NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مسیرش که اگه این مسیری که ما رفتیم رو بخوای بری با خانواده محترم نرید بهتره...خیلی پر فراز و نشیب هستش و بعضی جاهاش صعب العبور،توضیحات مسیرش رو کامل دوستان دیگه که بلدن میگن انشالا... امکانات بین مسیر که هیچی نداشت تا جایی که من دیدم:دی-همش صحراییه مسیر داخل شهر چی؟ از چه مسیری رفتین؟ و اینکه ماشین شما رو کلگون پیاده کرد امامه اومد دنبالتون؟ اگه اینجوری باشه با ماشین شخصی نمیشه رفت پس 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مسیر داخل شهر چی؟از چه مسیری رفتین؟ و اینکه ماشین شما رو کلگون پیاده کرد امامه اومد دنبالتون؟ اگه اینجوری باشه با ماشین شخصی نمیشه رفت پس داخل شهر رو من میترسم دقیق بهتون نگم،دوستان میان میگن بله ما از کلگون حرکت کردیم و رسیدیم امامه و ماشین اونجا اومد سراغمون،نه دیگه همه کیفش به اون پیاده روی و خوش گذروندنشه 6 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها خودتون رو گرم کنید که میخوایم بریم اینجا: :ws3: اینژا کوژاهه؟ 7 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینژا کوژاهه؟ اینجا ایران نیست/ 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اونجا ایسلنده بابا عکاسشم سارا نیستگول نخورید Photo portfolio of Mike Reyfman on 500px. Getting in touch with nature and its wonders in Iceland can be a very enlightening and relaxing... مجید به کدامین جا میخواییم بریم 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هنوز دارین خاطره تعریف می کنین؟ 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هنوز دارین خاطره تعریف می کنین؟ آره فک کردی فقط تو بلدی خاطره تعریف کنی؟ 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره فک کردی فقط تو بلدی خاطره تعریف کنی؟ این همه خاطره نویس داریم حیف نیست نمی یاین تالار ادبیات؟ نه واقعا حیف نیست؟ 10 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلاااااااام بچه ها قرار بعدی تون کی و کجا هست ؟ من یه پیشنهاد دارم، روستای فیلبند ، تو بابل جای معرکه ای هستش .من که تو برناممه .حتما عکساشو ببینین.فکر کنم بچه هایی که تو خود شمال حالا یا دانشجو هستن یا زندگی می کنن راحت تر میتونن بیان. 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلاااااااام بچه ها قرار بعدی تون کی و کجا هست ؟ من یه پیشنهاد دارم، روستای فیلبند ، تو بابل جای معرکه ای هستش .من که تو برناممه .حتما عکساشو ببینین.فکر کنم بچه هایی که تو خود شمال حالا یا دانشجو هستن یا زندگی می کنن راحت تر میتونن بیان. من دیدم جای خیلی خیلی باحالیه 8 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من دیدم جای خیلی خیلی باحالیه میشه راهنمائیم کنی که چجوری باید برم ؟ فقط اینو می دونم که تو بابل هستش ، اینکه از خود بابل چقدر فاصله داره ؟چجوی باید برم ؟ امنیت داره ؟از خود بابل تا فیلبند چند دقیقه راهه؟ 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میشه راهنمائیم کنی که چجوری باید برم ؟فقط اینو می دونم که تو بابل هستش ، اینکه از خود بابل چقدر فاصله داره ؟چجوی باید برم ؟ امنیت داره ؟از خود بابل تا فیلبند چند دقیقه راهه؟ مهتاب من خودم نرفتم فقط تو سایت ها عکسش رو دیدم ولی آدرس کاملش به شرح زیر می باشد: در جنوب بابل در بلندای رشته کوههای البرز در مازندران ،میتوانید مسیر ۲۵ کیلومتری آمل ـ هراز را انتخاب کنید که پس از گذشتن از روستای سنگچال به فیلبند میرسید. این روستای ییلاقی حدود ۲۷۰۰ متر از سطح دریا ارتفاع دارد و مرتفع ترین روستای ییلاقیست که در جنوب بابل در بخش بندپی غربی قرار دارد. 9 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اونجا ایسلنده بابا عکاسشم سارا نیستگول نخورید مجید به کدامین جا میخواییم بریم من گول خوردم:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این همه خاطره نویس داریم حیف نیست نمی یاین تالار ادبیات؟ نه واقعا حیف نیست؟ جیگرتو برم سارا ، از هر تاپیک و فرصتی نهایت استفاده رو میکنی 7 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب دوستان گل و بلبل تاپیک بسته میشه تا به امید خدا تور بعدی اعلام بشه 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود ببخشید چشمه زلالی که داشتیم برای خاطره نویسی خشک شده، شاید چون رودی که به این چشمه میرسید را به جای کشاندن به دریا به سمت مُرداب بردم. اما این تور نواندیشان در اینسری واقعا از عجیب ترین ها بود، دقیقا مارو تو مسیرهای بُز رو میبردن و اگه پاهات مثل سُم عمل نمیکرد ته دره سقوط میکردی، من قبلا میگفتم ایران از نظر ایدئولوژیکی قلعه حیواناته اما این قضیه جسمی هم به من ثابت شد. اما دلایلی که میگم بُز فرض شدیم با سند : اولا که خبر ندادن ناهار نداریم، پس معلومه مارو بُز فرض کردن که در کوه علف میخوریم. ثانیا همش وعده رسیدن زودتر میدادن؛ در حالیکه هرچی میرفتی بازم نمیرسیدی؛ این دقیقا سیستم حشم داریه یعنی نشان دادن افق بدون برنامه. ثالثا هرجا یک صحنه حیات وحشی رخ میداد عکسمون شکار میشد. دیدین طرف مستند سازه ساعت ها میشینه بُز بیوفته تو آب ازش عکس بگیره، حضرت سارا دقیقا همین سیستم رو برای آتروس و ادمین تکرار میکرد، چرا چون اونارو چی فرض کرده بود ؟ .... آورین. رابعا و خامسا و.... هم داره که حوصله نوشتنش رو به دلیل کهولت سن ندارم. ولی باز هم تشکر فراوان میکنم از همه دوستانی که اسباب این دیدار رو فراهم کردند. امیدوارم باز هم بتوان زیارتشون کرد، همیشه شاد و سربلند باشین، در پناه حق .... 15 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من از فرصت استفاده کنم تا بسته نشده تاپیک دوستان این درخواست منو جواب بدین دیگه خب میگین بعداً نمیگین؟ چجوریه؟ 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من از فرصت استفاده کنم تا بسته نشده تاپیک دوستان این درخواست منو جواب بدین دیگه خب میگین بعداً نمیگین؟ چجوریه؟ تاپیک رو بسته بودما من چاکرتم الان دقیقا بگو مشکلت رو تا من بهت جواب بدم؟ سیر داخل شهر چی؟ از چه مسیری رفتین؟ و اینکه ماشین شما رو کلگون پیاده کرد امامه اومد دنبالتون؟ اگه اینجوری باشه با ماشین شخصی نمیشه رفت پس از مسیر جاده تهران به فشم دیگه یه جا داره به اسم روستای کلیگون که از روی یه پل رد میشه اطلاعات دقیقش رو از مجید بپرس ولی میتونی میسر رو بری به یکی دوتا چشمه رسیدی برگردی اما تنهایی یا اصلا با خانواده پیشنهاد نمیکنم چون مسیری سخت و طاقت فرسا هست و با گروه میچسبه بری چون ما مینی بوس داشتیم راننده با ما نیومده بود که مسیر رفت داشتیم فقط و حول و حوش 6 -7 ساعت تو راه بودیم تا به امامه رسیدیم به امامه که رسیدیم اتوبوس منتظرمون بود سوارشدیم اومدیم ولی اگر با ماشین بری باید یه جای امن پارک کنی صبح زود بری بعد از امامه یه ماشی سوار شی بیای کلیگون سوار ماشین خودت شیتاپیک به خاطر خاطره اسی باز شده بود داداش اگر سوالی داشتی به خودم پیغام بده 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده