mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ از تو دلگیر نیستم… از دلم دلگیرم.. که بیوفاییت را صبورانه تحمل میکند… لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ زمستان امده است... خسته ام!میخوابم... بهار که آمد.. پیله ام را میشکافم.. تا با پرهای خیس.. دوباره عاشقت شوم...! خسته ام؛ خسته تر از آنی که خیانت کنم ...تنهایم؛ تنها تر از آنی که عاشق شوم [TABLE=class: ncode_imageresizer_warning, width: 640] [TR] [TD=class: td1, width: 20][/TD] [TD=class: td2]براي ديدن اين عكس با اندازه واقعي اينجا كليك كنيد . اندازه واقعي اين عكس 720x540 مي باشد[/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ کاش زمان توی دستم بود تا لحظه با تو بودن را آنقدر طولانی می کردم ... تا برای بی تو بودن.... . . . وقتی باقی نماند.. 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ صرف نظر از .. کمی سر درد و مقداری کسالت و اندکی رنج روح .. روی هم رفته حالم خوب است . . . ! __________________ . لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ کاش میشد چشمانم را بر هم گذارم وقتیکه باز میکنم زندگیم تمام شده باشد...! 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ تــ♥ــو که باشی... ؛ آهنگ های عاشقانه هم شنیدن دارند...! 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ مام شهر تویی... وقتی دست هایت را در دست می گیرم.... و انگشتانت، خیابان های درازی میشوند برای قدم زدن... لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ حس میکنم دیگه دوستم نداری حس میکنم زیادیه وجودم چرا به این زودی ازم بریدی من که گل سر سبد تو بودم حس میکنم تو این روزا نمیخوای یه لحظه هم حتی منو ببینی کاش میدونستم عشق دیروز من فردا که شد ، تو با کی همنشینی حس میکنم حضور من کنارت باعث دل خستگی تو باشه شاید سفر رفتن من یه فصل تازه ای از زندگی تو باشه حس میکنم باید از اینجا برم جایی که هیشکی راهش و بلد نیست باید برم که قدرمو بدونی یه مدتی تنها بمونی بد نیست لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ مهم نیست كه كجا زندگی می كنی ؛ هر جا كه دلت شاد باشه ، اونجا میشه خونه ی آرزوهات — لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ کنار تو که باشم گم می کنم حتی خودم را بمان عزیزم نرو لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده