رفتن به مطلب

خلاقیت آشپزی من....

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 244
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به به آفرین جیگر:icon_gol:

حالا نوبت هستی ه:ws3:

کره اینجا گیر نمیاد!!!!

آبلیمو رو برا چی میریزی؟:ws52:

خب اخه از ترس ستاره نمیتونم اسپم کنم تهدیم کرده:icon_pf (34):

از کجا فهمیدی ؟؟:ws3:

هستی بیا اعتراف...........:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه

کمرم قفل شد،کف دستام از کار با وردنه تاول زد:sad0:(تاول نزده ولی تا استخوانش درد میکنه) ....سخت بود...بی خود نیست اسمش باقلواست...حقشه قیمتشم گرون باشه....:ws3:

واسه اینکه اسپم نشه آبلیمو نمیذاره شیره شکرک بزنه...

• Like 6
لینک به دیدگاه
کمرم قفل شد،کف دستام از کار با وردنه تاول زد:sad0:(تاول نزده ولی تا استخوانش درد میکنه) ....سخت بود...بی خود نیست اسمش باقلواست...حقشه قیمتشم گرون باشه....:ws3:

واسه اینکه اسپم نشه آبلیمو نمیذاره شیره شکرک بزنه...

هستی اعتراف نکردیاااااااااا:banel_smiley_4:

من که داغونم همون اول گفتم بهت حسابی خسته شدم ولی این اول و اخرم باشه درست کنم از نفس افتادم:sigh:

اینقد خسته م دنبال یه بهونه هستم فردا نرم دانشگاه.....:ws37:

بخدا ستاره منو میکشه:icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه
هستی اعتراف نکردیاااااااااا:banel_smiley_4:

من که داغونم همون اول گفتم بهت حسابی خسته شدم ولی این اول و اخرم باشه درست کنم از نفس افتادم:sigh:

اینقد خسته م دنبال یه بهونه هستم فردا نرم دانشگاه.....:ws37:

بخدا ستاره منو میکشه:icon_pf (34):

اعتراف بالاتر ازینکه نفسم از خستگی درنمیاد....

imoksmiley.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه

خب با vafelچطورین؟

یه چیزی تقریبا مثل نون پنجره خودمون ..خوشمزه و راحت......

هم میتونید خودتون درست کنید هم پودر اماده وافل رو بگیرین..من پودر اماده رو گرفتم که 1 بسته پودر وافل با یک لیوان اب و 100 گرم کره رو با هم قاطی میکنیم

بعد دستگاه مخصوص وافل رو با اسپره روغنی چرب میکنیم و از مواد با ملاقه داخل دستگاه ریخته ظرف چند دقیقه وافل اماده است.

نکته مهم وافل همون موقع پخت داغ داغ خوشمزه ست بخورید..

iecfvkxdedna4t371i4c.jpg

• Like 11
لینک به دیدگاه
bx7jxnbt12qv72x8trr.jpg

آرام تو روزات چند ساعته؟ احساس می کنم روزت 38 ساعته که هر روز هم میری دانشگاه هم بیمارستان هم مهمونی هم سفر هم آشپزخونه

• :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
آرام تو روزات چند ساعته؟ احساس می کنم روزت 38 ساعته که هر روز هم میری دانشگاه هم بیمارستان هم مهمونی هم سفر هم آشپزخونه

• :ws3:

اهوم 38 ساعته 14 ساعت زودتر پامیشم...:ws3:

کومار این که کاری نداره همش 15 دقیقه طول میکشه و اینم همون یکشنبه با باقلوا درستش کردم منتها باقلوا اینقدر خسته م کرد که دیگه حوصله گذاشتن این وافل رو نداشتم:hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اهوم 38 ساعته 14 ساعت زودتر پامیشم...:ws3:

کومار این که کاری نداره همش 15 دقیقه طول میکشه و اینم همون یکشنبه با باقلوا درستش کردم منتها باقلوا اینقدر خسته م کرد که دیگه حوصله گذاشتن این وافل رو نداشتم:hanghead:

خدایی؟؟فکر کنم آمادس اینا ناقلا... فقط یه کم گرمش میکنی بعد عکسش رو میذاری اینجا ما حسرت بخوریم به جای شیرینی:ws3::ws28:

• Like 5
لینک به دیدگاه
خدایی؟؟فکر کنم آمادس اینا ناقلا... فقط یه کم گرمش میکنی بعد عکسش رو میذاری اینجا ما حسرت بخوریم به جای شیرینی:ws3::ws28:

مثل اینکه اول شرح دادم چطوریاست مرحله به مرحله کار رو هم گذاشتم با عکس.......:banel_smiley_4:بیسواد متن رو اول بخون بعد عکسا رو ببین:ws3::vahidrk:

• Like 5
لینک به دیدگاه
مثل اینکه اول شرح دادم چطوریاست مرحله به مرحله کار رو هم گذاشتم با عکس.......:banel_smiley_4:بیسواد متن رو اول بخون بعد عکسا رو ببین:ws3::vahidrk:

عجب تعصبی هم داره روی محصولاتش:sad0:

خب تو حال ما رو میگیری ما هم متعاقبا میخوایم جبران کنیم:ws3:

به نظرت با امکانات خوابگاه(درواقع عدم امکانات درستتره:ws28:) میشه همچین شیرینی هایی درست کرد؟

البته ولش کن درست میکنیم بچه ها پر رو میشن دیگه انتظارات میره بالا باید هر شب یهچیزی واسشون درست کنم:w02:

• Like 6
لینک به دیدگاه

خب بچه ها این کیک رو دیروز درست کردم .کیک بستنی.

:banel_smiley_4:

مواد لازم و طرز تهیه........

3 عدد تخم مرغ

100 گرم خامه

4 دسی لیتر شکر

50 گرم پنیر خامه ای

ابتدا سفیده رو خوب هم می زنیم که از کاسه که برگردانده میشود ریخته نشود بعد زرده و پنیر خامه ای و شکر را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و خامه رو هم جداگانه میزنیم تا فرم بگیرد و بعدش به مواد اضافه میکنیم...

قالب گرد کیک رو زیرش را جدا کرده یعنی زیر قالب خالی باشد و روی یک سینی یا دیس می ذاریم و مواد رو میریزیم داخل قالب و کناره های دیس را پاک میکنیم و داخل فریزر میذاریم به مدت یکساعت .بعد از فریزر در اورده و کناره های دیس را با کاردک تمیز می کنیم و دوباره میذاریم داخل فریزر تا 4 ساعت که کیک من چون دیشب خونه نبودم امروز عصر از فریزر بیرون اوردم و تزئنش کردم و بعدم نیم ساعت دیگه فریزر و الانم دارم نوش جان میکنم...........:ws3:

4tjotbq6ixbjl5qgsaqi.jpg

• Like 21
لینک به دیدگاه

skole : Bolle

یک نوع کلوچه نروژی

1عدد تخم مرغ

1بسته خمیر مایه .......نمیدونم بسته های خمیر ماایه تو ایران چجوریه اما اگه با ق غ باشه فکر کنم دو و نیم ق غ شه

شیر 4 دی سی لیتر

ارد 750 گرم

شکر 2 دسی لیتر

کره 150 گرم

طرز تهیه ......ارد و شکر رو داخل کاسه ریخته و کره گرم شده و شیر رو اضافه میکنیم و میریزیم داخل کاسه .ارد و خمیر خمیر مایه قاطی مواد و تخم مرغ را جدا گانه زده با چنگال و بعد به شیر و ارد اضافه میکنیم و خمیر رو ورز میدیم تا به دست نچسبه..م میذاریم یه ساعتی استراحت کنه و بعدش خمیر رو گلوله گلوله میکنیم و داخل سینی میذاریم و روی خمیر گرد شده رو با انگشت چال میکنیم و روش رو با کرم زرد رنگ مخصوص بولرها می پوشانیم و در فر 200 درجه به مدت 12 دقیقه میذاریم

بعد سرد شدن بولر ها میتونیم روش رو با پودر نارگیل خیس شده تزیین کنیم .البته من تزیئن نارگیل رو قشنگ در نیاوردوم حتما برای بار دوم بپزم قشنگتر دقت میکنم..........:ws37:

mfkuem60d5zzpitmdvr2.jpg

51ev6u8ljh3mty1e5fd.jpg

• Like 21
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

سلاااااااااااام سلااااااااام بعد یه مدت طولانی دست به کار شدم و امروز یه دسر خیلی خوشمزه و راحت درست کردم.....:a030:...دسر من .........Fromasj

مواد لازم.......

یه بسته Fromasj

خامه 1 دسی لیتر

اب 2.5 دسی لیتر.....

طرز تهیه......

اب رو در یه کاسه میریزیم و پودر فرو ماش رو اضافه میکنیم و با هم زن برقی 3 دقیقه میزنیم..........و در یه کاسه دیگه خامه رو ریخته و یه دقیقه با هم زن میزنیم. و بعدم خامه رو به مواد اضافه کرده و اینبار 3 دقیقه هم میزنیم و در قالب ریخته و داخل فریزر به مدت 1 ساعت میذاریم . ..........مزه خوشمزه ای داره کمی ترش ........عالی.......:a030:

a4ew8fr3h4r1r4v7acmu.jpg8vrv5pvtmrs1mhu7wbf.jpg

• Like 12
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...