رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

سلام با زحمتای ما؟:ws3:

میگم تره ها همینطور دارن میرن بالا و نازک

نمیخواد کوتاهشون کنم؟:ws52:(سرشونو بچینم)

 

این تره ها رو واسه دکور کاشتی آیا؟؟:ws38:

خو بچینین مصرف کنین دیگه:ws52:

  • Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 164
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

دوست عزیزم

توی چین اول تره معمولا برگها نازک اند... چون ریشه هنوز قوی نشده

میتونی الان برگها رو بچینی ... (چین اول غیر قابل مصرفه)

اما میتونی صبر کنی و آخر هفته این کار رو بکنی ...

بهتره راه حل دوم رو انجام بدی ... با این کار به ریشه فرصت میدی خودش رو تقویت کنه ...

اینطوری چین بعدی تقویت میشه ...

برداشت تره اگر کوددهی بالایی داشته باشی هفته ای یه بار تا 10 روز یکباره

تره های طبیعی 4 هفته یه بار

 

 

این تره هایی که ما ایرانی های خوشبخت میخوریم به زور نیترات سرطان زا رشد میکنن و توی مزارع هفته ای یکبار برداشت انجام میشه!:w16:

  • Like 4
لینک به دیدگاه
دوست عزیزم

توی چین اول تره معمولا برگها نازک اند... چون ریشه هنوز قوی نشده

میتونی الان برگها رو بچینی ... (چین اول غیر قابل مصرفه)

اما میتونی صبر کنی و آخر هفته این کار رو بکنی ...

بهتره راه حل دوم رو انجام بدی ... با این کار به ریشه فرصت میدی خودش رو تقویت کنه ...

اینطوری چین بعدی تقویت میشه ...

برداشت تره اگر کوددهی بالایی داشته باشی هفته ای یه بار تا 10 روز یکباره

تره های طبیعی 4 هفته یه بار

 

 

این تره هایی که ما ایرانی های خوشبخت میخوریم به زور نیترات سرطان زا رشد میکنن و توی مزارع هفته ای یکبار برداشت انجام میشه!:w16:

 

مرسی

مثه همیشه پاسخگو:icon_gol:

آخر هفته که چیدم، چقدشو بچینم؟تا دم خاک؟یا نصفشو مثلا؟

کی به کی کود بدم؟

  • Like 4
لینک به دیدگاه
مرسی

مثه همیشه پاسخگو:icon_gol:

آخر هفته که چیدم، چقدشو بچینم؟تا دم خاک؟یا نصفشو مثلا؟

کی به کی کود بدم؟

خواهش میکنم.

چین اول رو از 2 سانتی سطح خاک بزن

چین های بعدی از کف بزنی هم زدی اما نیم سانتی از خاک بالاتر باشه بهتره ...

 

شرمنده من با مصرف کود شیمیایی مخالفم ...

از کود شیمیایی اگر میخوای استفاده کنی کود کامل کریستالن یا هر مارک دیگه ای که پیدا کردی بگیر

فعلا کود نمیخواد بدی ... وقتی دیدی رشد گیاه کم و ضعیف شده و رنگ پریدگی میبینی (سبز کمرنگ)

یه قاشق چای خوری کود کامل توی یه لیوان آب (بزرگ) میریزی و میریزی توی گلدون ...

فعلا برای کود دادن عجله نکن ...

  • Like 3
لینک به دیدگاه
این چین هارو تا زمانی ادامه بدم که پهن تر بشن تره ها و قابل خوردن؟

 

احتمال زیاد چین بعدی قابل خوردن هست ...

شما هر بار که برداشت میکنی بهش میگن چین!

من تجربه کشت سبزی توی خونه رو نداشتم ... فقط در حد جوانه زنی و رشد اولیه ... (مسافرت خورد به تورم... سبزی ها به فنا رفتن)

اما توی بیرون فقط چین اول رو دور میریزن ... نه به این معنی که ارزش خوردن نداره! بلکه ارزش فروختن نداره!

شما بچین و بخور ... لذت ببر.

  • Like 3
لینک به دیدگاه
احتمال زیاد چین بعدی قابل خوردن هست ...

شما هر بار که برداشت میکنی بهش میگن چین!

من تجربه کشت سبزی توی خونه رو نداشتم ... فقط در حد جوانه زنی و رشد اولیه ... (مسافرت خورد به تورم... سبزی ها به فنا رفتن)

اما توی بیرون فقط چین اول رو دور میریزن ... نه به این معنی که ارزش خوردن نداره! بلکه ارزش فروختن نداره!

شما بچین و بخور ... لذت ببر.

 

آها

من فکر کردم چین=چیدن!!:ws3:

مرسی

انصافا سنگ تموم گذاشتین

 

فقط یه سوال دیگه، ببخشید

شاهی ها که نابود شدن، کی میتونم جاشون دوباره بکارم شاهی؟باید یه لایه خاک بخش شاهی رو بردارم؟(همون لایه ای که بذرا رو سری قبل ریخته بودم)

  • Like 2
لینک به دیدگاه
آها

من فکر کردم چین=چیدن!!:ws3:

مرسی

انصافا سنگ تموم گذاشتین

 

فقط یه سوال دیگه، ببخشید

شاهی ها که نابود شدن، کی میتونم جاشون دوباره بکارم شاهی؟باید یه لایه خاک بخش شاهی رو بردارم؟(همون لایه ای که بذرا رو سری قبل ریخته بودم)

 

منم حدس زدم متوجه چین نشدی تعریف کردم! :ws3:

خواهش ... وظیفه است

همین الان میتونی بکاری! نیازی نیست لایه برداری کنی از خاکت ... اما بهتره خاکت رو زیر و رو کنی ...

عکس شاهی ها رو دیدم خیلی سروحال بودن (توی حیاط خلوتت) تعجب میکنم. :ws38:

  • Like 3
لینک به دیدگاه
منم حدس زدم متوجه چین نشدی تعریف کردم! :ws3:

خواهش ... وظیفه است

همین الان میتونی بکاری! نیازی نیست لایه برداری کنی از خاکت ... اما بهتره خاکت رو زیر و رو کنی ...

عکس شاهی ها رو دیدم خیلی سروحال بودن (توی حیاط خلوتت) تعجب میکنم. :ws38:

 

:ws3:

دوباره مثه قبل بکارم دیگه(خیسوندن بذر و گذاشتن روزنامه تا جوونه زدن)

آره اولش که اومدن بیرون،خوب بودن

اما وقتی روزنامشو برداشتم و آب میدادم، خشک شدن یعنی سوختن به نظرم

چون همزمان با خیس کردن روزنامه روی سایر بذرها، اینا رو هم خیس میکردم با آبپاش(روزی چندبار!!!!).فکر کنم از همین تعداد زیاد بوده

 

  • sigh.gif
     

  • Like 3
لینک به دیدگاه
:ws3:

دوباره مثه قبل بکارم دیگه(خیسوندن بذر و گذاشتن روزنامه تا جوونه زدن)

آره اولش که اومدن بیرون،خوب بودن

اما وقتی روزنامشو برداشتم و آب میدادم، خشک شدن یعنی سوختن به نظرم

چون همزمان با خیس کردن روزنامه روی سایر بذرها، اینا رو هم خیس میکردم با آبپاش(روزی چندبار!!!!).فکر کنم از همین تعداد زیاد بوده

 

  • sigh.gif

 

(من خوابم میاد)

این بار نصف روز بزار خیس بشن بعد بکار توی گلدونت ... اصلا منتظر نباش جوونه بزنن

زیادم آب نده:ws3:

قبلا هم گفتما ... اکسیژن هم مورد نیازه با آب خفشون نکن! :ws3:

  • Like 3
لینک به دیدگاه
ایشالا فردا

الان حال ندارم برم تراس، بیارمش تو و عکس بگیرم:ws3:

 

یه چهار روزی از اون فردایی که گفتین گذشته

نکنه همه سبزیا رو خوردین؟ :banel_smiley_4:

  • Like 2
لینک به دیدگاه

چون دارم میرم سفر، میخوام بدم یکی برام نگهشون داره و آب بده بهشون، اما تراسشون جنوبیه و طبیعتا نورش فرق میکنه

مشکلی برا سبزی ها پیش نمیاد؟:ws52:

  • Like 4
لینک به دیدگاه
چون دارم میرم سفر، میخوام بدم یکی برام نگهشون داره و آب بده بهشون، اما تراسشون جنوبیه و طبیعتا نورش فرق میکنه

مشکلی برا سبزی ها پیش نمیاد؟:ws52:

 

سلام.

نه مشکلی پیش نمیاد ... فقط بهش بگو دور آبیاری چقدر باشه و چقدر آب بده ...

تره هاتو دوباره بزن از کف و بعد برو سفر

سفر هم خوش بگذره

سوغاتی بیار

نامه بنویس. hanghead.gif

 

  • Like 3
لینک به دیدگاه

با اجازه از میم شیمی عزیز

 

تصاویر سبزی کاری مهندس شیمی

ریحون های میم شیمی:

 

9r88chdfpzq7lek6k6.jpg

 

 

شاهی های میم شیمی:

 

xg2o25eerzf9sdyzhmo.jpg

 

 

تره های میم شیمی:

 

zcfimx0o3xkbod6dq7.jpg

 

 

گشنیز های میم شیمی

 

 

ni81e250aq8s3o1kdyto.jpg

  • Like 6
لینک به دیدگاه

×
×
  • اضافه کردن...