Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ سجاد عزیز خدا به شما و خانوادتون صبر عمر دست خداست و انشالا جاشون تو بهشت باشه خدا رقتگان همه رو بیامرزه مخصوصا تازه گذشته :icon_gol: لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ تسلیت مارا پذیرا باشید ..روحشان شاد . لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ تسلیت روحشون قرین آرامش لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ بهتون تسلیت میگم انشاالله که خداوند رحمتشون کنه اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ من هم بهت تسلیت میگم سجاد عزیز لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ تسلیت عرض میکنم دوست گرامی........روحشان شاد....... لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ تسليت ميگم سجاد جان. من رو هم در غم از دست دادن اين جواهرات زندگي سهيم بدون. روحشان شاد. لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ تسلیت میگم و برای خودشون و خانواده شون آرزوی صبر میکنم. لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ خدا صبر بده به خودت و خانوادت سجاد جان لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ تسلیت میگم آقا سجاد.. روحشون شاد.. لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ تسلیت میگم...و امیدوارم روحشون در ارامش و شاد باشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده