HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 من امروز تا ساعت 3 نمایشگاه بودم چرا همچین جماعت چشم گیری ندیدیم باو محل قرار که تابلو بود باو تایید میشودمن رسیدم شما نیومده رسیدی 5
شــاروک 30242 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 منم از دیدنت کلی خوشحال شدم شاروکولی نمیشد روی حمید سی اف دی دست بلند کرد...یعنی دست روم بلند میکرد بیچاره میشدم حالا انتظار داشتم من کاری نکردم با حمید خودتون یه حرکتی می کردید حمید آقا که از خجالتمون در اومد و حسابی جبران کرد بابت گـــز هم ممنون ... اونجا انقدر شلوغ بود که نشد درست و حسابی ازت تشکر کنیم 5
Moment 15228 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 انقد اسپم کردم که حرف اصلی یادم رفت خیلی روز خوبی بود و واقعا از دیدن همه بچه ها خوشحال شدم بچه ها ترکونده بودن دیگه انشالله میتینگ بعدی هم دور هم جمع بشیم 7
Matin H-d 18145 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 بابا خب زیاد بودین دیگه خب تو امتحان حافظه ای که گرفتم نمرت 20 شد آفرین کم کم داری مثل خودم میشی تو؟ تو و پاستیل دادن؟ آخرشم که هیچ کدومتون ندادین، ندا یه تعارف کرد فقط. اصلاً حقت بود بطری که خرد کمرت ولی اون پاستیلی که از حمید گرفتم خیلییییی خوشمزه بود ها؟ گریَه کُن همونجا یه دونه پاستیل بهت دادم... چی شد هان؟ کم حافظه شدی اون یادت نمیاد.. اون پاستیل ِ که حمید تکرو هم بهت داد یادت نمیاد؟ مثه عقاب بالا سر پاستیل کمین کرده بودی:icon_razz: 5
Moment 15228 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 حمید آقا که از خجالتمون در اومد و حسابی جبران کردبابت گـــز هم ممنون ... اونجا انقدر شلوغ بود که نشد درست و حسابی ازت تشکر کنیم نوش جان ولی یه لواشک قرار بود بهم بدی که ندادی خلاصه بدهکاری ها 3
kimia 4172 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 روز خیلی خوووبی بوود.کلی دوستای جدید پیدا کردم.... امیدوارم این دوستیا بمونه..... راستی یکی از بچه ها بوود که به شدت شبیه یکی دیگه بووود گه قبلا دیده بودمش اما خودش نبود جنس خاطره من فرق میکنه.... ترجیح میدم جنسش رو عوض کنم و یه خاطره روتین بزارم... تو چرا به من نگفته رفتی نمایشگاه پسرم مکه نگفتی میری با بچه ها درس بخونی؟ منو میپیچونی باو 4
Moment 15228 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 این کلاه قرمزی انقد از این شکلک:vahidrk: واسش گذاشته بودم توی انجمن که دیگه روم نمیشد باهاش حرف بزنم 4
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 تو چرا به من نگفته رفتی نمایشگاه پسرممکه نگفتی میری با بچه ها درس بخونی؟ منو میپیچونی باو .من برم درس بخونم؟؟؟نه والا.من روز عادیش درس نمیخونم حالا برم نمایشگاه درس بخونم؟؟؟.فکر کردم تاپیکش رو دیدی خو 3
شــاروک 30242 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 نوش جانولی یه لواشک قرار بود بهم بدی که ندادی خلاصه بدهکاری ها مگه جاوید بهت نداد لواشک رو ؟؟؟ همه رو اون ازم گرفت .......... 10 تا لواشک بود !!!:icon_pf (34): جاوید بیا توضیح بده لواشکارو چیکار کردی توووووووووووووووو 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 هی بیاین از خاطراتتون بگین اما همه میدونن بدون من خوچ نگذشته 7
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 هی بیاین از خاطراتتون بگیناما همه میدونن بدون من خوچ نگذشته شمام میتونستی بیای.دلیلای مسخره میاری نمیای به بقیه چ؟ 5
Moment 15228 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 مگه جاوید بهت نداد لواشک رو ؟؟؟ همه رو اون ازم گرفت .......... 10 تا لواشک بود !!!:icon_pf (34): جاوید بیا توضیح بده لواشکارو چیکار کردی توووووووووووووووو اگه دیر میرسیدم که جاوید دخل همه آلوخشک ها رو میاورد یعنی لواشکای عزیز من الان توی معده جاوید با هم میتینگ گذاشتن 5
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 شمام میتونستی بیای.دلیلای مسخره میاری نمیای به بقیه چ؟ به اعصابت مثلث باچ حمید شهرساز:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اصن خوچ گذشت 3
شــاروک 30242 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 اگه دیر میرسیدم که جاوید دخل همه آلوخشک ها رو میاوردیعنی لواشکای عزیز من الان توی معده جاوید با هم میتینگ گذاشتن هی میومد رو به روی من باهام حرف میزد لواشک میگرفت و میرفت .... من شخصا 3 تاشو دادم به دخترا 7 تاشو جاوید گرفت :icon_pf (34): میتینگ بعدی بدون جاوید برگزار میشه:vahidrk: .... اگه میتینگ بعدی اومدم برات لواشک میارم :icon_pf (34): 4
Valentina 13664 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 تولد اسی بود و انگار نه انگااار ؟؟!!! :| 7
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 به اعصابت مثلث باچ حمید شهرساز:5c6ipag2mnshmsf5ju3اصن خوچ گذشت .به خاطر دلایل بووووقت از دیدن من محروم شدی 5
شــاروک 30242 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 تولد اسی بود و انگار نه انگااار ؟؟!!! :| الان میگی؟ :| 3
Matin H-d 18145 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 تولد اسی بود و انگار نه انگااار ؟؟!!! :| اره؟ 4
ارسال های توصیه شده