mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ :ws21: بدو برو فعلا خبري نيس ازش اولا ستاره بلوی گلم ...ثانیا خصوصیه آي آي آي 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ من شه ژوری از دست این هوتن نجات پیدا کنم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:w74: :w74: تکلیف ما رو معلوم کن. می خوای بری یا بمونی؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ اولا ستاره بلوی گلم ...ثانیا خصوصیه شیطونی؟ آله؟ 2 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ شیطونی؟ آله؟ :a030:////////////// لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ تکلیف ما رو معلوم کن. می خوای بری یا بمونی؟ اين دلش ميخواد اينجا بمونه، منم براش بهانه پيدا كردم كه به هدفش برسه شیطونی؟ آله؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ باز هم تكراري:banel_smiley_4: يه روش ديگه بگو 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ اين دلش ميخواد اينجا بمونه، منم براش بهانه پيدا كردم كه به هدفش برسه ای کلک 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ هوتن؟؟ ؟؟ ؟؟ ؟؟ ؟؟ بعید نیس.....:banel_smiley_52: حالا میگی شی کار کنم؟؟؟:cryingf: عزیزم لی لی گلم تو که منو میشناسی تازه شم بعد خواستگاری که دیگه مامان منو تو هم موافق بودن دیگه این حرفا رو نداریم میگم فیلم مارمولک رو که دیدی؟؟؟؟؟ میدونی آخرش چی گفت؟؟ آخرش گفت مهم اینه که ذات آدم خوب باشه......خرج یه مو کن دیگه :ws2: بیخیال اگه دوست داری همشون مال تو فقط اینا یه کسایی از شوهرشون براشون مهم تره محرمتره نمیام .....من میترسم.....:banel_smiley_52: :banel_smiley_52:میگم بابامم بیاداااا....:viannen_38: آره خوبه من هستم تا ابوی محترم میان کسی بخلتون نکنه بيا بخل من در امان باشي :aghosh: همون موقع ذوق كردي خب الان كه اومدي تو دلت نميخواد بري بيرون از تمامي خواهران بسيجي دعوت به عمل مياد در گروه سيبيلوهاي انجمن عضو بشن :w00:دهه تو خودتو با لیلیه من چیکار داری؟ آره نريا، اين همون آقا گُگه هست اومده دنبال شنگول و منگول لی لی گوش ندیا اقا گگه همینه بیا پیش خودم خوب پس من رفتم....:imoksmiley: افرین :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ باز هم تكراري:banel_smiley_4:يه روش ديگه بگو اونای دیگه برای سن شما خوب نست.:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ واااااااااا یعنی چی؟ راستشو بگو کیو بخل کردی؟ هان؟ :167: سلام مهناز خانم مارک گوشیتون چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ باز هم تكراري:banel_smiley_4:يه روش ديگه بگو براي خودمون يه تاپيكاي توپ دارم ميزنم حالا اينا واسه جغله ها زدم عزیزم لی لی گلم تو که منو میشناسی تازه شم بعد خواستگاری که دیگه مامان منو تو هم موافق بودن دیگه این حرفا رو نداریم بیخیال اگه دوست داری همشون مال تو فقط اینا یه کسایی از شوهرشون براشون مهم تره محرمتره آره خوبه من هستم تا ابوی محترم میان کسی بخلتون نکنه :w00:دهه تو خودتو با لیلیه من چیکار داری؟ لی لی گوش ندیا اقا گگه همینه بیا پیش خودم افرین :icon_pf (44): خوشم مياد تاپيك مچ گيري شده اونای دیگه برای سن شما خوب نست.:icon_pf (34): نه اين پير مردم زن داره :shad: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ سلاممهناز خانم مارک گوشیتون چیه؟ سلام. مارک گوشیم blackberry 2 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ بدو برو فعلا خبري نيس ازش آي آي آي :w00::w00: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ ممشوک یه تاپیک بزن برای متاهلا ... که هی این بچه ها رو نصیحت نکنیم. 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ سلام. مارک گوشیم blackberry به به black beery 1 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ :w00::w00: :ubhuekdv133q83a7yy7 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ ممشوک یه تاپیک بزن برای متاهلا ... که هی این بچه ها رو نصیحت نکنیم. :ws21: لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ هی جماعت لی لی مال خودمه نقشه واسش نکشیناااا:w00: 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ :ubhuekdv133q83a7yy7 :ws28: بی تربیت خودتی :w00::w00: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده