Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ این اولین ساله که افتخار جشن گرفتن سالگرد انجمن پر از نواندیش نواندیشان رو دارم.. منم به نوبه خودم به تک تک عزیزان تبریک میگم 19 لینک به دیدگاه
ShErViN 1765 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ همتم بدرقه راه کن ای طایر قدس که دراز است ره مقصد و من نوسفرم امیدواریم دوستان نواندیش همت کنند و این سفری رو آغاز کردند تا سرانجام ادامه دهند خداقوت صمیمانه به همه مدیران و اعضای عزیز به ویژه حاج محمد آقای گل 16 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ منم به نوبه خودم تبریک میگم و امیدوارم هر روز بهتر و پربارتر از روز قبل باشه 15 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ تبریک میگم :flowerysmile: به امید پرباری و موفیقت روز افزون انجمن ... 16 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ اولاً که شیرینی تون کو؟؟ دوما هم که هی واااااای من چه زور پیر شدیم! پاتال شدیم:icon_pf (34): سوما هم حالا چون شمایی تبریک می گم 4 سالگی تون رو ایشالا جشن مدرسه رفتن، فارغ التحصیلی، عروسی.... عههههه ببخشید اینا مال یه جا دیگه ست!:th_scratchhead: ایشالا که هر روز بیشتر از دیروز بار علمی این انجمن بیشتر بشه در کنار هم دیگه روز به روز پله های ترقی رو طی کنید و از این فعالیت مفید هر چع بیشتر بهره ببرین. مبارکه.....:hapydancsmil: 16 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ بنده نيز به نوبه خودم به همه دوستان نوانديش خودم تبريك ميگم. انجمن نوانديشان واقعاً مكان عجيبي بود، هست و احتمالاً خواهد بود. وجود و حضور دوستاني كه شايد در دنياي واقعي هم كمياب هستند، مهمترين خصيصه انجمن نوانديشان است. در اين 3 سال و اندي كه در انجمن حضور دارم، با خيلي مسائل برخورد داشتم. در مقاطعي از زمان، علم مهمتر بود و در مواقعي نيز مسائل فرعي ديگر. ولي با همه اين اوضاع و احوال، چيزي كه مورد نظر همه دوستان و همچنين مديريت سايت بود، محقق شد و آن پيشرفت علمي بچه ها و نتيجتاً انجمن بود كه در حال حاضر به جرأت ميتونم بگم كه جزو پربارترين انجمن هاي علمي ايران هستيم كه اين نتيجه تلاش همه دوستان، چه قديمي و چه جديد، مي باشد. نوانديشان با همه فراز و نشيب هايي كه طي كرد، چهارساله شد و در شروع سال پنجم خود، چشم به پيشرفت هاي بيشتر و با كيفيت تر خواهد داشت. و اين امر محقق نخواهد شد مگر با همدلي، همكاري و تعامل دوستانه. ضمن تبريك مجدد به دوستان و مديريت سايت، اميدوارم كه در سال و سالهاي آتي شاهد پيشرفت همه دوستان و انجمن باشم. با تشكر روابط عمومي بيت آقاي خاص سه شنبه - 5 شهريور 92 17 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ منم تبریک میگم...همیشه موفق باشید 15 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ به به به سلامتی و میمنت :hapydancsmil: مبارک باشه انشالله روز بروز پله های پیشرفت و طرقی رو با آسانسور برید بالا 15 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ تبریک فراوااااااااااااااااااان:hapydancsmil: ایشالاااااااااااا 100 سالگی انجمن 15 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ خجسته باد این روز امیدوارم که هر سال بهتر از پارسال باشه براتون:icon_gol: 16 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ یه زمان اینجا تقریبا یه شاخه از باشگاه بود الان نواندیشان خودش به بلوغ رسیده تبریک به مدیران 14 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ تبریک میگم به امید روزهای پربارتر 16 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ تبریک میگم این روز مبارک رو وعرض خسته نباشید ودست مریزاد جانانه دارم برای کلیه مسئولین ومدیران قبلی و فعلی وکاربرای عزیز و زحمت کش برای رقم زدن موفقیت چشمگیر این انجمن پربار تبریک ویژه دارم خدمت دوستان خودم بویژه ، بزرگوارنی که اخیرا مدیر شدن وعزیزانی که بازنشسته شدن( چشم مارو دور دیدن) آروز موفقیت وسربلندی و کامیابی برای تمامی عزیزان ودوستان رو دارم وامیدوارم در سایه تلاش همگی و همدلی و پشتکار، هرروز شاهد پیشرفت روز افزون این انجمن و دوستان باشیم مخلص همگی سهیل تبسم بدون اینكه دهنده اش را فقیر كند گیرنده اش را ثروتمند می كند 16 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ سلام عزیزان تبریک عرض می کنم. امیدوارم پی در پی موفق و سربلند باشین و در راستای نوادیشی خود و بشریت قدم بردارید که در هر دین و آیینی پسندیده است. امر شد به این مناسبت خدمت برسم که امید است اوامر را به نحو احسنت صورت داده باشم. بخدا می سپارمتان و عشق را برایتان آرزو دارم. یا حق 21 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ مرسی از همه کسایی دعوتم رو قبول کردن و بعد مدتها اومدن انجمن. البته میدونم خیلیا هم احتمالاً تا آخر شب میان. یه حس خیلی خوبی داشتم وقتی پستاتونو دیدم که واقعاً در حد گفتن نمیشه. مخصوصاً وقتی خاطره ها تو ذهن میاد امیدوارم از این به بعد بیشتر ببینیمتون تو انجمن. این تاپیک رو هم که دوست عزیزمون زفسنجانی داره زحمتشو میکشه و به مرور تکمیلش میکنه دنبال کنید: http://www.noandishaan.com/forums/thread117929.html خیلی خوشحال میشم که همه دوستان هم نظر و صحبتی دارن تو این تاپیک بگن: http://www.noandishaan.com/forums/thread117936.html 20 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ من هم به نوبه خودم جشن تولد 4 سالگی انجمن نو اندیشان رو به همه دوستانی که تو این چند سال در عرصه های مختلف این انجمن زحمت کشیدن تبریک میگم.... و آرزو میکنم روزی این انجمن بتونه محرکه علمی و کارآفرینی خارج از بحث مجازی ،برای قشر تحصیلکردمون باشه ، و گام های بزرگی برای پیشرفت همه اعضاش چه قدیمی چه جدید برداره.... به امید آن روز(البته با همت همه دوستان قطعاً محقق خواهد شد) 18 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ چهارمین سالگرد انجمن رو به تمامی دوستان و مدیران زحمتکش تبریک میگم...................خدا قوت میگم به همه ی عزیزان واقعا باورش سخته بقول یکی از دوستان پیر شدیم دیگه روزهای اول راه اندازی انجمن رو یادم میاد....اون زمان مدیر بخش کامپیوتر بودم...یادمه با چه مشقتی مطالب رو از سایت قدیمی وارد سایت جدید می کردیم یادش بخیر یاد همه ی دوستان قدیمی بخیر 16 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده