Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ از قدیم گفته اند حسود هرگز نیاسود تو ای حسود که به طبع ما حسد بری گر تو خودت شاعری وبهتر از این اکیپ سخندانی این عرصه برای تو بیاتوهم چند بداهه بباف 9 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ تو که از گل بهتریاز همه شاعرتری چرا با ممد دشمنی واسه چی ممدو میزنی در این که من گل وسنبلم شک نکن اما ای میتی چاپلوس اخر تو چه دانی این ممد گرگ در لباس میش میباشد این ممد مظلوم نماست وفقط من میدانم امسال عید چنان کودک 6ساله من هرچه گریه و زاری نمودم به پیش او که ای ممد ای مدیرعزیز و باحال و لارج عیدی به من شارژ بده بهمن کاربر مسکین بر تخته سینه همچون سنگ او اثر نکرد من هم به گفتم که تلافی میکنم شورش نموده و از تخت ادمینی پایین کشم تو را و شوم خودم مدیر 10 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ در این که من گل وسنبلم شک نکن اما ای میتی چاپلوس اخر تو چه دانی این ممد گرگ در لباس میش میباشد این ممد مظلوم نماست وفقط من میدانم امسال عید چنان کودک 6ساله من هرچه گریه و زاری نمودم به پیش او که ای ممد ای مدیرعزیز و باحال و لارج عیدی به من شارژ بده بهمن کاربر مسکین بر تخته سینه همچون سنگ او اثر نکرد من هم به گفتم که تلافی میکنم شورش نموده و از تخت ادمینی پایین کشم تو را و شوم خودم مدیر رهرو آن نیست که از جاده رود رهرو آنست که از کوه و کمر بالا رود از دید آن ارشد سبزنگ قشنگ روهرو آنست که تند تند تاپیک بزند 10 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ رهرو آن نیست که از جاده رودرهرو آنست که از کوه و کمر بالا رود از دید آن ارشد سبزنگ قشنگ روهرو آنست که تند تند تاپیک بزند به به ببین که شیخ آمده با ان ردا و لباده وعمامه آمده ای شیخ این همه قرطی بازی است اینها همه مهمل وخُنُک بازی است ای شیخ این همه از ممددفاع نکن بیا به اکیپ شورشیان واو را سرنگون بکن 11 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ به به ببین که شیخ آمده با ان ردا و لباده وعمامه آمده ای شیخ این همه قرطی بازی است اینها همه مهمل وخُنُک بازی است ای شیخ این همه از ممددفاع نکن بیا به اکیپ شورشیان واو را سرنگون بکن نامردی و سرنگونی در مرامم نارواست با سبز رنگ انجمن ناسازگاری کی رواست 11 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ نامردی و سرنگونی در مرامم نارواستبا سبز رنگ انجمن ناسازگاری کی رواست این همه ما شما راتحویل گرفته و شاد باش گفته ایم اینهمه ما هندونه قاچ کرده و نکرده زیر بغلت گذاشته ایم اما من مفلس از همه جا بی خبر که شیخ باشد خودش داروغه ای از جانب ممد من قهر نموده با تو وممد و دیگر رفتم باشد این تاپیک برای مدح و ستایش ممد :ws28: 9 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ دل شیخ از عشوه مکرت بری ست:دی مهرو وفای ممد در دلش دیدنیست:دی 10 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ از قدیم گفته اند حسود هرگز نیاسود تو ای حسود که به طبع ما حسد بری گر تو خودت شاعری وبهتر از این اکیپ سخندانی این عرصه برای تو بیاتوهم چند بداهه بباف در این سرا، سری، سر سودا ندارد در این قبا، جز سر بی سودای ما کسی راه ندارد سرا: تاپیک سری: کسی 11 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ دل شیخ از عشوه مکرت بری ست:دیمهرو وفای ممد در دلش دیدنیست:دی تو را چشم در راهه محمد کز این وفا بهره جوید در سرایش* :| *سرا : انجمن ش بده :دی 10 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ شدم نیستی در این