M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 9 شهریور، 2013 دوستان بعد از اینکه تیم تشکیل شد بنظرتون برای هماهنگی بین اعضا بنظرتون چیکار کنیم؟ 2
Abbas.H 15131 ارسال شده در 9 شهریور، 2013 دوستان بعد از اینکه تیم تشکیل شد بنظرتون برای هماهنگی بین اعضا بنظرتون چیکار کنیم؟ من دقیق نمیدونم برسم که همراهیتون کنم یانه. ولی سعی میکنم تا جایی که بتونم باهاتون پیش برم. البته در حد مورد نیاز اطلاعات ندارم.فقط برای یادگیری 2
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 15 شهریور، 2013 پروژه اول رو شروع میکنیم...دوستان داده ها رو من آماده میکنم..براتون در یک فایل ورد مرتب کنم؟ یا خودتون شیوه دیگه ای رو مد نظر دارید؟ دوستان برنامه نویس هم ایملیشون رو برای من پیغام خصوصی کنند تا بقیه کار رو هماهنگ کنیم.. 4
salamis 1865 ارسال شده در 15 شهریور، 2013 پروژه اول رو شروع میکنیم...دوستان داده ها رو من آماده میکنم..براتون در یک فایل ورد مرتب کنم؟ یا خودتون شیوه دیگه ای رو مد نظر دارید؟دوستان برنامه نویس هم ایملیشون رو برای من پیغام خصوصی کنند تا بقیه کار رو هماهنگ کنیم.. قراره رو چه موضوعی کار بشه؟؟؟ 3
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 15 شهریور، 2013 قراره رو چه موضوعی کار بشه؟؟؟ convertor ، تبدیل واحد طول، دما، فشار و....هم ساده هست و هم کاربردی... 2
salamis 1865 ارسال شده در 15 شهریور، 2013 یه فایل pdf آماده مثل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پیدا کن بده به همه. 3
Sadegh Tafakor 1369 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 برنامه ی برای تبدیل مساحت هایی که داده بودین نوشتم، اینجا آپلودش کنم؟ 2
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 17 شهریور، 2013 برنامه ی برای تبدیل مساحت هایی که داده بودین نوشتم، اینجا آپلودش کنم؟ نه، فقط میتونیم به بقیه بگیم که در اولین گام ما توانستیم...منتظر نرم افزار ما باشید 2
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2013 نرم افزار تبدیل واحد، کاری از تالار مکانیک انجمن نواندیشان 2
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 23 شهریور، 2013 خب هر دو برزگواری که برای پروژه اول مسئولیت پذیرفتن به خوبی انجامش دادن...از هر دو بزرگوار بسیار سپاسگذارم... اما بریم سراغ پروژه های بزرگتر...دوست عزیزی که دوست نداشت اسمش فاش شود، موارد زیر رو مطرح کردن : انتخاب مبدل ها، یا انتقال حرارت، یا محاسبه فشار بر بدنه اجسام در زیر آب، کانال های روباز، پمپ، خواص سیال درون لوله...نظر شما چیست؟ همه این موارد نیاز به همکاری بین تیم محاسبه گر و برنامه نویس داره.. بنظر شما چگونه می توان برنامه ای رو نوشت و سپس به سازمانی فروخت؟ 4
salamis 1865 ارسال شده در 2 مهر، 2013 به نظرم دوستانی که آشنا دارن تو صنعت با خودشون توی صنعت کار می کنن باید اول ببینیم اون سازمان چه نیاز هایی دارن که ما بتونیم واسشون برنامه بنویسیم . ما دانشجو ها که نمی دونیم تو صنعت چه خبره چه نیاز هایی دارن 2
hfml 1545 ارسال شده در 27 آبان، 2013 خب هر دو برزگواری که برای پروژه اول مسئولیت پذیرفتن به خوبی انجامش دادن...از هر دو بزرگوار بسیار سپاسگذارم...اما بریم سراغ پروژه های بزرگتر...دوست عزیزی که دوست نداشت اسمش فاش شود، موارد زیر رو مطرح کردن : انتخاب مبدل ها، یا انتقال حرارت، یا محاسبه فشار بر بدنه اجسام در زیر آب، کانال های روباز، پمپ، خواص سیال درون لوله...نظر شما چیست؟ همه این موارد نیاز به همکاری بین تیم محاسبه گر و برنامه نویس داره.. بنظر شما چگونه می توان برنامه ای رو نوشت و سپس به سازمانی فروخت؟ سلام من تازه این مبحث رو دیدم! مبدل که به نطرم به درد جایی نخوره. با اینکه خودم پروژه مبدل داشتم با متلب ولی به نظرم تا وقتی نرم افزاری مانند aspen هست، مثل این میمونه که از کریر برای تهویه مطبوع استفاده نکنیم! البته به نظر من. موضوع که برای کار زیاده. مثلا رباتیک، cfd و ... . ولی فکر میکنم اول باید مشخص کنید برای چه کاری میخواهید نرم افزار درست کنید؟! برای سازمان ها اگه باشه که باید خود سازمان ها سفارش بدن. یا اینکه ما بدونیم مشکلشون چیه لا اقل! یکی از دوستان هم گفت که وقت زیادی میگیره، شدیدا موافقم. راجع به پمپ تجربه ای ندارم. بدم نمیاد اگه پروژه ای باشه انجامش بدم. 2
ارسال های توصیه شده