آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۲ سلام... سلام... 24آبان یه تولد آسمونی داریم :icon_gol:دختر باران+ در ستاره بارانِ میلادت میان احساس من تا حضور تو حُبابی است از جنس هیچ از دستان من تا لمس نگاه تو آسمانی است به بلندای عشق جشن میلادت را به پرواز می روم دراین خانگی ترین آسمانِ بی انتها آسمانی که نه برای من نه برای تو که تنها برای “ما” آبیست مامان عزیزم تولدت مبارک عـــزیزم،برات روزهایی سراسر آرامش و موفقیت و شادی در کنــارِ عزیز ترینهات آرزو میکنم امیدوارم در همه ی مراحل زندگیت شاد و خوشحال و موفق باشی چه لطیف است حس آغازی دوباره... وچه زیباست رسیدن دوباره روز... وچه اندازه عجیب ست روز ابتدایی بودن... وچه اندازه شیرین ست امروز... روز بودن روز تو روزی که تو آغاز شدی و ساده میگویم حس بودن دوباره ات مبارک اینم کادو خوشگله 37 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۲ آخی!!تولدت مبارک دختر باران!!!! امیدوارم به هر آنچه در دل داری برسی... لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۲ دختر باران اینم کادوی من برای شما لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۲ وای ببین تولد کیه آجی دوست داشتنی خودم خیلی خیلی تبریک میگم سحر جونم ، ایشالله که به همه آروهای قشنگت برسی عزیزدلم لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۲ درود...ممنون از دعوت... زادروز دوست خوبمون مبارک و خجسته... لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۲ :w70:تولدت مبارک دختر باران:w70: :happy: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۲ :happybday: تولدت مبارک معدود گرافیست بازمانده :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۲ سحری مهربونم تولدت مبارک:hapydancsmil::hapydancsmil: امیدوارم که به همه ی آرزو های قشنگت برسی:icon_gol: لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۲ تولدت مبارک خانومی لحظه های زندگیت قشنگ لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۲ تولدت مبارک عزیزم همیشه سالم وسلامت باشی:icon_gol: لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۲ تولدت مبارککککککککککککککککککککککککککک بارون عزیزم:4uboxsmiley: ایشاا... همیشه موفق شاد وسلامت باشی به هرچی بهترینه هم برسی:) لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۲ تبــــــــــــــریک میگم دختر بارونــــــــــــــــــــــ سال خوبی پیش رو داشته باشی لینک به دیدگاه
uldoz3 470 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۲ :hapydancsmil: دينگ دينگ تفلدت مبارككككككككككككككككككككككككككككككككككككككك ♥ ♥ ♥ لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۲ تولدت مبارک عزیزم ایشالا تولدت صد سالگیت:icon_gol: لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۲ سحر جان تولدت مبارك خانومي اميدوارم لبخند مهمون لحظه لحظه زندگي ات باشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده