hasti1988 22046 ارسال شده در 13 مهر، 2013 عصر من قراره سری به باغچه بزنم ،این اعلان رو دادم تا بقیه دوستان هم اگر خواستند عکسهایی از محصولاتشون برامون بگذارند.... (ازاین بالا دیدم گوجه فرنگی ها رسیدن ،از بقیه محصولات خبری ندارم....) 3
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 16 مهر، 2013 عصر من قراره سری به باغچه بزنم ،این اعلان رو دادم تا بقیه دوستان هم اگر خواستند عکسهایی از محصولاتشون برامون بگذارند....(ازاین بالا دیدم گوجه فرنگی ها رسیدن ،از بقیه محصولات خبری ندارم....) یا هنوز عصر نشده یا هنوز شما از اون بالا نرسیدید به اون پایین 4
mim-shimi 25686 ارسال شده در 16 مهر، 2013 سبزی های من مخصوصا شاهی هام لکه روشون گرفته به نظرتون مشکل کجاس؟ عکس میگیرم، میزارم 4
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 16 مهر، 2013 شاهی ها هم که حساااااس. شاید چیز خاصی نباشه و فقط یک اختلال فیزیولوژیک باشه ... توصیف لکه ها خیلی مهمه که بتونم نظر بدم عکس بزار! میگن پزشک خانواده ما میگیم گیاهپزشک خانواده 4
mim-shimi 25686 ارسال شده در 16 مهر، 2013 اصن گیشنیز ها بعد از چیدن، دیگه درنیمدن! تره ها هم 80%شون زرد شدن و از بین رفتن فقط ریحون ها بد نیستن حالم خوب نیس 7
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 16 مهر، 2013 ای بابا! خوب شد هکتاری کشت سبزی ندارین! اگر ممکنه هم از تره ها و هم از ریحون ها و هم از گشنیز ها یک نمونه از خاک در بیارید و ریشه رو نگاه کنید! اگر ریشه سالم بود (ریشه رو زیر آب بشورید تا خاکها شسته بشن) که باید در بیان ... کمی کود شیمیایی تزریق کنید ... اگرم نه ریشه ها یواش یواش دارن متمایل به قهوه ای میشن که دیگه هیچی ... 7
JU JU 7193 ارسال شده در 16 مهر، 2013 این کارا رو انجام بدین، عکس هم بزارین اگر ممکنه هم از تره ها و هم از ریحون ها و هم از گشنیز ها یک نمونه از خاک در بیارید و ریشه رو نگاه کنید! اگر ریشه سالم بود (ریشه رو زیر آب بشورید تا خاکها شسته بشن) که باید در بیان ... کمی کود شیمیایی تزریق کنید ... اگرم نه ریشه ها یواش یواش دارن متمایل به قهوه ای میشن که دیگه هیچی ... 2
food111 785 ارسال شده در 16 مهر، 2013 سلامهمیشه میخواستم اسم این گیاه تو گلخونه بدونم !میشه بگین چه طوری باید عکس بذارم؟ 1
hasti1988 22046 ارسال شده در 16 مهر، 2013 یا هنوز عصر نشده یا هنوز شما از اون بالا نرسیدید به اون پایین آخ ببخشید چرا عصر شد کلا که نه ولی تا حدودی اینجا یادم رفت ....:icon_pf (34): همین الان ریسایز میکنم آپ میکنم میذارم....:hapydancsmil: 2
hasti1988 22046 ارسال شده در 16 مهر، 2013 خب اول از همه درخت انجیرمون.....:hapydancsmil:کم سن وساله ...4 ،5 سال پیش کاشتیمش.... گوجه فرنگی های من.... نمیدونم چرا خشک شد....احتمالا چون بهشون خوب آب ندادم....:icon_pf (34): (درگیر نمایشگاهم بود خب...) الان این یعنی تموم شد؟؟؟ ...گوجه فرنگی ها رو چیدم ولی هنوز تو یخچاله.... و اماااااا.....خیارهای خوشمزه بالاخره سبز شدن.....:hapydancsmil: و ریحان.... شاهی ها رو تو یه باغچه کوچک دیگه کاشته بودم که فکر کنم بخاطر کم آبی که اتفاق افتاده هنوز خردسال هستند...یه باغچه کوچک دیگه جعفری کاشتم که اون هم فکر کنم تاب کم آبی رو نداشت و رشد نکرده ولی مقداری از جعفری پاشیده شده در باغچه رشد کرده بود ولی متاسفانه عکسی ثبت نشد....:164: از دیگر سبزیجات کاشته شده(فلفل و.....) اطلاعاتی در دسترس نیست....:th_scratchhead: 5
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 16 مهر، 2013 بچه ها چند وقت پیش تصمیم گرفتم در فضای کوچک تراس منزل یه باغچه کوچیک سبزی ایجاد کنم اتفاقا از میم شیمی هم مشورت گرفتم ولی خوب شرایط فراهم نبود و منصرف شدم از یکی از مراکز آموزش کاشت گل و گیاه یک سی دی آموزشی از دستور عمل نحوه کاشت و نگهداری گیاهان گرفتم اطلاعات خوبی داره - رایگان بود و به نظر نمیرسید آپلودش مشکل داشته باشه براتون آپ کردم تا زحمت کشیده شده برای همون یک سی دی از بین نره از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود کنید و اگه استارتر صلاح میدونه لینکشو تو پست اول بزاره 6
mim-shimi 25686 ارسال شده در 17 مهر، 2013 سلام این عکسارو دیروز گرفتم اما صبح که دیدم گدون رو، انگار بهتر بودن!!!!!!!!!!!!!!! تره شاهی گشنیز ریحون 6
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 17 مهر، 2013 سلام هستی جان ... ممنون بابت عکسها ... گوجه هات دیگه یکمی زیادی رسیده ...ظاهرا نرم شدن ... نمیخوای رب بگیری که! ... بوته کاملا خشک شده ... عمر بوته ها خب کم هست و توی منطقه ما هم گوجه ها رو به مرگ پیش میرن و آخرین برداشتها صورت میگیره ... با اینکه هنوز به وسطهای تابستون هم نرسیدیم. نمیدونم کی کاشته بودی ... خیارها فکر کنم خیلی کند دارن رشد میکنن ... یا کم آبیاری میکنی (طبق گفته های خودت) یا مواد غذایی خاکت واسه گیاه ضعیفه یا احتمالا بافت خاک سنگین و فشرده است که نمیزاره ریشه خوب رشد کنه و رشد به کندی پیش میره ... توی این عکسا دیده میشه باغچتون هم کمی حالت جنگلی داره! در آخر جا داره بگم که انجیرتون تو حلقم 4
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 17 مهر، 2013 فود 111 عزیز عکس اولیت که دیفن باخیاست دیفن باخیا اسم جنس این گیاهاست اسم فارسیشون سمبرگ (سم+برگ) هست بخاطر سمی بودن برگها ... عکس دومت رو دقیق نمیدونم ... دیدما اما یادم رفته ... فقط میدونم از تک لپه ای هاست! خانم س.احمدی عزیزتره ها انگار یه حجمی ازشون خشک شده و مونده کف گلدون نه؟! ظاهرا سالمه اما رشد مجدد رو داره ... لکه های روی شاهی شبیه نوعی سوختگی توسط نور آفتابه (نوری که از توی قطرات آب رد شده و برگ سوزی داشته) (فکر میکنما) ... خبری هم از گشنیز نیست ... انگار خشک شدن! خدا رو شکر ریحون ها سالم اند ... رمضونه و ریحونش! 5
hasti1988 22046 ارسال شده در 17 مهر، 2013 سلام هستی جان ... ممنون بابت عکسها ... گوجه هات دیگه یکمی زیادی رسیده ...ظاهرا نرم شدن ... نمیخوای رب بگیری که! ...بوته کاملا خشک شده ... عمر بوته ها خب کم هست و توی منطقه ما هم گوجه ها رو به مرگ پیش میرن و آخرین برداشتها صورت میگیره ... با اینکه هنوز به وسطهای تابستون هم نرسیدیم. نمیدونم کی کاشته بودی ... خیارها فکر کنم خیلی کند دارن رشد میکنن ... یا کم آبیاری میکنی (طبق گفته های خودت) یا مواد غذایی خاکت واسه گیاه ضعیفه یا احتمالا بافت خاک سنگین و فشرده است که نمیزاره ریشه خوب رشد کنه و رشد به کندی پیش میره ... توی این عکسا دیده میشه باغچتون هم کمی حالت جنگلی داره! در آخر جا داره بگم که انجیرتون تو حلقم بله ...گوجه فرنگی ها رب شدن.... هرچی گشتم بذر این گوجه ها رو پیدا نکردم ..دفعه بعدی باید بجای بوته ای بذرش رو بگیرم.... خیارها یه سری که کاشته بودم کلا رشد نکردن بعد دوباره کاشتم فکر کنم 20-25 روزی باید گذشته باشه.... مواد غذاییشون که فکر کنم خوبه ،ایراد از آبیاری به موقع هست:5c6ipag2mnshmsf5ju3 باغچه طبیعت بکر هست با تصرف در اراضی جهت سبزیکاری و گل کاری....باغچه باید مرد بار بیاد. وجین و.... زیادی لوسش میکنه.... یعنی فکر میکنم الان یه عکس کلی از باغچه مون بگیرم شما کلا به کشاورزی علاقه مند تر میشوید....:icon_razz: سهمتون از انجیر محفوظه... وقتی میوه هاش رسید عکسش رو میذارم تقدیم میکنم.... 6
food111 785 ارسال شده در 17 مهر، 2013 فود 111 عزیز عکس اولیت که دیفن باخیاستدیفن باخیا اسم جنس این گیاهاست اسم فارسیشون سمبرگ (سم+برگ) هست بخاطر سمی بودن برگها ... عکس دومت رو دقیق نمیدونم ... دیدما اما یادم رفته ... فقط میدونم از تک لپه ای هاست! ممنون ولی یکی باید بهم بگه میخوام اسمشو بدونم! 3
ارسال های توصیه شده