Astraea 25351 ارسال شده در 18 تیر، 2015 از قدیم گفته اند حسود هرگز نیاسود تو ای حسود که به طبع ما حسد بری گر تو خودت شاعری وبهتر از این اکیپ سخندانی این عرصه برای تو بیاتوهم چند بداهه بباف 9
Astraea 25351 ارسال شده در 18 تیر، 2015 تو که از گل بهتریاز همه شاعرتری چرا با ممد دشمنی واسه چی ممدو میزنی در این که من گل وسنبلم شک نکن اما ای میتی چاپلوس اخر تو چه دانی این ممد گرگ در لباس میش میباشد این ممد مظلوم نماست وفقط من میدانم امسال عید چنان کودک 6ساله من هرچه گریه و زاری نمودم به پیش او که ای ممد ای مدیرعزیز و باحال و لارج عیدی به من شارژ بده بهمن کاربر مسکین بر تخته سینه همچون سنگ او اثر نکرد من هم به گفتم که تلافی میکنم شورش نموده و از تخت ادمینی پایین کشم تو را و شوم خودم مدیر 10
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 18 تیر، 2015 در این که من گل وسنبلم شک نکن اما ای میتی چاپلوس اخر تو چه دانی این ممد گرگ در لباس میش میباشد این ممد مظلوم نماست وفقط من میدانم امسال عید چنان کودک 6ساله من هرچه گریه و زاری نمودم به پیش او که ای ممد ای مدیرعزیز و باحال و لارج عیدی به من شارژ بده بهمن کاربر مسکین بر تخته سینه همچون سنگ او اثر نکرد من هم به گفتم که تلافی میکنم شورش نموده و از تخت ادمینی پایین کشم تو را و شوم خودم مدیر رهرو آن نیست که از جاده رود رهرو آنست که از کوه و کمر بالا رود از دید آن ارشد سبزنگ قشنگ روهرو آنست که تند تند تاپیک بزند 10
Astraea 25351 ارسال شده در 18 تیر، 2015 رهرو آن نیست که از جاده رودرهرو آنست که از کوه و کمر بالا رود از دید آن ارشد سبزنگ قشنگ روهرو آنست که تند تند تاپیک بزند به به ببین که شیخ آمده با ان ردا و لباده وعمامه آمده ای شیخ این همه قرطی بازی است اینها همه مهمل وخُنُک بازی است ای شیخ این همه از ممددفاع نکن بیا به اکیپ شورشیان واو را سرنگون بکن 11
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 18 تیر، 2015 به به ببین که شیخ آمده با ان ردا و لباده وعمامه آمده ای شیخ این همه قرطی بازی است اینها همه مهمل وخُنُک بازی است ای شیخ این همه از ممددفاع نکن بیا به اکیپ شورشیان واو را سرنگون بکن نامردی و سرنگونی در مرامم نارواست با سبز رنگ انجمن ناسازگاری کی رواست 11
Astraea 25351 ارسال شده در 18 تیر، 2015 نامردی و سرنگونی در مرامم نارواستبا سبز رنگ انجمن ناسازگاری کی رواست این همه ما شما راتحویل گرفته و شاد باش گفته ایم اینهمه ما هندونه قاچ کرده و نکرده زیر بغلت گذاشته ایم اما من مفلس از همه جا بی خبر که شیخ باشد خودش داروغه ای از جانب ممد من قهر نموده با تو وممد و دیگر رفتم باشد این تاپیک برای مدح و ستایش ممد :ws28: 9
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 18 تیر، 2015 دل شیخ از عشوه مکرت بری ست:دی مهرو وفای ممد در دلش دیدنیست:دی 10
S.F 24932 ارسال شده در 19 تیر، 2015 از قدیم گفته اند حسود هرگز نیاسود تو ای حسود که به طبع ما حسد بری گر تو خودت شاعری وبهتر از این اکیپ سخندانی این عرصه برای تو بیاتوهم چند بداهه بباف در این سرا، سری، سر سودا ندارد در این قبا، جز سر بی سودای ما کسی راه ندارد سرا: تاپیک سری: کسی 11
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 19 تیر، 2015 دل شیخ از عشوه مکرت بری ست:دیمهرو وفای ممد در دلش دیدنیست:دی تو را چشم در راهه محمد کز این وفا بهره جوید در سرایش* :| *سرا : انجمن ش بده :دی 10
S.F 24932 ارسال شده در 19 تیر، 2015 شدم نیستی در این هستی. شدم ازاد در این مستی. شدم پیدا در این سایه. شدم زیبا در این جامه. 10
قاصدکــــــــ 20162 مالک ارسال شده در 19 تیر، 2015 هلا ای شاعران ملکِ ممد ! کنید صد سجده بر آن شاهِ اسعد ! که در فکر خوشش تدبیر افتاد دهد هر یوزِری صد کیسه ی زر !!! :w58::hapydancsmil: خبر : از اول اردیبهشت کاربران انجمن نواندیشان ماهیانه صد هزار تومان حقوق خواهند گرفت. [ منبع ] 9
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 19 تیر، 2015 تو خود سری از همه انجمن مثلا در نزد ما نامبر وانی مثلا گر ذوق تو کور شودمثلا تاپیک رو به آتش میکشم مثلا:obm: ذوق مرگ شدم مثلا:obm: 7
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 19 تیر، 2015 به به ببین که شیخ آمده با ان ردا و لباده وعمامه آمده ای شیخ این همه قرطی بازی است اینها همه مهمل وخُنُک بازی است ای شیخ این همه از ممددفاع نکن بیا به اکیپ شورشیان واو را سرنگون بکن فی البداهه می سرایی شورشی بر سرت میکشی نقشه های یورشی تو اما در خواب بینی کارت شارژ را پولکی مرده گشتم تا نوشتم این دو خط را زورکی 13
Astraea 25351 ارسال شده در 19 تیر، 2015 فی البداهه می سرایی شورشیبر سرت میکشی نقشه های یورشی تو اما در خواب بینی کارت شارژ را پولکی مرده گشتم تا نوشتم این دو خط را زورکی به به ببین که طوطی خوش الحان آمده آن ممد مرفه بی درد باکلاس آمده آن نیمچه مغزش را بسی فشرده است تا یک دوبیتی بر ضد من سروده است 9
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 1 شهریور، 2015 سلامی بر همه یاران حاضر مدیر و ارشد و کاربر و ناظر همه اهل ادب که اینجا جمعند ... سهند و قاصدک، آسترا ، محمد... سوالی از همه دوستان پیشین... شما اینجا میاین دلتنگ نمیشین؟؟؟ 7
THE LOST BLADESMAN 135 ارسال شده در 1 شهریور، 2015 چرا دلتنگ باید شد بدینجا؟ که یاران جملگی هستند اینجا در این موضع مرا وقتی خوش اید که یک شعری ز ذهن من درآید 6
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 1 شهریور، 2015 چرا دلتنگ باید شد بدینجا؟که یاران جملگی هستند اینجا در این موضع مرا وقتی خوش اید که یک شعری ز ذهن من درآید که یاران جملگی هستند اینجا ولی دل تنگ میگردد باز اینجا دلیلش شور پیش از این اینجاست دلیلش یاد آن دوران اینجاست... 7
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 1 شهریور، 2015 بیشک که شما دُر بفشاندی اینجا ...دریای نمک را بنشاندی اینجا... حتما که برازنده یتان میباشد... گر بگویم که تو باشی چو نمکدان اینجا... لطف داری و سپاست گویم ای دوست شعری سروده ای برایم که چه نیکوست نمک را می کنم خالی در این شعر تا کنم بیت های بانمک تقدیمت ای دوست 6
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 1 شهریور، 2015 لطف داری و سپاست گویم ای دوست شعری سروده ای برایم که چه نیکوست نمک را می کنم خالی در این شعر تا کنم بیت های بانمک تقدیمت ای دوست الا یاران انجمن سلامی میخوام براتون بگم اینک کلامی ک ای نازک تر از صبحدم...دریمی ک نزن نمک ک ضرر دارد خیلی بخور تو کشمش و انگورو پسته ک نشی از گفتن این شعر تو خسته :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 6
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 1 شهریور، 2015 الا یاران انجمن سلامیمیخوام براتون بگم اینک کلامی ک ای نازک تر از صبحدم...دریمی ک نزن نمک ک ضرر دارد خیلی بخور تو کشمش و انگورو پسته ک نشی از گفتن این شعر تو خسته :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: تو میگویی خورَد کشمش و پسته؟؟ که میخواهی کنی وی ورشکسته؟؟؟ 6
ارسال های توصیه شده