رفتن به مطلب

مخفی بودن؛ چرا؟

قابلیت مخفی اومدن به انجمن رو چطور می بینید؟  

100 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. قابلیت مخفی اومدن به انجمن رو چطور می بینید؟

ارسال های توصیه شده

فک میکنم دلیل اصلیش اینه که جواب پیغام هارو ندن یا کسی بهشون پیغام نده یا....:ws37:

ببخشیدا ولی مخالفم کسی نخواد پیغام بگیره و ... خب میبنده پیغامارو :ws37::ws52:

• Like 10
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 193
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چه تاپیکی:ws3:

بنظر من که کاملا خوبه:ws3:من خودم بشخصه چند باری استفاده کردم از این امکان دلیلش هم نداشتن وقت و ....بوده مثلا فقط در حد یه سر زدن که احیانا اگه دوستانی پیام دادن و جواب نتونستم بدم نگن آن بود جواب نداد:ws3:

اما خوب زیادیشم دیگه خوب نیست :whistle:

• Like 12
لینک به دیدگاه

من خودم تا حالا نشده مخفی بیام یعنی لزومی نمی بینم که بخوام مخفی بیام :w16:

ولی اونایی که مخفی میان بنظرم کسانی هستن که بیشتر تایمشون رو اینجا می گذرونن حالا به دلایلی نمیخوان دیگران بفهمن که سر میزنن به انجمن،

شایدم برعکس وقت ندارن نمیخان پیغاما رو ج بدن

در کل ولی کار نادرستی نیست به نظرم هر کس اختیار پروفشو داره دیگه

:w02:

• Like 11
لینک به دیدگاه

درود...

همه ی پست ها رو خوندم...

به تمامی نظرها احترام می زارم...

من تا به حال از این امکان استفاده نکردم...:icon_redface:

می تونم این رو هم بگم که امکان استفاده از اون در بعدها هم برای من خیلی ضعیفه و نزدیک به صفر هست....:icon_redface:

دلیل اینکه مخفی شدن رو برای خودم..تاکید می کنم برای خودم...نمی پسندم(برای دیگران تعیین تکلیف نمی کنم..من نماینده ی نظر خودم هستم)...اینکه اگر زمان مقتضی رو نمی تونم برای حضورم بزارم...اصلا حضور پیدا نمی کنم...نه اینکه خاموش بیام و دلیلم این باشه که وقت ندارم...وقت نداشتم خوب..همون مقدار رو هم نمی اومدم:icon_redface:

می دونم به واسطه ی مسولیت و حتی در صورت نداشتن مسولیت به واطه ی رشته و تاپیک هام ممکن هست مورد سوال قرار بگیرم...عنصری که دلیل حضور من هست در اهداف بالادستی برای حضور...

پس لازمه ی این قضیه حضور آشکارا هست...:icon_redface:

در مورد تجسس هم...خودم رو از این مبحث دور می کنم...تجسس در احوال دیگران و در کارهای دیگران از منش من به دور هست...

البته می دونم این تجسس در مواردی توسط مدیران برای شناسایی مواردی که کاربر اخلال گر داریم مفید هست...

ولی من به شخصه از این حربه استفاده نمی کنم...:icon_redface:

.

.

.

در مورد نظرم خودم در مورد این افراد...

من اینجا عرض می کنم محمد جان...شما یک امکانی رو قرار دادین...از این امکان می شه به صورت معقول استفاده کرد..و هم به صورت نامعقول...

اینکه دستورالعمل مشخصی نداره این معقول بودنه...

مثلا...تجسس برای مدیران برای شناسایی افراد مُخل مثبت ارزیابی می شه...برای کاربران این امر تجسس در کار دیگران تلقی می شه...

در حالی که مدیر هم می تونه به بهانه شناسایی افراد مُخل دست به تجسس در کار دیگران بزنه که این نامطلوب هست...و در واقعه این مستمسکی بشه برای تجسس های غیر ضرور...

نمی تونین مرز قائل شین بینش...:icon_redface:

همیشه یک راهی برای استفاده ی نا به جا از یک مزیت وجود داره....

نهایتا می شه استفاده از ابزار دعوت به موضوع..که در یک دوره بود...بعد مجبور شدین برش دارین...و باز دیدن نمی شه با یک سری تمهیدات دوباره آوردینش....

ساز و کار این امر هم می تونه اصلاح بشه...و بره به این سمت که هر چی بیشتر از مضراتش کاسته بشه...

من در نظرسنجی شرکت نکردم....

گزینه ها محدود هست...همه شون می تونن درست و همه شون می تونن نادرست باشن با توجه به شرایط خاص....

ولی در حال حاضر..چون این امکان هست...فرقی نمی کنه که دیگران خوششون بیاد یا نیاد از این کار کاربر خاموش یا نه....چون دلیل این هست که این امکان هست...و برای استفاده هست..نه برای نگاه کردن....خُرده ای بهشون نیست و نظر و عملشون قابل احترام هست...:icon_redface:

آرامش پیشکش لحظه هاتون:icon_redface::icon_gol:

• Like 16
لینک به دیدگاه

جدا از دلایلی که دوستان گفتن چند مورد دیگه هم توی ذهن من همیشه بوده.

*اینکه کسی از جمعی دل خوشی نداره مثل سایق، امّا نمی تونه ترکشون کنه. ترجیح میده پروفایلش رو ببنده یا مخفی بیاد و در سکوت بین دوستایی که دوستشون داره نظاره گر باشه. میل به این حس رو به عینه تجربه کردم ولی به قول سام عزیز توی خونم نیست که عملیش کنم.:5c6ipag2mnshmsf5ju3

* و اینکه کلّاً آدم ساکتی باشه (به هر دلیل) و این سکوت سنگین اجازه ی مراوده ی همیشگی رو بهش نده. یعنی گاهی دوست داره از پیله ی خودش بیرون بیاد و گاهی واقعاً نمی تونه.:hanghead: و باز هم من اینو در گذشته تجربه کردم.

جدا از دلایلی که ذکر شد و به عقیده ی من همه صحیح هستن و هر کدومش برای هر کس می تونه دلیل رفتارش باشه، این دو دلیل هم از بعد روحی می تونه ممکن باشه.:w16: و خدا داناتر است...:ws3:

• Like 13
لینک به دیدگاه

سلام. من یه چیزی در مورد گزینه ی اول بگم. درسته اینجا هم مثل جامعه یه فضای عمومیه اما توی همون جامعه و واقعیت،خیلی ها یواشکی میان و از کنارت رد میشن،برای اینکه دیده نشن،یا میون ادما قائم میشن یا خودشون رو میزنن به ندیدن. حالا به هر دلیلی یا وقت نداره،یا خوش نداره از کسی که باهاش روبرو شه و و و ....... حالا توی جامعه ی مجازی هم همون ترفندها به راه های دیگه ای هست،مثلاً توی مسنجر invisible میان بالا،توی فروم چراغ خاموش. نمیشه پیش داوری کرد که چرا دوستان از این گزینه ها استفاده میکنن.بعضی وقتا آدم جدای از اینکه وقت ندارره،نیاز به تنهایی داره که اون موقع ها ترجیح میده مخفی بیاد ولی نیاز به تنهایی دلیلی نمیشه که دلش برای دوستانش تنگ نشه،بخواد بیاد و یه سر بزنه و اگه به انجمن و کاربراش دلبسته شده باشه،بیاد و از اروم بدون اوضاع خیالش مطمئن باشه.

من خودم به شخصه پنهونی اومدن رو دوست ندارم. ما قرار نیست چیزهایی که توی واقعیت ناچار به دیدن و پذیرفتنش هستیم رو در مجازی هم تجربه کنیم. دوست دارم حداقل اینجا رابطه ای بهتر از واقعیت تجربه کنیم باهم. درسته محیط مجازی ست اما همه ی ماها واقعی هستیم.میتونیم توی ناراحتی ها و شادی های هم،با هم سهیم باشم. اگر که کسی وقت نداره،چه خوب که بالای پروفایلش پیغام بذاره که نیستم یه مدت حالا به هر دلیلی، چون نبودن دوستان، ممکنه باعث نگرانی و ناراحتی دیگر دوستان یا کاربرا بشه که من خودم اینطوری هستم معمولاً. زیادی حرف زدم،والسلام:icon_redface:

• Like 10
لینک به دیدگاه

من یکی از کسانی هستم که شدیدا مخالف خاموش اومدن و بستن پروفایل هستم م هستن

مخصوصا اگر طرف مدیر باشه که نباید این طور باشه

تو این سه چهار سال کلا یه هفته خاموش شدم م م م مم م

اونم دوبار اومدم کلا تو زمان خاموشی:icon_pf (34):

• Like 9
لینک به دیدگاه
منم خودم مخفی اومدم بعضی وقتا یا شاید بیام وقتایی که کارام خیلی زیاده.

اما خداییش نه دیگه انقدر :ws3: منم که کاری ندارم. یه جورایی واسم عجیبه و قابل هضم نیست به این شدتش :ws52:

چندتا از بچه ها هم حتی گفته بودن کلاً این حالت مخفی اومدنو بردارین :icon_pf (34):

30 نفر آنلاین باشن 10تاشون مخفین :ws3: آخه طرف 2تا پست نزده هنوز تو انجمن، بعد حالا مخفی هم میاد :w58:

خب پس شامل ما نمیشه خداروشکر بیشتر دوپست دادیم بیشترم مفید بوده:whistle::w02:

• Like 7
لینک به دیدگاه

خب چراغ اول رو من روشن میکنم ببینم دست از سر کچلم بر میدارن:دی:w02:

جدا" تنها دلیل واسه اینکه چراغ رو خاموش کرده بودم این بود که اگه جواب کسی رو ندادم ناراحت نشه ولی خب من که پروفایلو بستم دیگه چه کاریه:whistle:

بزنین کف قشنگه رو به افتخار شیخ همیشه کبیر (شعار همیشگی: خدایا خدایا از عمر ما بکاه و به عمر شیخ بیفزا)

پ.ن: منظور از شیخ خودم هستم فکرای دیگه نزنه به سرتون:ws3:

• Like 8
لینک به دیدگاه

من یه بار یه هفته که وقت نداشتم مخفی میومدم اما به نظرم اینکه این قابلیت وجود داره خوبه اما همیشه مخفی بودن به شخصه خیلی حس سر درگمی بهم دست میده:ws3:بعضی وقتا لازمه واقعا حالا به علت های مختلف:w16:اما همیشه نه:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 9
لینک به دیدگاه

خب اگر به خاطر تأخیر در جواب پیغام هاست و ترس از ناراحت شدن دوستان، آی مخفی ها و آی... نه هیچی.:ws3: کلّاً بیاید اینو جا بندازید برای همدیگه که تأخیر گاهی پیش میاد، به خصوص برای مدیران که مسئولیت رسیدگی و مدیریت روی ارسال ها رو دارن. همین رسیدگی به بخش ها و تالارها جدای از ارسال پست و فعالیت های شخصی گاهی زمان زیادی از مدیران می گیره و فکر می کنم همه واقفیم. پس دلیلی برای دلخوری نباید باشه به نظرم :icon_redface: و اصلاً چه کاریه که مخفی بشید؟:whistle:

• Like 10
لینک به دیدگاه

چند وقت روز پیش که برای دوستام تو پروفایلشون عکس گذاشتم فهمیدم خیلی تعداد مخفی ها زیاد شده :w58:

خودم تا حالا یکی دو بار به مدت شاید یک روز از امکان مخفی شدن استفاده کردم

اونایی هم که مخفی هستن بنظرم یا به دلیل مشکلات شخصی ترجیح می دن کمتر بیان نت و جواب پیام همه رو ندن یا حوصله ندارن

• Like 9
لینک به دیدگاه

من که مخفی نمیام :5c6ipag2mnshmsf5ju3

ولی یه چند بار اومدم . چون نمیخواستم اسمم پایینه صفحه اول انجمن باشه :ws3:

• Like 10
لینک به دیدگاه
محمد نمیشه یه کاری کرد

اون پایین بنویسه

N قد بازدید کننده که

N قد عضو

N قد مهمان

N قد مخفی:ws3:

ایده ی خوبیه هااااااااااااا:gnugghender:

• Like 9
لینک به دیدگاه
اوا مگه مخفی هم میشه بیای تو انجمن؟؟؟؟

چه جوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به ما هم یاد بدین خووو؟؟؟؟w000.gif

بدآموزی داره نمیخواد یاد بگیری :ws3:

من فقط در مورد یکیشون که باهاش بیشتر در ارتباط هستم میگم. اینکه نمیدونی الآن هست یا نه. منتظر جواب پیغامش باشی یا نه یه کم زجرآوره. :ws3: البته فکر می کنم این از دلیلی که برای این همه مخفی بودنش داره، مهم تر نیست. پس ازش جواب نمی خوام. فقط کمی کتک کار رو راه می ندازه.:persiana__hahaha:

اگه زجرآوره پ چرا به سومی رای دادین؟ :ws3:

من اون موقعی که به انجمن معتاد بودم مخفی میومدم چون انقدر چراغم روشن بود صب تا شب که دیگه خودم شرمنده میشدم!:w02:

بعد از اون که الان حدود یه سال ونیمی ازش میگذره خیلی خیلی کم پیش اومده که اینجوری بیام

ولی الان اگرم مخفی بیام به خاطر اینه که وقتی چراغت روشن هستش مجبوری جواب دوستات و بدی چون صورت خوشی نداره که جواب ندی

ولی مخفی اومدن این امکان میده که اگر بی حوصله بودی جواب دادن و به یه وقت دیگه بندازی

خب بهتر نیست این موقع ها پروف بسته بشه یا اصلاً تو پیغام بالای پروفایل نوشته بشه که اگه دیر شد جواب دادن و اینا ناراحت نشن :ws38:

من مخفی نیستم اما مخفی شدگان را هم دوست نمی دارم :ws3:

تا حالا نشده مخفی بیام انجمن.من فکر می کنم یه عده اعلام می کنن که وقتشون پره و کم فعالیت می کنن ، اما همچنان می خوان در حد سر زدن بیان انجمن ، واسه همین مخفی میان.والا دلیل دیگه ای به ذهنم نمی رسه چون اصلا نمی تونم درکشون کنم :ws3: شایدم برای تجسس باشه خب :gnugghender:

اما نظر خودم ، خب هر چیزی که بگم نظر شخصیمه.من این حالت مخفی رو نمی پسندم و مخفی هم نمیام.درسته ممکنه به قول شما تعداد کسایی که مخفی میان زیاد شده باشه یا مدت طولانی این حالت رو داشته باشن.اما در هر حال یه امکانیه که هست و هر کسی حتما دلیل خودش رو داره.( شاید واقعا نخوان کسی اونهارو آنلاین ببینه یا حوصله جواب دادن و فعالیت کردن رو ندارن ) جالبه مخفی شدگان بیا دلیلشون رو هم بگن تا ما هم بدونیم شاید به کارمون اومد :w02:

اگه دوست نمیداری پس چرا به سومی رای دادی؟ :ws3:

خب اگه کم میتونن بیان پروف اینا ببندن بهتر نیست؟ :ws52: چون اگه پروف باز باشه، حتی مخفی هم باشن باز بهشون پیغام داده میشه وقتی نیستن :ws3: نهایتاً ببندن. بعد اگه دیر به دیر هم میان حداقل روشن باشن تا شاید دوستشون اسمشو ببینه و خوشحال بشه. شاید اینطوری احترام به دوستامون بیشتر هم باشه.

من اصن مخفی بودن و نبودن برام اهمیت نداره...فقط وقتی مخفی میشم میام تو پروفم اون چراغ زشتِ قرمزو میبینم چندشم میشه...همین عامل مانع مخفی شدن من میشه:ws37:

اگه میخای تعداد مخفیا کم شه..یکاری بکن تا خودشون پروف و آواتارشونو خیلی کریه المنظر ببینن...ترک میکنن:w02:

از کسایی که مخفی هم میان خیلی ناراضی ام...:w000:...وقتی بهشون پیغام میدم نمیدتونم بفهمم هستن...نیستن...منتظر جوابشون بمونم یا نه...منم که رو دیر جواب دادن ب پیغام حسّـــــــــاس...:banel_smiley_4:

از مخفی شدن خودشم چندشش میشه :ws28:

• Like 8
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...