Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ خب نوبت به کیک باقلوای خوشمزه رسید این باقلوا میتونه مزه همون باقلوای اصلی رو بده با توجه به اینکه قبلا باقلوا درست کردم که خیلی وقت میگیره و واقعا سخته در صفحات قبل همین تاپیک قرار دادم اما این کیک باقلوا هم خیلی خوشمزه هست و خیلی راحت فقط دقت لازم داره مواد اولیه : تخم مرغ - سه عدد شكر - نصف پيمانه بادام خرد شده - يك پيمانه كره آب شده - 150 گرم آرد - يك پيمانه گلاب - نصف پيمانه بيكينگ پودر - يك قاشق چايخوري هل - يك قاشق مربا خوري مواد مورد نياز براي تهيه شربت: شكر يك پيمانه آب يك پيمانه گلاب يك پيمانه عسل يك قاشق چايخوري طرز تهيه : ابتدا شكر و تخممرغها را با هم خوب زده تا كاملا سفيد و سبك شود. كره آب شده، گلاب و هل را به مايه اضافه كرده و بزنيد. در آخر بيكينگپودر را با آرد مخلوط كرده و به مواد قبلي بادام را اضافه و مخلوط كنيد. اين مواد را در يك سيني به ابعاد 20×30 بريزيد و در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت پنج دقيقه قرار دهيد، حرارت را به 17 درجه سانتيگراد كاهش دهيد و در حدود 45 دقيقه صبر كنيد تا طلايي شود. سپس كيك را به همراه قالب كنار بگذاريد تا كيك سرد شود در اين هنگام شربت داغ را روي كيك بريزيد و آن را به ابعاد موردنظر برش دهيد و در ظرف قرار دهيد، رويش را با پودر پسته وپودر نارگیل تزئين كنيد. طرز تهيه شربت: شكر و آب را روي حرارت قرار دهيد تا شكر حل شود. عسل را اضافه كنيد تا شربت كف كند پس از آن گلاب را بيفزاييد، زماني كه شفاف شد بعد از يكي دو جوش شربت آماده است. 11 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ شیکم پاره! حوصله تزئین نداشتم بصورت کلی گذاشتم دیگه :| 10 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ دستت درد نکنه مینایی طرز تهیه شم بذار اگه وقت کردی 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ شیکم پاره!حوصله تزئین نداشتم بصورت کلی گذاشتم دیگه :| من عاشق این غذام اصن یه وضعی یه بار خوردم تاحالا..اما مزش زیر دندونمه هنوز...بی شرف خوب غذاییه 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ دستت درد نکنه میناییطرز تهیه شم بذار اگه وقت کردی خواهش میکنم آرام بانو حتماً عزیزم من عاشق این غذام اصن یه وضعییه بار خوردم تاحالا..اما مزش زیر دندونمه هنوز...بی شرف خوب غذاییه چرا پس یبار درست کن برای خودت 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده