Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ نه تو خیالت راحت باشه.من با یک دهم زیباییم شما پسرا رو میکشم.اگه پسرا خوشگل بودن که اونا باید چادر سر می کردن دو تا پتو مینداختن روشون تو تابستون میامدن بیرون که دخترا بتونن شهوتشونو جمع کنن! شما الان مشکلت اینه که من خوشگلم یا نه؟ میخوای با زشت پنداشتن من بقبولونی که از ما دخترا برتری؟ خب رسیدیم سر پله اول من انقد زشتم که واسه عکس آواتارم عکس کفش گذاشتم!اینو قبلا هم گفتم بهتون و با این مسئله مشکلی ندارم و برام مهم نیست قیافه شما طبق چه فرمولی محاسبه میشه که یک دهمش میشه کلی من بحثم با شما سر خود خفن پنداریه که کار خوبی نیست!شما به قول خودتون خیلی زیبا هستید!آیا این زیبایی حاصل تلاش خودتونه یا یه نعمته که به یه سنگ بنده؟ خدا کنه هیچ وقت زیبایی باعث غرور نشه 10 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ بچه ها این همه بحث و کل کل بی مورد برای چیه هااااااااااااااا.اینو واقعا درک نمیکنم. هر کسی چه مرد و چه زن زیبایی خاص خودشو داره. 8 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ من میتونم با یه سلام خشک و خالی دین و ایمونتو بریزم تو کاسه میخوای امتحان کنی؟من گوشم لهجه داره یهو سلام میکنی گوشام فحش میشنفه بعد بیا و درستش کن 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ بچه ها این همه بحث و کل کل بی مورد برای چیه هااااااااااااااا.اینو واقعا درک نمیکنم. هر کسی چه مرد و چه زن زیبایی خاص خودشو داره. خدا وکیلی من با بحث زیبایی اصلا کاری ندارم من از خودشیفتگی خوشم نمیاد 8 لینک به دیدگاه
wisdom girl 93 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ خب رسیدیم سر پله اول من انقد زشتم که واسه عکس آواتارم عکس کفش گذاشتم!اینو قبلا هم گفتم بهتون و با این مسئله مشکلی ندارم و برام مهم نیست قیافه شما طبق چه فرمولی محاسبه میشه که یک دهمش میشه کلی من بحثم با شما سر خود خفن پنداریه که کار خوبی نیست!شما به قول خودتون خیلی زیبا هستید!آیا این زیبایی حاصل تلاش خودتونه یا یه نعمته که به یه سنگ بنده؟ خدا کنه هیچ وقت زیبایی باعث غرور نشه همه این ایده اولوژی ها همش کشکه،وقتی که تو چیزی رو نداری با این حرفا دلتو خوش می کنی.زیبایی یکی از بهترین چیزهاییه که میشه داشت. من اگه بمینم یه پسر زشت اومده خواستگاریم همچین از خونمون میندازمش بیرون که بره و هفت پشتشم نگاه نکنه لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ همه این ایده اولوژی ها همش کشکه،وقتی که تو چیزی رو نداری با این حرفا دلتو خوش می کنی.زیبایی یکی از بهترین چیزهاییه که میشه داشت. البته درستش ایدئولوژیه که چیزایی که من گفتم ایدئولوژی نبود چون واژه ایدئولوژی خیلی جامعه و توی بحث ما نمیگنجه من نظرات شخصی خودم رودادم البته ایده اولوژی شاید کشک باشه ولی ایدئولوژیه کمه کم ماسته کشک نیس 8 لینک به دیدگاه
wisdom girl 93 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ میخوای امتحان کنی؟من گوشم لهجه داره یهو سلام میکنی گوشام فحش میشنفه بعد بیا و درستش کن تو جیگر داری منو بزنی؟ اگه منو تو خیابون بزنی تمام پسرا و مردان خیابون میریزن سرت گوشتو میبرن.هر چند که من مقصر باشم. لینک به دیدگاه
wisdom girl 93 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ خعلی زیاد البته اگه بخوای تعدادشو بگم باس برم بشمرم فردا عدد دقیقش رو بهت بگم ولی تو خودت یه عددی رو فرض کن بعد دست بالاش رو بگیردر مورد سوال دومت من دوتا قانون دارم توی زندگیم یکیش اینه که کسی که اخلاق نداره قیافش باد هواست قانون دوم هم تاکیدیه بر قانون اول همینه دیگه ما کدخداییمو شما رعیت 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ تو جیگر داری منو بزنی؟ اگه منو تو خیابون بزنی تمام پسرا و مردان خیابون میریزن سرت گوشتو میبرن.هر چند که من مقصر باشم. نه بابا چه خوش خیالید، حیف نیست واسه زدن شما کالری بسوزونم 9 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ نه بابا چه خوش خیالید، حیف نیست واسه زدن شما کالری بسوزونم جوزف، این دختر با کمالات ما، چرا عکس خودش رو نشون نمیده تا ما دین و ایمونمون رو از دست بدیم؟ 10 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ جوزف، این دختر با کمالات ما، چرا عکس خودش رو نشون نمیده تا ما دین و ایمونمون رو از دست بدیم؟ فوق فوقش خود مهناز افشاره دیگه...از مهناز افشار که خفن تر نیست!والله عکس افشار رو هم که دیدیم دین و ایمونمون تغییر نکرد 10 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ فوق فوقش خود مهناز افشاره دیگه...از مهناز افشار که خفن تر نیست!والله عکس افشار رو هم که دیدیم دین و ایمونمون تغییر نکرد اگه نیکول کیدمن هم باشه، و یه سری کارا هم اینجا کنه، دین و ایمونمون سرجاش میمونه من بیشتر نگران اون سایتای انگلیسی بسته شده هستم 11 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ فوق فوقش خود مهناز افشاره دیگه...از مهناز افشار که خفن تر نیست!والله عکس افشار رو هم که دیدیم دین و ایمونمون تغییر نکرد راستی، من یه سوال به نظرتون این دختر با کمالات ما چند سالشونه؟ از قرن 14م تا به کنون رو حساب کنیم، دقیقن چند سال میشه؟ یا خدااااااااااااااااااااا این دختر با کمالات چقدر عمر کرده البته به نظرم ومپایر بوده، توی یه تابوت دفنش کرده بودن، اخه به نظر میرسه این همه عمری که کرده نیز غیر مفید بوده :icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ نه همیشه هم اینطور نیست من خانومی رو دیدم که واقعا زشت بوده ولی شوهرش خوب بوده ولی در کل شخصیت آدمها به قیافه برنمیگرده 12 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ بحث سر چیه زشت یا زیبا بودن؟ زشت یا زیبا که چی؟کدوم انسان زیبایی این صورتش براش مونده؟یا کدوم زشتی به خاطر زشت بودنش زندگیش تباه شده؟ اصلا در اصل زیبا به کی میگن زشت به کی؟ اولا هیچ زشتی وجود نداره دوما زیبایی از دیدگاه هر کس متفاوته سوما زیبایی مختص پسر یا دختر نیست مال کل خلقته حتی حیوانات چهارمش خیلی مهمه اونم اینکه مهم این نیست که زیبا باشیم مهم اینه که چطور رفتار کنیم که این زیبایی هم موجب بدی رفتار خودمون هم بدی رفتار دیگران نشه 13 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ به نظر من این موضوع می رفت تو قسمت طنز خیلی بهتر بود! مردم از خنده! چندسال بود اینطوری نخندیده بودم! به نظر من یکی از طرفین بحث دوتا کلمه ی "دغدغه ی زیبایی" و "عقده ی زیبایی " رو اشتباه گرفته باهم! میشه دغدغه داشت که زیباتر و با قیافه ی بهتر هرجایی حاضر شد ...چون هیچ کس کلا از مرتب بودن و زیبایی بدش نمیاد ولی نمیشه که جنس خودمو برتر بدونم سر یه خودشیفتگی به احتمال خیلی زیاد کاذب! به عقیده ی من زیبایی نسبی هستش و به نگاه آدم بستگی داره....و اونی که از نظر کسی خیلی زیبا به نظر میاد شاید به طور قطع واسه بقیه خیلی زیبا نیست و عکسش.... و اینکه تنها فایده ی این تاپیکم یه کم خندیدن بود "البته از نوع تلخ و کمی تاسف برانگیز واسه بعضی طرز فکرا" و لاغیـــــر....! 15 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ بحث سر چیه زشت یا زیبا بودن؟زشت یا زیبا که چی؟کدوم انسان زیبایی این صورتش براش مونده؟یا کدوم زشتی به خاطر زشت بودنش زندگیش تباه شده؟ اصلا در اصل زیبا به کی میگن زشت به کی؟ اولا هیچ زشتی وجود نداره دوما زیبایی از دیدگاه هر کس متفاوته سوما زیبایی مختص پسر یا دختر نیست مال کل خلقته حتی حیوانات چهارمش خیلی مهمه اونم اینکه مهم این نیست که زیبا باشیم مهم اینه که چطور رفتار کنیم که این زیبایی هم موجب بدی رفتار خودمون هم بدی رفتار دیگران نشه آقا، این چیه که میگی؟ طبق گفته دختر با کمالات، چون ما زشتیم، اینجوری حرف میزنیم، وگرنه زیبایی خیلی چیز مهمیه، و دختر با کمالات، خیلی زیباست، البته دختران قرن چهاردم میلادی زیبا بودن در کل 10 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ آقا، این چیه که میگی؟طبق گفته دختر با کمالات، چون ما زشتیم، اینجوری حرف میزنیم، وگرنه زیبایی خیلی چیز مهمیه، و دختر با کمالات، خیلی زیباست، البته دختران قرن چهاردم میلادی زیبا بودن در کل والا حضرت یوسف که بحث زیبا بودنشون زبانزد خاص و عامه فوت شدن زیبایشونم به دیار باقی پیوست حالا چه برسه به زیبا رویان الان که ....:icon_pf (34): 13 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ جوزف، این دختر با کمالات ما، چرا عکس خودش رو نشون نمیده تا ما دین و ایمونمون رو از دست بدیم؟ اوصلاه به این جور ادما میگن دارم اما ن م ی د م 7 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ والا حضرت یوسف که بحث زیبا بودنشون زبانزد خاص و عامه فوت شدن زیبایشونم به دیار باقی پیوست حالا چه برسه به زیبا رویان الان که ....:icon_pf (34): عالی بود 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده