رفتن به مطلب

مهمترین هدف این دختر خانما از این نحوه پوشش چیه؟

عمو سام

مهمترین هدف این دختر خانما از این نحوه پوشش چیه؟  

44 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. مهمترین هدف این دختر خانما از این نحوه پوشش چیه؟

ارسال های توصیه شده

من خارج کشور با تی شرت و شلوار هم رفتم.

ولی در داخل کشور واقعا نمیتونم حتی روسری رو زیاد عقب بیارم.

به نظر من با این وضعیت عقده ای که پسرا پیدا کردن و البته شاید زیاد هم دست خودش نبوده، چنین پوشش هایی مصلحت نباشه چون به ضرر خود دختره تموم میشه.

شاید دختره هم نخواد جلب توجه کنه ولی این براش رخ میده.

اما بازم نمیشه از تقصیرش کم کرد، به گزینه دومی فکر کنم نزدیک تر باشم.

مطمئنا هدف زیبایی و شیکی هست ولی تو این جامعه اینجوری رفت جلب توجه میکنه و من که فکر نکنم پسری با این چیزا هدفش جلب نشه اگر بگه شعار میده چون پسرای زیادی رو دیدم که تهش معلوم شده چقدر جانماز آب میکشیدن و....

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 75
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

آخه میخوام بدونم پوشش فلان آقا یا دختر خانوم به چه کسی ربط داره؟؟؟

بنظر من افراد اجتماع باید در انتخاب پوشش آزاد باشن

به پوشش دیگران باید احترام گذاشت

:w16:

• Like 14
لینک به دیدگاه

در اينكه به هيچ كس ربطي نداره طرز پوشش ديگران منطقي تر هست كه همه اتفاق نظر داشته باشند!من هنوز درك نكردم

چرا به چه شكل با چه منطقي بايد در مورد طرز پوشش ديگران دخالت كرد و حتي نظر داد!:w000:

خوبه كاش همه اينطور تيپشون خوب باشه فقط من با دوتا پيراهن رنگ پريدم بشم انگشت نماي خلق:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
دست شما درد نکنه، ببین که نظر شما به عنوان عضوی از جامعه تو گزینه های من هست، یعنی پیدا کردن فوضول. :-)

من از جنبه فرهنگی و انسانی دارم بحث میکنم.

منکر مشکلات حجاب اجباری و... هم تو کشورم نیستم.

خواهشا فضارو برای نقد منصفانه و تحمل بهتر محیا کنیم و اینقدر به تشنج دامن نزنیم که بهتر نمیشه و هی بدتر میشه. :-(((

جنبه انسانی این سوال ینی چی میتونه باشه؟:JC_thinking:

به گزینه ها رای ندادم اخه شامل تمام جواب من نمیشد.معمولا اینطور کنکاش کردن در رفتار دیگران فوضولیه که از جاهای زیادی اب میخوره

• Like 3
لینک به دیدگاه
آخه میخوام بدونم پوشش فلان آقا یا دختر خانوم به چه کسی ربط داره؟؟؟

بنظر من افراد اجتماع باید در انتخاب پوشش آزاد باشن

به پوشش دیگران باید احترام گذاشت

:w16:

اگه ربطی نداره چرا یکی میره پوشش خاصی تن میکنه و عکس میگیره و میگه رو مجله چاپ کنین؟ :ws37:

کسیکه چنین کاری میکنه پس حتما دوست داره دیگران در موردش نظر بدن و من هم با آغازگر تاپیک موافقم، اگه ایشون عکس مخفی مردم رو میذاشت حق با کسایی بود که میگفتن فضولی خوب نیست !!!

اما عکس های مانکنی و مجله ای که روش تبلیغ میشن نظر مخاطب رو میخواد، نمیدونم چرا یه عده الکی ژست بی تفاوتی میگیرن. :banel_smiley_4:

• Like 7
لینک به دیدگاه
به نظر من اگه مثل تمام کشورهای دنیا در ایرانم آزادی انتخاب نوع پوشش وجود داشت دیگه از این حرفا و این تاپیکا وجود نداشت و دیگه از این کارایی که گفتی و آرایش های آنچنانی خبری نبود...

آره خب شاید.

مشکل من با اون قسمتیه که میخواد برای جلب توجه و جذب دیگران که هیچ ارزشی برات قائل نیستن لباس بپوشی.

شاید تعداد افرای که من بخوام به خاطرشون نوع پوششم رو تغیر بدم تو دنیا 10 نفر هم نباشن.

کسایی که برای من ارزش قائلن و متقابلاً من هم براشون ارزش و احترام قائلم.

ولی اینکه برای بعضیا این 10 نفر میشن یه جامعه این به نظرم اشتباهِ.

چرا یه خانم طبق سلیقه مردمی لباس بپوشه که به نام یکی از اعضای بدنش صداش میزنن؟!

وقتی اون هیچ احترامی برای تو قائل نیست تو چرا داری طبق خواسته اون عمل میکنی؟!

من مشکلم با اینِ.

باز هم تا وقتی کاری به من نداشته باشه هرکسی هرچی میخواد بپوشه. در این من هیچ شکی ندارم.

• Like 7
لینک به دیدگاه

اما نظرم در باره ی سوالت:

گزینه دوم به نظر من در مورد دختران ایرانی بیشتر صادقه،اینکه هر کس می تونه هر پوششی داشته باشه رو موافقم اما اینکه برخی از دوستان اظهار نظر می کنند که جامعه ی مردهای ایرانی هنوز دچار عقده هستند و ... کاملا اشتباه فکر می کنند.هر جامعه ای باید پذیرای ناهنجاری ها رو داشته باشه این نوع پوشش ناهنجاری محسوب میشه در قبال جامعه ی در حال رشد ایرانی، ببینید اینجا دو بحث باز میشه در مورد دین که اگر دوستان مایل بودند ادامه میدم.

• Like 9
لینک به دیدگاه
اگه ربطی نداره چرا یکی میره پوشش خاصی تن میکنه و عکس میگیره و میگه رو مجله چاپ کنین؟ :ws37:

کسیکه چنین کاری میکنه پس حتما دوست داره دیگران در موردش نظر بدن و من هم با آغازگر تاپیک موافقم، اگه ایشون عکس مخفی مردم رو میذاشت حق با کسایی بود که میگفتن فضولی خوب نیست !!!

اما عکس های مانکنی و مجله ای که روش تبلیغ میشن نظر مخاطب رو میخواد، نمیدونم چرا یه عده الکی ژست بی تفاوتی میگیرن. :banel_smiley_4:

ببخشید منظورتون رو اصلاً نفهمیدم

چی؟؟!!!

چه ربطی داشت به نظر من ؟؟

:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
آره خب شاید.

مشکل من با اون قسمتیه که میخواد برای جلب توجه و جذب دیگران که هیچ ارزشی برات قائل نیستن لباس بپوشی.

شاید تعداد افرای که من بخوام به خاطرشون نوع پوششم رو تغیر بدم تو دنیا 10 نفر هم نباشن.

کسایی که برای من ارزش قائلن و متقابلاً من هم براشون ارزش و احترام قائلم.

ولی اینکه برای بعضیا این 10 نفر میشن یه جامعه این به نظرم اشتباهِ.

چرا یه خانم طبق سلیقه مردمی لباس بپوشه که به نام یکی از اعضای بدنش صداش میزنن؟!

وقتی اون هیچ احترامی برای تو قائل نیست تو چرا داری طبق خواسته اون عمل میکنی؟!

من مشکلم با اینِ.

باز هم تا وقتی کاری به من نداشته باشه هرکسی هرچی میخواد بپوشه. در این من هیچ شکی ندارم.

کاملا موافقم

اگر ما بخوایم برا دل خودمون یا برای یه شخص خاص خوشتیپ وزیبا باشیم،چرا جلو خودش نباشه؟

یعنی باید به تایید همه برسه

مگه محصول همگانیه؟

لااله الا الله

• Like 5
لینک به دیدگاه
کاملا موافقم

اگر ما بخوایم برا دل خودمون یا برای یه شخص خاص خوشتیپ وزیبا باشیم،چرا جلو خودش نباشه؟

یعنی باید به تایید همه برسه

مگه محصول همگانیه؟

لااله الا الله

در همین رابطه یه برنامه شبکه 3 پخش میکرد (زلال احکام اگه اشتباه نکنم).

آخونده خطاب به خانم های که پوشش کاملی ندارن (نمیگم بد حجاب، این بدِ یه ذره بار منفی داره) میگفت شما حاضرین اگر با همسرتون رفتین بیرون همسرتون به 90% خانم های تو خیابون نگاه کنه و از زیباییشون تعریف کنه؟ (خب خیلی از خانم ها جوابشون منفیه)

پس چرا خودتون پوششی رو استفاده میکنید که توجه 90% مردای تو خیابون رو میارید سمت خودتون؟!

بدِ؟ واسه تو هم بده. خوبه؟ واسه منم خوبه.:w02:

• Like 7
لینک به دیدگاه

ما به خیابون های غرب چیکار داریم اونا کافرن

هدف این چندتا خانوم که پول بوده چون مدل هستن هدف کسایی هم که می خرن به خودشون مربوطه نه ما

زنان ایران بلند بپوشن یه بحث در موردشون میشه کوتا بپوشن یه جور دیگه ساده بپوشن یه جور رنگی بپوشن یه جور و .......

افرادی هم که انقدر سنگ عرف و هنجار به سینه می زنن یادشون نره که عرف از 15 سال پیش تا الان تغییر کرده و لباس هایی که الان بهش میگن ساده یه زمانی جلف و نا هنجار بوده و اگه به گفته این افراد یه موضوع غیر قابل تغییر بود ما هنوز طبق عرف و هنجارهای انسان های اولیه باید زندگی می کردیم چون نباید تغییرشون بدیم

• Like 5
لینک به دیدگاه

اما نظرم در باره ی سوالت:

گزینه دوم به نظر من در مورد دختران ایرانی بیشتر صادقه،اینکه هر کس می تونه هر پوششی داشته باشه رو موافقم اما اینکه برخی از دوستان اظهار نظر می کنند که جامعه ی مردهای ایرانی هنوز دچار عقده هستند و ... کاملا اشتباه فکر می کنند.هر جامعه ای باید پذیرای ناهنجاری ها رو داشته باشه این نوع پوشش ناهنجاری محسوب میشه در قبال جامعه ی در حال رشد ایرانی، ببینید اینجا دو بحث باز میشه در مورد دین که اگر دوستان مایل بودند ادامه میدم.

این موضوع به فمنیست ها کاملا مربوطه و زنان ایرانی با وجود افراد حاظر در جامعه الان هیچی نمی تونه کسب کنه و چیزایی هم که داشته داره از دست میده

• Like 1
لینک به دیدگاه

اولا در مورد این مجله پوش باید بگم که به عنوان یه مجله ترویج مد و حجاب مدرن اسلامی قراره چاپ بشه

اما در مورد هدف این دخترا که خب هدف خاصی نیست به جز عکسبرداری چون مدل هستن !

اما در مورد هدف طراح لباسا باید بگی احتمالا هدف خاصی نداشته

فقط مشکل اینجا بوده که این قدر درگیر طراحی بوده "تعریف لباس و پوشش" رو فراموش کرده

همین !

• Like 8
لینک به دیدگاه
ببخشید منظورتون رو اصلاً نفهمیدم

چی؟؟!!!

چه ربطی داشت به نظر من ؟؟

:banel_smiley_4:

منظورم هم شما بودین هم اکثر افرادی که گفتن پوشش هرکس به خودش مربوطه.

این حرف با توجه به چیزی که من از اون عکس فهمیدم، ربطی به آزادی توی پوشش نداره.

بد نیست کمی بیشتر تامل کنیم بعدا نظر بدیم.

این یک عکس معمولی توی خیابان نیست، بلکه یک تبلیغ کننده مد یکسری خانم رو آورده لباسی خلاف عرف جامعه تنشون کرده و ازشون عکس گرفته و گذاشته روی مجله.

اونوقت شما و بقیه روی چه حسابی میگین نباید درباره پوشش این خانم ها نظر داد؟

پس برای چی این پوشش روی مجله چاپ شده، واسه به به گفتن یا همینطوری!!!! :w58:

اینم بگم که من خودم به طور کامل با عرف حاکم به جامعه و پوشش برترش و اجبار و... مخالفم، اما برام جالب بود که همه بدون توجه به نوع عکس و مجله و... میگن فضولی و دخالت تو پوشش مردم، در حالیکه قشنگ معلومه هم هدف تغییر ذائقه هست هم جلب توجه چه تغییر دائقه غلط چه تغییر ذائقه درست !!!!

• Like 4
لینک به دیدگاه
منظورم هم شما بودین هم اکثر افرادی که گفتن پوشش هرکس به خودش مربوطه.

این حرف با توجه به چیزی که من از اون عکس فهمیدم، ربطی به آزادی توی پوشش نداره.

بد نیست کمی بیشتر تامل کنیم بعدا نظر بدیم.

این یک عکس معمولی توی خیابان نیست، بلکه یک تبلیغ کننده مد یکسری خانم رو آورده لباسی خلاف عرف جامعه تنشون کرده و ازشون عکس گرفته و گذاشته روی مجله.

اونوقت شما و بقیه روی چه حسابی میگین نباید درباره پوشش این خانم ها نظر داد؟

پس برای چی این پوشش روی مجله چاپ شده، واسه به به گفتن یا همینطوری!!!! :w58:

اینم بگم که من خودم به طور کامل با عرف حاکم به جامعه و پوشش برترش و اجبار و... مخالفم، اما برام جالب بود که همه بدون توجه به نوع عکس و مجله و... میگن فضولی و دخالت تو پوشش مردم، در حالیکه قشنگ معلومه هم هدف تغییر ذائقه هست هم جلب توجه چه تغییر دائقه غلط چه تغییر ذائقه درست !!!!

خب این خانومها دوس داشتن اصلاً مدل بشن برن رو مجله :whistle:

به من و امثال من هیچ ربطی نداره:banel_smiley_4:

من در کل منظورم به اینه که به عقیده هرکس باید احترام بذاریم:w16:

به ما چه ربطی داره حالا این مدل شدن یا نه:banel_smiley_4:

مثلاً فک میکنی مخالف یا موافق این نوع پوشش بودن و راجع بشون بحث کردن مشکلی رو از جوامع امثال ما حل میکنه؟:w000:

تو رو خدا ول کنید این کاراگاه بازیها رو:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

باید به عرض برسونم که این عکسایی که اینجا چاپ شده، مربوط به طراحی لباس انجام شده توسط یک خانم هنرمند ایرانی طراح لباس هست، ایشون شیرازی بوده و در تهران مشغول به طراحی لباس بوده و کارشون فوق العاده زیباست

از استارتر تاپیک تقاضا دارم وقتی قصد ایجاد تاپیکی رو دارن و عکس رو از مجله‌ای قرار می‌دن، دانسته یا ندانسته، موضوع اصلی رو به ناکجاآباد نکشن

در هر کشوری، طراحان لباس و تبلیغات فراوانی در این زمینه وجود داره و خواهد داشت

من از شما سوال می‌پرسم: " علت اینکه شما موضوعات رو به گمراهی می‌کشین و سعی دارین چیزی رو غلط جلوه بدین، چیه و چی می‌تونه باشه؟ "

• Like 10
لینک به دیدگاه

ببینید دوستان وضعیت ذائقه و پسند مردم تغییر کرده میکنه و خواهد کرد

زمان مامان بزرگای مامان بزرگامون و خیلی قبل تر چادر که یه چیز طبیعی بود کسی روبنده نداشت می گفتن این دختره چقدر قرتی شده!!

هدف یعنی چی؟

این خانوم به هر دلیلی دلش می خواد این طور لباس بپوشه هیچ اسیبی هم به هیچ کس وارد نکرده (خب البته یکسری روان نژند هستند که هرطور لباس بپوشند خانوما استانه و threshold تحریکشون خیلی پایینه و قاعدتا جامعه رو نمیشه بر پایه خواست اون ها قانون گذاری کرد)

این دلیل می خواد توجه یک اقا پسری که همون لحظه داره ازون ور خیابون رد میشه باشه رو جلب کنه یا model باشه و یا بدون هیچ دلیلی خوشش بیاد این طور لباس بپوشه

از شما می پرسم!بله از شما!هدف شما اقای محترم از پوشیدن شلوار جین و پیراهن ابی مردانه چیه؟چه قصد و منظوری داشتی!!؟ایا به تبعات شلوار جینی که پوشیدی فکر کردی!؟میدونستی این لباست توجه یک خانوم رو جلب میکنه ؟

درست یا غلط جامعه تغییر کرده.این تغییر می خواد نتیجه زدگی از خیلی مسائل جامعه باشه مثل دین یا تبلیغات وسیع جامعه غرب در صدور فرهنگ خودشون یا خیلی چیزهای دیگه

پیشنهاد من اینه که هر کس با هر عقیده ای که داره همزیستی مسالمت امیز داشته باشه با افراد با عقاید دیگه و سعی نکنه عقاید دیگران رو به خاطر خودش محدود و سرکوب کنه صدالبته بحث نقد و نقد پذیری یک امر دیگست که در جامعه و وجودش ضروریه

ولی هر هدفی داشته باشن از نظر من عجب خانومای خوشتیپ و خوشگلی هستنا!!:whistle:

• Like 7
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...