هستی. شدم ازاد در این مستی. شدم پیدا در این سایه. شدم زیبا در این جامه. 10 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ هلا ای شاعران ملکِ ممد ! کنید صد سجده بر آن شاهِ اسعد ! که در فکر خوشش تدبیر افتاد دهد هر یوزِری صد کیسه ی زر !!! :w58::hapydancsmil: خبر : از اول اردیبهشت کاربران انجمن نواندیشان ماهیانه صد هزار تومان حقوق خواهند گرفت. [ منبع ] 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ تو خود سری از همه انجمن مثلا در نزد ما نامبر وانی مثلا گر ذوق تو کور شودمثلا تاپیک رو به آتش میکشم مثلا:obm: ذوق مرگ شدم مثلا:obm: 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ به به ببین که شیخ آمده با ان ردا و لباده وعمامه آمده ای شیخ این همه قرطی بازی است اینها همه مهمل وخُنُک بازی است ای شیخ این همه از ممددفاع نکن بیا به اکیپ شورشیان واو را سرنگون بکن فی البداهه می سرایی شورشی بر سرت میکشی نقشه های یورشی تو اما در خواب بینی کارت شارژ را پولکی مرده گشتم تا نوشتم این دو خط را زورکی 13 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ فی البداهه می سرایی شورشیبر سرت میکشی نقشه های یورشی تو اما در خواب بینی کارت شارژ را پولکی مرده گشتم تا نوشتم این دو خط را زورکی به به ببین که طوطی خوش الحان آمده آن ممد مرفه بی درد باکلاس آمده آن نیمچه مغزش را بسی فشرده است تا یک دوبیتی بر ضد من سروده است 9 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ سلامی بر همه یاران حاضر مدیر و ارشد و کاربر و ناظر همه اهل ادب که اینجا جمعند ... سهند و قاصدک، آسترا ، محمد... سوالی از همه دوستان پیشین... شما اینجا میاین دلتنگ نمیشین؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
THE LOST BLADESMAN 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ چرا دلتنگ باید شد بدینجا؟ که یاران جملگی هستند اینجا در این موضع مرا وقتی خوش اید که یک شعری ز ذهن من درآید 6 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ چرا دلتنگ باید شد بدینجا؟که یاران جملگی هستند اینجا در این موضع مرا وقتی خوش اید که یک شعری ز ذهن من درآید که یاران جملگی هستند اینجا ولی دل تنگ میگردد باز اینجا دلیلش شور پیش از این اینجاست دلیلش یاد آن دوران اینجاست... 7 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ بیشک که شما دُر بفشاندی اینجا ...دریای نمک را بنشاندی اینجا... حتما که برازنده یتان میباشد... گر بگویم که تو باشی چو نمکدان اینجا... لطف داری و سپاست گویم ای دوست شعری سروده ای برایم که چه نیکوست نمک را می کنم خالی در این شعر تا کنم بیت های بانمک تقدیمت ای دوست 6 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ لطف داری و سپاست گویم ای دوست شعری سروده ای برایم که چه نیکوست نمک را می کنم خالی در این شعر تا کنم بیت های بانمک تقدیمت ای دوست الا یاران انجمن سلامی میخوام براتون بگم اینک کلامی ک ای نازک تر از صبحدم...دریمی ک نزن نمک ک ضرر دارد خیلی بخور تو کشمش و انگورو پسته ک نشی از گفتن این شعر تو خسته :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ الا یاران انجمن سلامیمیخوام براتون بگم اینک کلامی ک ای نازک تر از صبحدم...دریمی ک نزن نمک ک ضرر دارد خیلی بخور تو کشمش و انگورو پسته ک نشی از گفتن این شعر تو خسته :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: تو میگویی خورَد کشمش و پسته؟؟ که میخواهی کنی وی ورشکسته؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده