Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام من برای درس صنایع غذایی باید پنیر و ماست درست کنماگه کسی بلده منو راهنمایی کنه.:vahidrk: سلام خانومی......پنیر درست نکردم اما 2 بار ماست درست کردم طبق این روش زیر که خوب در اومده بود....... مواد لازم: شیر ۱ لیتر(۵ پیمانه) ماست ۲ قاشق سوپ خوری روش تهیه: ابتدا شیر را درون ظرفی می ریزیم و آنرا روی حرارت گاز میجوشانیم . سپس میگذاریم تا کمی سرد شود. هنگام مایه زدن ماست ،شیر باید به اندازه ای گرم باشد که وقتی انگشتتان را داخل آن می کنید بتوانیدگرمای آنرا کاملاً حس کنید بدون آنکه انگشت شما را بسوزاند. وقتی شیرکمی سرد شد و به درجه حرارت مناسب تقریبا ۳۷ درجه رسید که در بالا ذکر شد،سپس ۲قاشق ماست را از کنار ظرف داخل شیر میریزید ظرف را آهسته تکان دهیدتا شیر با ماست کمی مخلوط گردد بدون آنکه آنرا بهم بزنیم . سپس در پوشی روی دهانه ظرف بگذارید و روی ظرف و دور آنرا باپارچه کلفتی مانند پتو بپوشانیدو بگذارید ۴ تا ۵ ساعت بماند تا ماست به آرامی سرد شود و بسته شود. سپس روی ماست را باز کرده و آنرادر جای خنکی مثل یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود. نکته: اگر ماست شما آب انداخت ویا بره بره شد به این دلیل است که موقع مایع زدن ،شیر زیاد داغ بوده و اگر ماست نبست به این دلیل است که شیر سرد بوده و یا مایه ماست که همان دو قاشق است برای شیر کم بوده است .بنابراین در اندازه گیری شیر و ماست دقت کنید. اگر هنگام مایه زدن، ماست را با کمی شیر مخلوط کنید و سپس آنرا در شیر را بریزید، اینصورت ماست رویه نمیبندد. اگر دوست دارید ماست شما ترش مزه شود،آنرا به مدت ۱ روز بیرون از یخچال و در فضای اتاق قرار دهید. اگر می خواهید ماست شما سفت شود، ماست را داخل کیسه ای برزید و انرا از جایی اویزان کنید تا آب آن به مرور گرفته شود. میتوانید در زیر آن ظرفی بگذارید تا آب ماست هدر نرود،و از آن برای تهیه دوغ استفاده کنید. 12 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من شما دو تا رو میکشمدوستان کارتون در خور ستایش است، موفق و پیروز باشید...کم کم دارم به آشپزی علاقه مند میشم...واسه بعضی از خانم های خونه دار که اتفاقا رشتشون مهندسی شیمی هست، این آموزشا بسیار لازم است راستی دنیز، بلاخره ثبت نام کردی؟ دوستان خواهشمندم اسپم ها بعد از مدتی پاک بشه، حیف هنرهای بچه ها هست که لا بلای پست های اسپم گم بشه مهندس و اینقدر خشن.... تماس گرفتم عزیزم...گفتند ثبت نام این دوره تموم شده دوره بعدی رو میتونی تابستون ثبت نام کنی واسه پخشش در پاییز....... 11 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه نون صبحونه خوشمزه و راحت که مخصوص سنندج است .....بهش میگن کولره امروز واسه صبحونه پختمش........ البته زنجبیل تو مواد لازم بود من نریختم.........خب دوست ندارم ...تازه اصلا هم زنجبیل نداشتم مواد لازم: آرد=6-5 فنجان روغن=3/2 فنجان زرده تخم مرغ=2 عدد شیر=1 فنجان شکر=3/2 فنجان خمیر مایه=1 قاشق سوپخوری نمک=1 قاشق چایخوری آب ولرم=به مقدار کافی زنجبیل در صورت تمایل=1 قاشق چایخوری کنجد=3/1 فنجان کره و شیر=کمی طرزتهيه مايع خمير و يك قاشق مرباخوري از شكر را در شير گرم حل كرده و مي گذاريم تا كاملاً پف كند. آرد را در ظرف بزرگي ريخته، روغن، شكر، زرده تخم مرغ و در صورت تمايل زنجبيل را هم به افزوده و آب را به تدريج به آن اضافه كرده و مخلوط را خوب به هم مي زنيم، كه خمير به دست آمده نرم باشد. 5 يا 6 دقيقه خمير را خوب ورز داده و آن را به 4 يا 6 قسمت مساوي تقسيم و گلوله، گلوله مي كنيم. روي خمير را مي پوشانيم، تا جا بيفتد. سپس سيني فر را كمي چرب كرده و با وردنه هر يك از گلوله ها را به قطر يك و نيم سانتي متر پهن و به شكل بيضي در مي آوريم. آن را در سيني فر قرار داده و با قالب گرد روي خمير را نقش مي دهيم. كنجد و زرده تخم مرغ را با يك قاشق مرباخوري مخلوط كرده و روي خمير مي ماليم. سيني را در وسط فر با حرارت 350 درجه گذاشته، تا نان پخته و طلايي شود. سپس سيني را از فر خارج كرده، نان را بگذاريد كمي سرد شود، بعد روي آن كمي شيرمي پاشيم و كره مي ماليم، كه نان براق و نرم شود. نان ها را دو به دو از پشت به هم مي چسبانيم و در داخل نايلون مي گذاريم، تا خشك نشوند. 18 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه نون صبحونه خوشمزه و راحت که مخصوص سنندج است .....بهش میگن کولره امروز واسه صبحونه پختمش........ البته زنجبیل تو مواد لازم بود من نریختم.........خب دوست ندارم ...تازه اصلا هم زنجبیل نداشتم من کولره میخوام:4564: تا کی غذای مزخرفه خوابگاه 2 لینک به دیدگاه
مرضیه68 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تا فردا که جواب ارشد میاد ابم از گلوم پائین نمیره اما شاید بزرگترین ارزوی من کوچکترین معجزه خدا باشد:hapydancsmil: خداوند تنها روزنه امیدی است که هیچگاه بسته نمیشود...تنها کسی است که با دهان بسته هم میتوان صدایش کرد...با پای شکسته هم می توان سراغش رفت...تنها خریداریست که اجناس شکسته را بهتر بر میدارد...تنها کسی است که وقتی همه رفتند میماند...وقتی همه پشت کردند آغوش میگشاید... این خدا را برایت آرزو دارم. وقتی خدا مشکلات تو رو حل میکنه ، تو به توانایی های او ایمان داری. وقتی خدا مشکلاتت رو حل نمی کنه ، او به توانایی های تو ایمان داره. 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب یه معجون خوشمزه و مقوی ......... این نوشیدنی خوشمزه به زبان نروزی سمودی (smodi ) گفته میشود ترکیباتش: یک بسته تمشک فریز شده موز 2 2 قاشق غذاخوری ماست وانیلی ی لیوان آب سیب من یه قاشق عسل هم اضافه میکنم ....... بعد همه رو داخل مخلوط کن ریخته و طی چند دقیقه نوشیدنی ما آماده است....... 11 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دنیز دنیز دنیز خون من گردن تو می گم این تاپیک علاوه بر ترویج آشپزی یه ویژگی دیگه هم داره اونایی که یادشون میره غذا بخورن :icon_pf (34):یا کم اشتها هستن رو هم به اشتها میاره جدی گفتما ! خودم یه نمونه اش ! فقط کاش یه تاپیک دیگه فقط برای عکس و طرز تهیه ها باز می کردین (بدون اسپم و پست اضافه ) 6 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دنیز دنیز دنیز خون من گردن تو می گم این تاپیک علاوه بر ترویج آشپزی یه ویژگی دیگه هم داره اونایی که یادشون میره غذا بخورن :icon_pf (34):یا کم اشتها هستن رو هم به اشتها میاره جدی گفتما ! خودم یه نمونه اش ! فقط کاش یه تاپیک دیگه فقط برای عکس و طرز تهیه ها باز می کردین (بدون اسپم و پست اضافه ) خدا نکنه گلم ......دنیز قربونت....... ممنونم گلم از دنبال کردن تایپیک و خوشحالم دوستان لطف میکنن سر میزنن و امیدوارم مفید هم بوده باشه که خوشبختانه تا حدودی هم شده...... عزیزم به درخواست بچه ها مدیر تالار و ستاره عزیزم زحمت کشیدند و کل اسپمها رو با کلی وقت گذاشتن پاک کردند و تایپیک روال عادی خود رو پیش میبره.. مجددا سپاسگزار محبت و لطفتان هستم........... 8 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام به همگی با اجازه دوستان منم عکس شام دیشب رو میخوام بذارم کوکوی سبزی با کمی تغییر جزئی در ظاهرش پیشنهاد میکنم حتما درست کنید چون خیلی ترد و خوشمزه میشه و فوق العاده هم شام سبکی هست 24 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام من برای درس صنایع غذایی باید پنیر و ماست درست کنماگه کسی بلده منو راهنمایی کنه.:vahidrk: اگر خواستید حرفه ای درست کنید،من دستور جفتشو براتون میگذارم،همه درجه حرارت ها و نکاتش رو دارم،یه عمریه تو کارخونشیمیه سری موادش خاص هست مثل قرص مخمر،اما مهمترین چیزش نگهداریش هست که توی طعمش هم تاثیرگذار هست این مورد 9 لینک به دیدگاه
مرضیه68 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بذار بذار:hapydancsmil:البته درست کردم اما گفتی نگهداری تو طعمش اثر داره بگو 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بذار بذار:hapydancsmil:البته درست کردم اما گفتی نگهداری تو طعمش اثر داره بگو در مورد ماست باید 3 ساعت و نه بیشتر نه کمتر توی گرمخوننه بمونه،شما که دسترسی به گرمخونه ندارید باید یه جوری بالاخره اون رو فراهم کنید،خونه من یه بار فر گاز رو گرم کردم و بعد خاموش و توی اون نگهش داشتم بد نشد،دوستام میگفتن با نگداری ظرف ماست با پارچه وپتو و اینا هم میشه،ولی من امتحان نکردم،اگر زودتر از اون تایم برداری مایه ی ماست خوب نمیبنده و ماست آب میندازه،دیرتر هم برداری چربی زردرنگی که احتمالا روی بعضی از ماست ها دیده باشید دیده میشه...درجه حرارت حدود 40 درجه سانتی گراد باید باشه،بعد هم در سردخونه یا همون یخچال منزل(حدود8ساعت)البته ما در ترکیباتمون شیرخشک هم داریم،نه اون شیرخشک که بلافاصله در ذهن میاد،شیرخشک صنعتی که فروشی نیست. حالا یه بار دستور کاملش رو میگذارم 7 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شیرینی باقلوا.........کار امروزمون.. .حالا چرا جمع بستم خب کلی زحمت کشیدیم هر دومون الانم نتیجه کارمون رو میبینید.. اولین تجربه باقلوا.....به جان خودم کلی خسته شدم نامرد دردسر داره هااااااا ............ آرد ۱کیلوگرم، ▪ تخم مرغ ۴عدد، ▪ آب ۱لیوان، ▪ مغزگردوی آسیاب شده ۳لیوان ▪ نمک به مقدار لازم. ● مواد لازم برای شربت: ▪ شکر ۱/۵کیلوگرم، ▪ آب ۵لیوان ▪ آب یک عددلیمو ترش. ● طرز تهیه: ابتدا شربت را تهیه می کنیم، به این ترتیب که شکر و آب را بجوشانید و زمانی که می خواهید شربت را از روی اجاق بردارید آبلیمو را اضافه کرده و بگذارید تا سرد شود. در ظرف دیگر آرد، تخم مرغ، آب و نمک را با هم مخلوط کرده و به شکل خمیر درآورید، سپس آن را ۱۲ قسمت کنید و آنها را با کمک وردنه بصورت خمیر خیلی نازک باز کرده و داخل سینی فر چرب شده ۶ عدد از این خمیرها را که لابه لایشان کره آب شده مالیده اید روی هم قرار دهید و روی لایه بالایی گردوی آسیاب شده بریزید. کارهای فوق را در مورد ۶ خمیر دیگر نیز انجام دهید و روی آخرین لایه بقیه کره آب شده را بمالید. باقلوا را به شکل دلخواه برش داده در درجه حرارت ۱۸۰درجه سانتیگراد به مدت ۲۰دقیقه بپزید سپس رویش شربت ریخته و پس از آنکه شربت به داخل باقلوا نفوذ کرد آن را سرو کنید. این مرحله اخر لایه های خمیر هستش....... 14 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باقلوا مون اماده ست بفرمائید نوش جان.......... 15 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این هم از باقلوای من.... 15 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده