نشون بدیم تو انجمن؟

مخفی بودن قبول محمد ولی مولتی یوزر نه دیگه!!!!

• vahidrk.gif

حالا تا برات پرونده سازی نکردم اعتراف کن چرا منو به این تاپیک دعوت کردی؟؟؟به نظرت من جزء کدوم دسته بودم که سوال پرسیدی؟؟؟

• :w02:

اگه شک داشتی که یوزر دیگه دارم خیلی رک می گفتی میومدم جوابتو میدادم

• :ws38:

ولی اگه برای نظر دادن دعوت کردی که میگم حتمآ دلایلی داشتن که یوزر ساختن و قطعآ می دونن که شما هم خبر دارید می خوان یکم از بی کاری درت بیارن

• :ws3:

دفعه بعد لابد تاپیکی که می خواهی دعوت کنی اینه:یوزر جدید با نام ارشد سایت.. چرا؟؟؟

• icon_razz.gif

ادامه بده تا صندلی داغت داغ تر بشه

• :banel_smiley_4:

ایشالا بعد از امتحانات اولین نفر صندلی داغ تالار ما خواهی بود

• :whistle:
    با سپاس از دعوتتون

یادم باشه کلاً تو رو جایی دعوت نکنم :icon_pf (34): هروقت دعوت کردم ما رو یاد این صندلی داغه انداختی :icon_pf (34):

تاپیک بعدی محمد:

بی انگیزه بودن چرا؟

محمد کوتاه بیا.

من از شما می پرسم::ws3:

خودت چندتا یوزر داری؟ تو چشمام نگاه کن و بگو...

ااا. فهمیدی؟ :ws3: لو نمیدادی حالا :ws3:

من تو صندلی داغمم اینو گفتم. دوتا :w02: یوزر دومم testing

واسه زمانی که تغییراتی تو بعضی دسترسیا داده میشه واسه تست درست بودن دسترسی اون گروه کاربری استفاده میشه. از گروه عضو تازه وارد تا مدیر ارشدم متغیر شده. مثلاً تست کردن دسترسی به بخش طلایی. یا دسترسی به بخش ویژه یه تالار و این چیزا. البته الان دیگه زیاد استفاده نمیشه، قبلاً که این دسترسیا زیاد تغییر میکرد و قاطی پاطی میشد استفاده بیشتر داشت. با این حال باز کلی سوتی ازشون در میومد :ws28:

الان بخواد استفاده بشه معمولاً بعد از نصب یه هک هستش برای تستش یا مثلاً بخش ویژه ای تو یه تالار درست بشه. :ws3:

• Like 10
لینک به دیدگاه
ا

مدیر ارشد سابق ما رو باش :banel_smiley_4:

در جریان یه یوزرت بود، اما نه در این حد دیگه :banel_smiley_4:

بد میگن چرا دزدی میشه تو اداررات :ws3:

مش نمونه خرواررررررررررررررررر:icon_pf (34)::ws3::5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 9
لینک به دیدگاه

چند سال پیش یه یوزر دیگه داشتم که محمد خبر داشت :ws3:خودشم تهدیدم کرد دیگه باهاش نیام :5c6ipag2mnshmsf5ju3

منم دختر خوب دیگه باهاش نیمدم :w02:

چند یوزرها برای من جالبن :banel_smiley_4:زمان مدیر بودنم که قشنگ از نوع پستاشون و پ خ هایی که بهم میزدن سریع می فهمیدم و امارشون رو می دادم تا اخراشون کنن :w000:

یه دلیل که باعث میشه بعضی ها چند تا یوزر داشته باشن اینکه وقتی اغلب بچه ها ما رو بشناسن راحت نمی تونیم بنویسیم و تا یه چی می نویسیم میگن چرا و .... و این میشه که یوزر دیگه می سازیم یا سکوت می کنیم

خلاصه اینکه چند یوزر داشتن بده :w02:دیگه تکرار نکنین :w02:

• Like 10
لینک به دیدگاه
اول باید صادقانه بگم که من فقط همین یوزر رو دارم ولی یه مدت تو ذهنم بود که با یه یوزر جدید بیام اما اینکارو نکردم:girl_angel:

من با این جمله که کسی رو خر فرض کردن موافق نیستم؛بهتره دلیل این کار رو از جوانب مختلف در نظر بگیریم بعد قضاوت کنیم.

بنظرم بهتره به جای بدبینی مطلق کمی از این منظر به قضیه نگاه کنیم که شاید کسی دوست داره یک سری عقاید و نظرات رو بیان کنه ولی از نگرانی این که مبادا واسه یوزر اصلیش،امتیازات و سابقه ش در تالار مشکل پیش بیاد و احتمال محروم شدنش باشه دست به انجام این کار میزنه..

اگر ما یه سری محدودیت هارو برداریم وبه آزادی بیان احترام بذاریم شاید خیلی از این یوزرهای دوم و سوم هم ناپدید بشن.

البته باید ذکر کنم که من با اشخاصی که بخاطر مزاحمت یا آزار دوستان اینکارو میکنن بشدت مخالفم.

آفرین کار خوبی کردی به راه راست هدایت شدی :ws3:

نگاهی به سابقه برخوردایی که تو انجمن شده، نشون میده که 99 درصد محرومیت ها به دلیل توهین و بی احترامی و مزاحمت یا مولتی یوزری بوده. حتی اخطارها هم اغلب به همین خاطر بوده. خب یوزر دوم ساختن واسه توهین و بی احترامی دیگه خیلی نابودتره :ws3:

جالبه که اغلب کسایی که با یوزر دومشون بحثای خلاف قوانین میکنن، با یوزر اولشون هم همون بحثا رو میکردن یا میکنن :ws3: و خیلی وقتا میان یوزر دومو میسازن واسه تأیید حرفای یوزر اصلیشون تو اون زمینه :ws28: مام که گوشامون دراز :whistle:

مثلاً کی شده طرف بحث سیاسی کنه بزنیم اخراجش کنیم؟ :ws3: مگه وقتی که توش بخواد توهینی به کسی بکنه. اون دیگه میشه آزادی بیان خارج از چارچوب اخلاقی که مجاز نیست :ws3:

بچه ها بیاین حدس بزنین ن ن ن:ws3:

هر حدس درست ت یک امتیازززززززززززززززززززززز:ws3:

دست کم گرفتیا :w02: خیلیا رو دعوت به تاپیک نکردم، رفتم لینک گذاشتم پروفشون یا حتی خصوصی لینک گذاشتم :ws3:

اون جملم که گفتم مختلط دعوت کردم، منظورم فقط دعوت این شکلی نبود. انواع دعوت بوده :w02:

به نظرم واسه حدس بهتر، بازدیدکننده های تاپیک بهتر باشن :whistle:

• Like 5
لینک به دیدگاه
والا بخدا

حالا که صداقتت رو دیدم اعتراف میکنم همین یه آیدی رو دارم :ws3:

کی حوصله داره :w02:

محمد بیا به قرار دو-سه هفته پیشمون عمل کنیم.

قرار بود یه دست اسپم بزنیم تو رگ.

تاریخ؟ مکان؟ :gnugghender:

آقا قرار موکول کن بعد امتحانت یا حداقل بعد پایان نامه من :4564: الان اصلاً مزه نمیده بهم. انقدر که کلافم کرده این پایان نامه :4564:

چراهایی که ذهن ادمین رو مشغول کرده :ws3:

منم مخالف چند یوزره بودنم :ws37:؛ مخصوصا کسایی که یوزر دوم میسازن بعد با یوزر دوم و شخصیت جدید از پست های خودشون تشکر میکنن امتیازاشون زیاد شه :))) بعد تو تاپیکای خودشون پست هم میدن ؛ این واقعا همون ... فرض کردن دیگرانه:banel_smiley_4: ؛اما یادم اون موقع ها این موضوع مطرح شده بود گفته بودید اگه یوزر دوم هم فعالیت مفید کنه اشکالی نداره :w02:

ولی خب کسایی که یوزر اولو کلا رها کنن و یکی جدید بسازن و فعالیت از نو قضیه اش فرق داره ممکنه به دلایل شخصیشون باشه

هنوزم از نظرم کسی که با یوزر جدید میاد فعالیتای مفیدشو میکنه و کاری هم به کار کسی نداره، مشکلی نداره از نظرم (نه اینکه خوب باشه ها). یعنی ارتباطی با کسی برقرار نمیکنن و تو بحثا اغلب شرکت نمیکنن و کاری ندارن. خب مشخصه هدفش گول زدن نیست :ws3: اونا اغلب جز اون دسته اول هستن و خب دلیل اونا رو هم نمیدونم. :ws52:

یعنی اونا هم مورد هدف این تاپیکم هستن چون بالاخره دوست دارم دلیلا رو بدونم دیگه.

نمی دونم اینجا،واقعا کی ،کی رو خر فرض می کنه؟

کدوم دوستان؟

کی بیشتر یوزر داره؟

مافیا شده اینجا

:banel_smiley_4:

چند سال پیش یه یوزر دیگه داشتم که محمد خبر داشت :ws3:خودشم تهدیدم کرد دیگه باهاش نیام :5c6ipag2mnshmsf5ju3

منم دختر خوب دیگه باهاش نیمدم :w02:

چند یوزرها برای من جالبن :banel_smiley_4:زمان مدیر بودنم که قشنگ از نوع پستاشون و پ خ هایی که بهم میزدن سریع می فهمیدم و امارشون رو می دادم تا اخراشون کنن :w000:

یه دلیل که باعث میشه بعضی ها چند تا یوزر داشته باشن اینکه وقتی اغلب بچه ها ما رو بشناسن راحت نمی تونیم بنویسیم و تا یه چی می نویسیم میگن چرا و .... و این میشه که یوزر دیگه می سازیم یا سکوت می کنیم

خلاصه اینکه چند یوزر داشتن بده :w02:دیگه تکرار نکنین :w02:

اول آفرین به خاطر اینکه دیگه نیومدی با اون یوزر :ws3:

دوم آفرین بیشتر به خاطر اینکه فکر کنم اولین دلیل قانع کننده ای بود که شنیدم. که البته اغلب میره تو حوزه فعالیت تو تالار ادبیات :ws3: مثلاً طرف دلش گرفته یا حرف دلشو میخواد یه جا بنویسه، شاید مثلاً چون حالت شخصی اینا هم هست روش نمیشه با آیدی اصلیش که شناس هست بنویسه، با یوزر دوم اینکارو میکنه. این باز نسبت به چیزایی که قبلاً گفته شد و تو ذهن خودم قابل توجیه تره :ws3:

اما انصافاً درصدشون هم کمه این مدلی :ws3:

• Like 9
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...