Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ ممد اکنون در انتالیا گرفته حمام آفتاب میخورد نوشیدنی بهداشتی میپوشد در آفتاب شلوارجین!!!! در هتلهای لوکس و شیک خنده میزند بر من مسکین دست ما به او نرسد این ممد بدجنس و هفت خط است چند وقتی با یه شکلک گل ماله میکشد بر سرما... ما همه تاپیک میزنیم او همش پول تبلیغ میگیرد ممد اکنون ستمکار است ما همه مستضعف مسکین 11 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ آفرين درست است اين ميكشيم ممد را از تخت پايين ! تكبير 8 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ انجمن اکنون مال من است قاصدک نیز نایب السلطنه پول تبلیغها همه مال ماست با پولش ما میرویم ماسوله 10 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ ت بدادی حال ما بگرفته شدقافیه کوچید, دستم خسته شد نادری بودیم ونانو نام ما یک عدد 60 قشنگ ,دنبال ما چند روزی هست در این انجمن میبرم بهره ز ارباب سخن جملگی چون گل لطافت یارشان میشوم ارام از جستارشان جوانی کجایی که یادت بخیر بخدا اصلا باورم نمیشه که این را من گفته باشم شعری به این تمیزی را فی البداه گفتن فقط حوصله و ارامش میخواهد که زمانی بود و الان دیگر نیست 6 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ ممد اکنون در انتالیا گرفته حمام آفتاب میخورد نوشیدنی بهداشتی میپوشد در آفتاب شلوارجین!!!! در هتلهای لوکس و شیک خنده میزند بر من مسکین دست ما به او نرسد این ممد بدجنس و هفت خط است چند وقتی با یه شکلک گل ماله میکشد بر سرما... ما همه تاپیک میزنیم او همش پول تبلیغ میگیرد ممد اکنون ستمکار است ما همه مستضعف مسکین آفرين درست است اينميكشيم ممد را از تخت پايين ! تكبير جوانی کجایی که یادت بخیربخدا اصلا باورم نمیشه که این را من گفته باشم شعری به این تمیزی را فی البداه گفتن فقط حوصله و ارامش میخواهد که زمانی بود و الان دیگر نیست هستید الکی شاعر محفل مثلا خوش شود وقت به گوشیدن شعری مثلا خب کجایید که دمی خوش بُوَد آنجا که شما:14k8gag: آیید و تراوید چکامه، چو آن شب مثلا :(50): با پوزش 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ هستید الکی شاعر محفل مثلاخوش شود وقت به گوشیدن شعری مثلا خب کجایید که دمی خوش بُوَد آنجا که شما:14k8gag: آیید و تراوید چکامه، چو آن شب مثلا :(50): با پوزش مثلا شعر تو گفتی مثلا مثلا هندونه خوردی مثلا مثلا حریف خواستی مثلا مثلا مُخِت به کار شدمثلا 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ مثلا شعر تو گفتی مثلامثلا هندونه خوردی مثلا مثلا حریف خواستی مثلا مثلا مُخِت به کار شدمثلا :icon_gol: مثلا رو کم کردی مثلا حریف رو به خاک انداختی مثلا مثلا شاعر شدی مثلا بیخیال شاعری حتی مثلا 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ بدی خوبی دیدین حلالم کنین من اخراج شدم الا ای ممد نواندیشانی تو از چه رو اینگونه مانی بسان یک پاندای چاقی که از مدیریت هیچ ندانی :th_running1: 8 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ مثلا رو کم کردی مثلا حریف رو به خاک انداختی مثلا مثلا شاعر شدی مثلا بیخیال شاعری حتی مثلا به به ببین که خوشتیپ آمده مدیر و مهندس کار درست آمده رو کم کنی مثلا خواستی بکنی اشتب تو کردی که به اینجا آمدی.... 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ به به ببین که خوشتیپآمده مدیر و مهندس کار درستآمده رو کم کنی مثلا خواستیبکنی اشتب تو کردی که بهاینجا آمدی.... بابا من نیادم هولم دادن ... مگه من شاعرم قافیه ام دادن اومدم رو کم کنم اهم دادن حال تو چرا خجل کردی مرا مگر من هیزم تر سوزاندمت... 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ بدی خوبی دیدین حلالم کنین من اخراج شدم الا ای ممد نواندیشانی تو از چه رو اینگونه مانی بسان یک پاندای چاقی که از مدیریت هیچ ندانی :th_running1: این ممد یک گوشش در ودیگری دروازه است این ممد بی اعصابو و خیلی بد است گر که ما از جان و دل اینجا نبودیم انجمن چون یک بیابانی برایش بیش نبود 9 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ بابا من نیادم هولم دادن ...مگه من شاعرم قافیه ام دادن اومدم رو کم کنم اهم دادن حال تو چرا خجل کردی مرا مگر من هیزم تر سوزاندمت... از دست تو ای سهند من روده بر شدم از بس که خنده زدم ازصندلی به کف شدم تو خود جکی نیاز به شعر گویی نیست مهمل بباف که تو خود اند شاعری (مثلا!!!!!!!!!!!!!!!!!) 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ این ممد یک گوشش در ودیگری دروازه است این ممد بی اعصابو و خیلی بد است گر که ما از جان و دل اینجا نبودیم انجمن چون یک بیابانی برایش بیش نبود درین سرای بی کسی کسی به در نمیزند ممد به این تاپیک سر نمیزند اگر ممدو این ارجیف رابیند از کندن کله و سر ما نمیگذرد 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ از دست تو ای سهند من روده بر شدم از بس که خنده زدم ازصندلی به کف شدم تو خود جکی نیاز به شعر گویی نیست مهمل بباف که تو خود اند شاعری (مثلا!!!!!!!!!!!!!!!!!) من شاعریم ته کشید با این اوصاف تو ته نه نم کشید راستی آن مهمل که گفتی ؟؟؟ چه صیقه ای بود درآن شعرت مثلا؟؟؟ هرچند خلق دانندکه میبافی مثلا 9 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ درین سرای بی کسی کسی به در نمیزندممد به این تاپیک سر نمیزند اگر ممدو این ارجیف رابیند از کندن کله و سر ما نمیگذرد این ممد خواب است و انجمن از دست ما بر باد است این ممد خواب است و ازتبلیغ جیبهای او پر پول است این ممد بدجنس و تنهافکر جیب است این ممد پولدار واکنون در پنت هاوس است 8 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ من شاعریم ته کشید با این اوصاف تو ته نه نم کشید راستی آن مهمل که گفتی ؟؟؟ چه صیقه ای بود درآن شعرت مثلا؟؟؟ هرچند خلق دانندکه میبافی مثلا ای بیسواد که اکنون شعر گفتی مثلا رباعی و دوبیتی 4مصراعست مثلا تو مهملی و اراجیف گویی مثلا یکهو خودت را به جای شهریار دیدی مثلا:ws28: 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ ای بیسواد که اکنون شعر گفتی مثلا رباعی و دوبیتی 4مصراعست مثلا تو مهملی و اراجیف گویی مثلا یکهو خودت را به جای شهریار دیدی مثلا:ws28: ما کم اوردیم مثلا ... شما که ندیدی مثلا ..... این دوبیتی بود ها مثلا تو ذوق ما نزنی مثلا.... 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ ما کم اوردیم مثلا ...شما که ندیدی مثلا ..... این دوبیتی بود ها مثلا تو ذوق ما نزنی مثلا.... تو خود سری از همه انجمن مثلا در نزد ما نامبر وانی مثلا گر ذوق تو کور شودمثلا تاپیک رو به آتش میکشم مثلا 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ این ممد خواب است و انجمن از دست ما بر باد است این ممد خواب است و ازتبلیغ جیبهای او پر پول است این ممد بدجنس و تنهافکر جیب است این ممد پولدار واکنون در پنت هاوس است تو که از گل بهتری از همه شاعرتری چرا با ممد دشمنی واسه چی ممدو میزنی 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده