*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ سلام سلااااااااام کوهنوردان دلاوران و اینا با اجازه مدیر محترم من این تاپیک رو میزنم تا بچه ها بیان و اگه خاطره یا تشکری دارن اینجا بگن قبلش از آقا مجید و سارای عزیز و همسرشون تشکر ویژه ای دارم ...بسیار بسیار زحمت کشیدن برای عالی برگزار شدن توور پرانرژی بودن..امیدوارم همیشه پرانرژی باشن خوب ...بیاین بگید امروز چطور بود من که کلا از پا و چش وچال ساقطم:icon_pf (34): 45 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ واقعـــــــــــــا چسبید و واقعا هرکی زیر آبشار نرفت از دستش رفت ! همچنین با اون دسته از دوستان که باعث شدن من از .. کمتر بشم برخورد جدی میکنم در تور بعدی. 27 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ خب بقیه بیان عکسای قشنگشون رو بذارن :-" 25 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ واقعـــــــــــــا چسبید و واقعا هرکی زیر آبشار نرفت از دستش رفت ! همچنین با اون دسته از دوستان که باعث شدن من از .. کمتر بشم برخورد جدی میکنم در تور بعدی. خب مجبوری حدثای الکی بزنی و بعدش اون شرطو بذاری مگه؟ در کنار دوستان روز خوبی رو سپری کردیم،خیلی خوش گذشت،برنامه برا من متسط به بالا بود ولی تونستیم همراه دوستان بشیم و رو سفید گشتیممرسی از همه که شرکت کردند،امیدوارم به همگی خوش گذشته باشه و روز شادی رو سپری کرده باشند. خاطره که خیلی زیاده مثل پرت کردن لباس توسط اسی کلا پیاده روی ادمین(بچه ها بعد از این پست دیگه من رو نمیبینید و اخراج دائم میشم:icon_pf (34):) مثل ناهار اشتراکی در کمال صفا و صمیمیت(آخ آخ اون لقمه کبابی که متین داد به من عجب چیزی بود پسر) مثل حرکات موزون به آب زدن ها و ووووودیگه بقیه شو شما بیاید مفصل بگید من برم سرکار پایدار،سربلند،شاد و استوار باشید حق نگهدارتون دلمان آب شد تا تو باشی سری بعدی ناز نکنی و پاشی بیای 29 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ درود صبح رسیدم مترو صادقیه و میخواستم ماشین بگیرم برم تا گلدیس، چون مسیرهای اونطرف رو بلد نبودم از یک پیرمرد مهربون پرسیدم ، برای گلدیس تاکسی های کدوم مسیر رو سوار شم...گفت:دخترم مسیرش دور نیست، پیاده برو..و اینچنین بود که یک روز با پیاده روی شروع شد بچه ها یکی یکی اومدن و آشنا شدیم و راه افتادیم...در مسیر رفت پانتومیم بازی کردیم که عجق وجق های تور هم شناسایی شدن نیم ساعته به کلیگون رسیدیم و مسیر آغاز شد... کل مسیر کوهنوردی در کنار رودخونه بود و صدای شرشر آب قابل شنیدن بود....شکوفه های گیلاس و گل های زرد و قرمز تو حاشیه مسیر ، چشم انداز زیبایی داشت چندین بار از عرض رودخونه گذشتیم که خیلی هیجان انگیز بود صخره های خطرناک رو هم پشت سز گذاشتیم تا به آبشار رسیدیم...ناهار رو همونجا خوردیم و بعدش یکم استراحت و به مسیر ادامه دادیم...توقفگاه بعدی من و مینی پامون رو کردیم تو آب، اینقده چسبیدیکم هم برای محمدحسین در مورد جریان آرام و مغشوش رودخونه توضیح دادم که هیچی نفهمید آخرش بقیه هم بازی پانتومیم اجرا میکردن، ادمین هم که طبق معمول یک متخصص داشت جذب میکرد، کم کم از دور دست ها روستای امامه نمایان شد مسیر پیاده روی حدود 8 کیلومتر بود... در برگشت هم پسرها یکم رقصیدن که سردستشون لباسش عجق وجق بود. بعد از اون مافیا بازی کردیم و اصلا متوجه ترافیک نشدیم..در این میان یک نفر از -- کمتر شد، که مشکل خودشون هست در کل روز خوبی بود... 32 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ سلام سلام سلام:hapydancsmil::mbj6ivxkw3ccem7bie7:w14::druze3cfjhkv7q65cc0 یه سلام و خسته نباشید گرم و بسیاربسیار پر انرژی به همه دوستان،همراهان وهمسفرای گلم،امیدوارم که به همگی خوش گذشته باشه و یه روز کاریه خوب رو شروع کرده باشید ممنون از تک تک شما آقا مهدی با آرامش و متانت خاصشون که هیچ کس تو کوهنوردی به گرد پاشون هم نرسید علیرضا و متین زوج شیرین ودوست داشتنی و شیطون که شیرین کاریهاشون رو در سفرنامه تصویری به اطلاع همگان خواهیم رساند،اسناد در دست بررسی می باشد آقا هادی که اسمشون واقعا برازنده شونه و از هیچ کمکی کوتاهی نکردن مینا،مریم،آرزو و فرناز عزیز دوستای عزیز و مهربون جدیدم که واقعا بسیار قوی در عرصه حاضر شدن حتی بهتر از بعضیااااااا،پرچم خانوم ها همیشه بالاااااااست:flowerysmile: سیاوش عقب دار صبور و با دقت گروه :music: کسری همراه مهربون و پایهههه:hapydancsmil::icon_pf (44): محمد حسین مدعی قهرمانی مسابقات پانتومیم و مافیا،آقا این کارو نکن با خودت این بحث کمتر و بیشترم بیخیال شو،آخرم نفهمیدیم قصد ازدواج داره نداره ازدواج کرده بچه داره نداره؟ حمیدرضا بر خلاف تمام شایعاتی که پشت سرش بود مثل یه مرررررد در عرصه حاضر شد ،خیلی هم عالییییی برادر:yes: بابک شیرمرد ،آقا کار شما تو همه زمینه ها درسته،بسی از آبشار نوردی و کوهنوردیه شما لذت بردیم جاوید زبل خان گروه که تو هر ثانیه می تونستی همه جا ببینیش،یه روزی باید یه صحبتی هم در مورد موزیک های مورد علاقت بکنیم :druze3cfjhkv7q65cc0 ابراهیم من یه پیشنهاد خووووب برات دارم،دیگه پانتومیم بازی نکن آقا جان،میدون رو ببوس و بده دست جوونا،ولی مافیات خوب بود محمد پسر دایی،مافیا مخفی و بادیگارد بزرگان سجاد همراه آروم وساکت گروه احسان مرموز مشکوک:scared9: اما پر از معلومات که کلا کوه دوست نداره:icon_pf (34): همگی گل کاشتید رفقا و یک تشکر ویژه از محمودرضا بهترین دوست،همراه و همسفر زندگیم و مجید دوست و رفیق بسیار خوبمون که زحمت این با هم بودن رو دوشش بود،دست مریزاد مجید جان مرسی. به امید باهم بودنی دیگر 35 لینک به دیدگاه
M4jid 1507 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ خوب خوب خوب خدارو شکر که برنامه به خوبی اجرا شد اول همه مرسی از مهدی جان و علیرضا ی گلم برای ایجاد دوباره ی این فضا که بتونیم دور هم سفرهای خوبی رو برگزار کنیم یه تشکر ویژه از بهترین دوستام که همیشه افتخار همراهی رو به من دادند و همیشه در کنار من بودن و هیچوقت از کمک هاشون دریغ نکردن به داشتن دوستان گلی چون شما افتخار میکنم محمودرضا جان و سارای عزیز :flowerysmile::flowerysmile::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w72::w72: یه عالمه مرسی برای همه ی اون چیزایی که خودتون میدونید :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y از همسفری با شما دوستان نواندیش بسیار بسیار مسرور شدم :wavesmile: صبر و همراهی و همنوردی شما در طول مسیر پیاده روی واقعا قابل تحسینه :icon_pf (19): باشد که این آغاز، سرآغاز سفرهای خاطره انگیز و دلچسب باشه:w16: عکسهای سفر هم ایشالا به زودی به روئیت همه ی دوستان خواهد رسید:yes: به امید سفرهای بعدی... 31 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ ابتدا جا داره تشکر ویژه کنم از آقا مجید و سارا خانم.. واقعا خوش گذشت. با این که به شخصه برای خودم تا حالا کوه رفتن به این شکل پیش نیومده بود ولی در کل عالی بود.... ولی یه پیشنهاد دوستان جواب سوال ششون را اینجا بذارند. بازم خیلی خیلی مرسی...:icon_gol: لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ [h=3]کلیگون،پیاده رویِ کوهنوردانه :دی[/h] 10 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ ولی یه پیشنهاد دوستان جواب سوال ششون را اینجا بذارند. باشه پس با خودت شروع می کنیم بگو یالا،وکیلم؟:zadan: 11 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ حالا هی تعریف کنیدا :4564: 14 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ یه نا همانگی اینجا بوجود اومد که باعث شد دو تاپیک توی دو بخش متفاوت زده شود با توجه به اینکه سارا ومجید به اون بخش دسترسی نداشتن و تاپیک مینی تو بخش ویژه زده شده بود با تاپیک سارا خانم ادغام شد و منتقل شد به بخش خاطرات گردشگری و پست ها به ترتیب تاریخ و ساعت چیده شده بازم دمه همتون گرم منتظریم سارا خانوم عکس ها رو بزاره حالشو ببریم 19 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ قبلش از آقا مجید و سارای عزیز و همسرشون تشکر ویژه ای دارم ...بسیار بسیار زحمت کشیدن برای عالی برگزار شدن توور پرانرژی بودن..امیدوارم همیشه پرانرژی باشن مرسییییییییییییییییی مینا جونی:hapydancsmil:دوست خوبمی:aghosh: راستی من برات شکلات تلخ خریده بودم یادم رفت بهت بدم شب تو کوله دیدم اینقده غصه خوردم :icon_pf (34): یه نا همانگی اینجا بوجود اومد که باعث شد دو تاپیک توی دو بخش متفاوت زده شود با توجه به اینکه سارا ومجید به اون بخش دسترسی نداشتن و تاپیک مینی تو بخش ویژه زده شده بود با تاپیک سارا خانم ادغام شد و منتقل شد به بخش خاطرات گردشگری و پست ها به ترتیب تاریخ و ساعت چیده شدهبازم دمه همتون گرم منتظریم سارا خانوم عکس ها رو بزاره حالشو ببریم آتروس آتروسهه،ای ول ،خود آتروسه ای ول ممنون زحمت کشیدی برادر چشم،اما به دلیل مشغله کاری یه فرصت کوچولو بدید در اسرع وقت می زارم 16 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ در مورد جریان آرام و مغشوش رودخونه توضیح دادم که هیچی نفهمید آخرش ب ببین میخوای منم ساعت ها برات در مورد "فرآیند خلق معنا پس از بحران" توضیح بدم ببینم متوجه میشی یا نه؟ :icon_razz: مدعی قهرمانی مسابقات پانتومیم و مافیا، ببین گُنـــــــــــــــــــــدتون بیاد ! 13 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ ببین گُنـــــــــــــــــــــدتون بیاد ! نترسین نترسین ما همه با هم هستییییییم :elivg5ddfqdy8k5mocf چییییی گفتییییییی!!!!!!!؟حاجی شما خودت به خاطر اون بازیه مافیاو... پرونده ت سنگیییینه برو بگو یه تکلیف معلوم بییاد تازه ما با انرژی عادیمون بازی کردیم زیر 10 ثانیه آچمز بودین چه برسه با تمام قوا 13 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ مرسییییییییییییییییی مینا جونی:hapydancsmil:دوست خوبمی:aghosh:راستی من برات شکلات تلخ خریده بودم یادم رفت بهت بدم شب تو کوله دیدم اینقده غصه خوردم :icon_pf (34): خودت بیشتر دوست خوبمی:aghosh: ای جوونننننننننمممم...مرسییییییی.میتینگِ بعدی همشو دوتایی نوش جان میکنیم. 7 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ میتینگِ بعدی همشو دوتایی نوش جان میکنیم. ها ها :spiteful: :icon_pf (17): 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ ببین میخوای منم ساعت ها برات در مورد "فرآیند خلق معنا پس از بحران" توضیح بدم ببینم متوجه میشی یا نه؟ :icon_razz: ببینما فرآیندهای پیچیده تر از این هم پروندش رو بستیم 9 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ سلام سلام مرسی از همه دوستان واقعا خوش گذشت ... همه چی عالـــــــی بود راه های فراز و نشیب بسیار داشت البته فرازاش خیلی بود بعضیاش رو واقعا من ترسیده بودم هیجان بسیار زیادی داشت سارا حرف نداشت من مونده بودم با کوله پشتی و وسایل، یه دوربین دیجیتال خفن هم دستش بود از همه صحنه ها و مناظر عکس مینداخت و مسیر هم راحت میرفت انگار خیابون ولیعصر رو داره پیاده روی میکنه دخترا هم حرف نداشتن واقعا، خیلی عالی بودن .. به قول سارا پرچممونو بالا نگه داشتن ... باعث افتخاره:hapydancsmil: 21 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده