terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ من منتظرم تا مرجع تقليدم فتوايي صادر كنند وگرنه دار و ندارمون رو ميفروشيم ميديم پسته ميخريم به كوري چشم دشمنان نظام عجب ماجراي داريم به اين ميگن مكافات عمل! 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ ببینید من دارم میگم ما مثلاً آدم های تحصیل کرده ای این مملکت هستیم و باید این تفکر رو بین مردم عامه هم رواج بدیم من به خیلیا میگم اما بعضیاشون از سر لطف و مرحمت دهن کجی میکنن 3 لینک به دیدگاه
Sophist 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ یه چند تا مطلب اولا کشور ما هممون میدونیم داره به خاطر تحریم ها به چه وضعی دچار شده و همین طور بدتر هم میشه قبل از تحریم ها هم یکسری مطالب مضحک بیان می شد که ما ایرانیان خیلی مستقل شدیم از غرب , ما واردات نداریم , ایران زمین خود کفاست و اینا الان دیده میشه که اقتصاد داره چطور به قهقرا میره البته اقتصادی پوسیده که خیلی قبل تر این موارد از بنیان ویران شده بود مردم ایران دارای ویژگی شدید خودمداری هستند (دقت کنید خود مدار با فرد مدار جامعه غرب بسیار متفاوته )اینجا یک ایرانی خودش رو جز سیستم نمیدونه و سود خودش رو چیزی جدای سود جامعه میدونه در واقع در جامعه غرب سود شخصی و سود جمعی هم راستا هستند اما ایران خیر!!(پیشنهاد می کنم کتاب پیرامون خودمداری ما ایرانیان نوشته حسن قاضی مرادی رو بخونید شاید بیشتر واضح بشه چرا اینگونه عمل ها محکوم به شکست هست ) پس بسیاری از کالا ها به دلایل ذکر شده دچار کمبود عرضه میشن وقتی هم عرضه کم بشه قیمت نهایتا می کشه بالا البته خیلی وقت ها هم این افزایش قیمت کاذبه و تحت تاثیر عامل های در سایه برای سود بیشتر هست ساز و کار های جامعه مدنی برای ابراز تحریم های دوستان (به فرض اگر مفید باشه )وجود نداره مطئنا ارگان هایی نیاز هست مثل اتحادیه ها و صنف ها برای ابراز اعتراض و حالا اقدامات بعدی .میمونه شبکه های اجتماعی که دسترسی به اون ها اگر سخت تر نشه لااقل اسون نمیشه نتیجه : باور من اینه که عموم افزایش قیمت ها ناشی از شرایط اعمالی و تحریم ها هست در کنار مدیریت کودکانه در مواردی که به صورت کاذب قیمت میره بالا و مردان در سایه عامل هستند خب قطعا موثر هست این نوع اعتراض ها اما در حالت دیگه شاید فشار به عوامل تولید انچنان تاثیر گزار نباشه چون قیمت تمام شده محصول روز به روز بالاتر میره مطمئنا تولید کننده به قیمت marginal cost نمیاد جنسش رو بفروشه نهایتا این نوع فشار ها باعث میشه قانون گذار به یارانه و سوبسید روی بیاره که به نظرم برای اقتصاد و بازار ازاد سم مهلکی هست اما با تمام این اوصاف عملکرد ذکر شده لااقل بیانگر اعتراض هست و نشون میده مردم راضی نیستند از وضعیت و باعث میشه قانون گذار به فکر چاره باشه ولو به صورت یک مسکن و ارامش بخش 5 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ مهترین عامل برای این گونه کارا اتحاده. در حال حاضر به جرأت میشه گفت بین مردم ایران اتحادی وجود نداره که این امر هم دلایل زیادی داره مثل دلیل سیاسی. 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ نظرت قبوله من خودم که اینو رعایت میکنم !! ولی فکر نمیکنم بشه 75 میلیون ادم رو به اتحاد رسوند ، یک عده هستند که .... من باشم میگم اصلا یک سال پسته نخوریم / ارزونش هم کردن نخوریم ، بمونه همه پسته ها خراب بشه ف کرم بزنه بهشون تا ادب بشن دیگه گرون نکن تازه این وسط یک عده دلال خدا نشناس هم نابود میشن ، کشاورز زحمت کش هم به سود خودش میرسه .... والا به غرعان ... اصلا من میلیاردر هم باشم نمیخرم / اسراف در پوله ، کمبود شعوره از نظر من .... یک ادم با شعور پول زور نمیده .... خدایش پسته کیلویی 70 تومن حساب کن ، فکر کنم قشنگ دونه ای 200 تومن بیفته ... آخه اینم شد اقتصاد ؟؟؟ دوهزار ریال / دوهزار واحد پول رو بدیم ، یک دونه پسته ؟؟ . خب کسی که بخواد به طرف مقابل چیزی یاد بده باید خیلی سختی و مشقت رو تحمل کنه ولی ارزش داره البته اگه طرف مقابل کمی بارش باشه والا یادم میاد همین چند ماه پیش بود... چو افتاده بود که قیمت مواد خوراکی و شوینده افزایش پیدا میکنهمردم عین مور و ملخ ریخته بودن توی فروشگاه ها و هرچی بود خریده بودن.... خدایی شپش پیدا نمیشد توی غرفه هاشون... انگاری جنگ شده باشه... یا همین یک ماه پیش بود صابون حمام نایاب شده بود...هرجا میرفتی نبود پدرم در یک مورد دیده بوده که خانواده ای چندین بسته صابون حمام برداشته بودن و میگفتن اگه پیدا نشد به درد میخوره... میخوام بگم ملت ما اینن خودمون رو گول نزنیم...این شبکه های اجتماعی هم توی ایران جواب نمیده مردم ما کلا جلوتر از نوک دماغشون رو نمیتونن و نمیخوان که ببینن بهشون میگی آجیل نخر...میگن مگه میشه عید بدون آجیل؟؟ پس سنت 2500 ساله عید چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آجیل نزارم چی بزارم؟؟؟ من قبول دارم خیلی از ماها واقعا قصدمون اینکه نخریم اما بزرگترا چی؟؟؟ چشم رو هم چشمی خاله خانباجی های فامیل چی؟؟؟ من خودم چون متاهل هستم با همسرم قصد کردیم نخریم اما نمیدونم جلوی بعضی از فامیل هامون که اصلا حتی نمیدونن الان رئیس جمهور کیه چی بگیم؟؟ آدمایی که ثروت دارن اما متاسفانه بعضی شون شعور خیر.... فردا روز پشت سرمون چیا میگن خدا عالمه... البته مهم نیست چون واقعا نمیتونیم بخریم... خلاصه خواستم بگم از 75 میلیون نفر جمعیت ایران بیش از 60 میلیون نفرشون کلا نه اهل مطالعه هستن نه اهل اینترنت اگه ماهواره دارن دنبال شبکه های خبری نمیرن اگه اینترنت دارن و عضو فیسبوک هستن... من فکر میکنم ما یه صد سالی طول میکشه تا مثل مردم عربستان...همین عرب سوسمار خور به قول ملت خودمون شیم...ما راه خیلی خیلی درازی در پیش داریم نا امید نشیم...بالاخره باید از یه جا شروع بشه.... خب بلاخره بقول خودتون باید از یه جا شروع کرد تا خودمون مملکتمون رو اصلاح نکنیم هیچ بیگانه ای برامون مملکت رو نمیسازه بس باید کمی حوصله کنیم و با صبر با این جور افرادها مقابله کنیم من منتظرم تا مرجع تقليدم فتوايي صادر كنند وگرنه دار و ندارمون رو ميفروشيم ميديم پسته ميخريم به كوري چشم دشمنان نظام عجب ماجراي داريم به اين ميگن مكافات عمل! مرجع من بودم که فتوا صادر کردم من به خیلیا میگم اما بعضیاشون از سر لطف و مرحمت دهن کجی میکنن اون طرفی که اینکار رو میکنه اگر اوضاع اینطور پیش بره بعد یه سال بهش میگم باید برای کی دهن کجی کنن ولی انگیزتون رو از دست ندین مهترین عامل برای این گونه کارا اتحاده. در حال حاضر به جرأت میشه گفت بین مردم ایران اتحادی وجود نداره که این امر هم دلایل زیادی داره مثل دلیل سیاسی. ماها باید تا حد امکان این اتحاد رو برقرار کنیم 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ حاج عاقا مسئلهٌ. من نمیتونم خودم برم قنادی یه 100 گرم برای رضای دل خودم آجیل بخرم؟ خو هوس کردم. میری همه چیک چیک جلوت آجیل میخورن. 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ شب عید چه خبر بود!!! ملت اصلا آجیل نمی خریدن... اصلا همینطوری پسته ها رو هم مونده بود... چه تحریمی کردند ملت... دمشان گرم باشد... 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ من هرکاری کردن آجیل نخریدم واسه خونه 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ والا ما که تحریمی ندیدیم ملت مثل چی خرید کردند و آقایان دلال و عسگر اولادی به ریش ما خندیدند ، و من همچنان به عقیده خودم استوارم که از ماست که برماست و این ملت لیاقت بدترین هارو داره 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ والا ما که تحریمی ندیدیم ملت مثل چی خرید کردند و آقایان دلال و عسگر اولادی به ریش ما خندیدند ، و من همچنان به عقیده خودم استوارم که از ماست که برماست و این ملت لیاقت بدترین هارو داره اره بابا ما هر جا رفتيم اجيل بود 5 لینک به دیدگاه
bahar91 939 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ اره بابا ما هر جا رفتيم اجيل بود ما که نخریدیم اطرافیانمون هم قریب به اتفاق نخریدن آجیل آره ما میتونیم مملکت رو عوض کنیم.خود خودمون 3 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ من این طرز تفکر و خیلی صحیح نمیدو.نم که ما خودمونو تحریم کنیم که پسته ارزون بشه .مطمئن باشید همون مغازه دارهای ساده همه اون پسته های مونده رو سال بعد به خودمون میفروشن بیرون نمیریزن که ......فکر میکنید مگه چه قدر از تولید این محصول تو کشور مصرف میشه که ما بتونیم با کاهش مصرف رو قیمت اون تاثیر بزاریم .. دوست عزیز پسته همیشه قیمتش 10 دلار بوده امروز هم 10 دلاره به جای این طرز تفکر که خودتون محرو م کنید تو فکر این باشید یا ارزش پولمونو بالا ببریم که از دست ما خارجه یا درامدمونو بیشتر کنیم شما فکر مکیکنید خالا اگه ما نخویم یا نخوردیم مسئولین دلشون برا ما سوخت باور کنید اب از اب تکون نخورد من از زبان یک تولید کننده و عرضه کننده صحبت میکنم تنها عامل تاثیر گذار روی پسته یکی دلاره ودر حاشیه اون حجم صادرات وعامل بعدی میزان سرمازدگی محصول هر سال پس بیهوده این محصول رو برا خودتون تحریم نکید ...دوستان ملت ما خاویارو سالها پیش به خودشون تحریم کردن ومتاسفانه جایی در سفره های ما نداره پس توفکر خالی کردن این مواد مغزی ومفید (قطرات اهن وخون )از سبد غذایی نباشین پسته نخورید باید قرصهای اهن چینی بدیم بچه هامون بخورن..... 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ همه از دم آجیل گرفته بودن:icon_pf (34):خیلی تاسف برانگیز بود ناراحتیم بیشتر به خاطر این بود که مردم بیشتر حریص شدن اجیل بخرن چون خیلیاشون میگفتن اگه نخریم میگن پول نداریم :icon_pf (34):ببین فکر ملت وخیلیاشونم پسته زیاد گرفته بودن که بگن آره ما هم هستیمیعنی حالم رسما بهم خورد:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ موندم چطوره همه حرف از تحریم میزنند ولی تقاضا همچنان زیاده. 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ والا ما که تحریمی ندیدیم ملت مثل چی خرید کردند و آقایان دلال و عسگر اولادی به ریش ما خندیدند ، و من همچنان به عقیده خودم استوارم که از ماست که برماست و این ملت لیاقت بدترین هارو داره اینقدر خوشم میاد وقتی حرف هام در مورد ملت درست از آب در میاد... 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ من آجیل میخوامممم. تا حالا که دووم آوردم نخوردم ولی همه چیک چیک ترق ترق پسته تخمه فندق میخورن جلوم.:icon_pf (34): ولی یه حرفی زدیم باید پاش وایسم دیگه. 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ من آجیل میخوامممم.تا حالا که دووم آوردم نخوردم ولی همه چیک چیک ترق ترق پسته تخمه فندق میخورن جلوم.:icon_pf (34): ولی یه حرفی زدیم باید پاش وایسم دیگه. دیدی سیاست نداری تو کارات؟ من از سیاست ترور بدون خون ریزی هیتلر استفاده کردم در اینجا... من از اولش هیچ حرفی نزدم... الان آزادی عمل کامل دارم... 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ واقعا آجیل دارین واقعااااااااااااا اجیل دارییییین همه والا خوبه ما که نداریم اص تو فامیل ما کسی نگرفت به چشمم آجیل ندیدم چه برسه به خوردن دارندگی دیگه ... 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ واقعا آجیل دارینواقعااااااااااااا اجیل دارییییین همه والا خوبه ما که نداریم اص تو فامیل ما کسی نگرفت به چشمم آجیل ندیدم چه برسه به خوردن دارندگی دیگه ... اتفاقا ما نداریم... خانواده هم در دسترس نیستند که بدونم دارند یا ندارند... ولی به احتمال 99 درصد اونا اصلا نمی دونند الان عید هست... 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ نخریدیم ولی هرجا رفتیم نوش جان کردیم شما بخرید نخرید کشور های اروپایی آجیل درجه اعلی ما رو میخورن و اینا هم سودشو میکنن خود زنی مکنید حداقل جایی بزنید که به چش بیاد 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده