JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ها, ما اینجا یه صخره نوردی تنهایی داشتیم, رفتیم بالا دوستان رو تماشا می نمودیم 11 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سارا خانم فکر کنم فقط اومده بود ما رو سوژه کنه از اول مسیر همش منتظر بود یکی سقوط کنه ازش عکس بگیره بفروشه:icon_pf (34): دقیقا در همین نقطه بود که من سقوط کردم توی آب و پام قطع شد ولی مثل مرد تا آخرش رفتم با پای خونی و مالی دراین عکس تفکر مهدی ادمین برای گذر از پل صراط رو میبینیم این دقت رو عروسی که از پله ها میخواد بره بالا نمیکنه ولی مهدی قدم از قدم بدون تفکر و آنالیز بر نمیداشت 20 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ممنــون برای این عکس های زیبایی که قرار دادین. نشد که بیــام... هادی الان دقیقـاً کدوم عکس رو توضیح دادی؟ 6 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سارا خانم فکر کنم فقط اومده بود ما رو سوژه کنه از اول مسیر همش منتظر بود یکی سقوط کنه ازش عکس بگیره بفروشه:icon_pf (34):دقیقا در همین نقطه بود که من سقوط کردم توی آب و پام قطع شد ولی مثل مرد تا آخرش رفتم با پای خونی و مالی دراین عکس تفکر مهدی ادمین برای گذر از پل صراط رو میبینیم این دقت رو عروسی که از پله ها میخواد بره بالا نمیکنه ولی مهدی قدم از قدم بدون تفکر و آنالیز بر نمیداشت خودم نجاتش دادم ( مهدی رو میگم ) 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سارا خانم فکر کنم فقط اومده بود ما رو سوژه کنه از اول مسیر همش منتظر بود یکی سقوط کنه ازش عکس بگیره بفروشه:icon_pf (34):دقیقا در همین نقطه بود که من سقوط کردم توی آب و پام قطع شد ولی مثل مرد تا آخرش رفتم با پای خونی و مالی دراین عکس تفکر مهدی ادمین برای گذر از پل صراط رو میبینیم این دقت رو عروسی که از پله ها میخواد بره بالا نمیکنه ولی مهدی قدم از قدم بدون تفکر و آنالیز بر نمیداشت نوبچ.....اینجا نبود قبلش بود 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سارا خانم فکر کنم فقط اومده بود ما رو سوژه کنه از اول مسیر همش منتظر بود یکی سقوط کنه ازش عکس بگیره بفروشه:icon_pf (34):دقیقا در همین نقطه بود که من سقوط کردم توی آب و پام قطع شد ولی مثل مرد تا آخرش رفتم با پای خونی و مالی دراین عکس تفکر مهدی ادمین برای گذر از پل صراط رو میبینیم این دقت رو عروسی که از پله ها میخواد بره بالا نمیکنه ولی مهدی قدم از قدم بدون تفکر و آنالیز بر نمیداشت اینجا من دقیقا پشت سرش بودمبه من میگفت رد شو برو ،تا تو نری من نمیرمآخرشم خودش جلوتر از من رفتپسرداییش اصن هواشو نداشت،همش میرفت این بنده خدا میموند و من 6 لینک به دیدگاه
M4jid 1507 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها خودتون رو گرم کنید که میخوایم بریم اینجا: :ws3: 13 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خواهشــاً بعضی از گردش ها رو تویِ تهران بذارید،تا ماهایی که سرکار میریم هم بتونیم بیــایـم... 10 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها خودتون رو گرم کنید که میخوایم بریم اینجا: :ws3: :w410::w410: 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ داداش یه تور مشهد بذار ناهارم میریم پدیده 6 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها خودتون رو گرم کنید که میخوایم بریم اینجا: :ws3: :w000: بزار من برم کفش بخرم بیام ( مناسب کوه نوردی :دی ) آدرس بده، آدرس بده 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها خودتون رو گرم کنید که میخوایم بریم اینجا: :ws3: فوق العادست....خدا کنه بتونم بیام :w000: بزار من برم کفش بخرم بیام ( مناسب کوه نوردی :دی ) آدرس بده، آدرس بده کفش من هم داغون شدا.... برای کفش کوهنوردی برید مجیدیه 8 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فوق العادست....خدا کنه بتونم بیام کفش من هم داغون شدا.... برای کفش کوهنوردی برید مجیدیه مجیدیه؟ گرون که نمیدن؟ یکی دیدم خوشکل، 15 خرداد، ولی سایز بندی اینا رو نپرسیدم ازش قیمت هم با این اوصاف، مناسب میداد، 140 مجیدیه این همه راه نرم بهم بگن خدا تومناااااااا دست خودته که نتونی بیای 7 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خواهشــاً بعضی از گردش ها رو تویِ تهران بذارید،تا ماهایی که سرکار میریم هم بتونیم بیــایـم... جمعه میزارن و یک روزه 7 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جمعه میزارن و یک روزه آخه بعضی اوقات پنج شنبه ها تا 9 شب کار دارم.دیگه جونی نمیمونه که بیـام... 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ما که نتونستیم بیایم و دوستان رو از نزدیک زیارت کنیم ولی امیدوارم به همه اونای که رفتن خوش گذشته باشه........و ما هم در سفرهای بعدی قسمت بشه بیایم 14 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میشه یه مختصر توضیحاتی در مورد مسیر رفت، از کجای شهر مسیر دسترسی داره، با ماشین شخصی چجوری باید رفت و ساعات رفت و آمد، چند ساعت طول میکشه و چقدر پیاده رویه و امکانات بین راهی و ... از این سفر و سفرهای دیگه بذراید تا دوستانی که میخوان با خانواده و اقوام و آشناهای خودشون برن هم بتونن استفاده کنن؟ مثل همون کاری که دوست عزیزمون کرد و از گوگل ارث عکسش رو گذاشت ولی با یه مقدار توضیحات. ممنون 10 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها خودتون رو گرم کنید که میخوایم بریم اینجا: :ws3: اووووووووووووووف اینجا کجاسبیفته تو میانترم و این داستانا من نمیام(بهانه در حد تیم ملی) خواهشــاً بعضی از گردش ها رو تویِ تهران بذارید،تا ماهایی که سرکار میریم هم بتونیم بیــایـم... ما هممون بیکاریم والابرا ماها خوبه اصن میشه یه مختصر توضیحاتی در مورد مسیر رفت، از کجای شهر مسیر دسترسی داره، با ماشین شخصی چجوری باید رفت و ساعات رفت و آمد، چند ساعت طول میکشه و چقدر پیاده رویه و امکانات بین راهی و ... از این سفر و سفرهای دیگه بذراید تا دوستانی که میخوان با خانواده و اقوام و آشناهای خودشون برن هم بتونن استفاده کنن؟مثل همون کاری که دوست عزیزمون کرد و از گوگل ارث عکسش رو گذاشت ولی با یه مقدار توضیحات. ممنون مسیرش که اگه این مسیری که ما رفتیم رو بخوای بری با خانواده محترم نرید بهتره...خیلی پر فراز و نشیب هستش و بعضی جاهاش صعب العبور،توضیحات مسیرش رو کامل دوستان دیگه که بلدن میگن انشالا... امکانات بین مسیر که هیچی نداشت تا جایی که من دیدم:دی-همش صحراییه 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده