Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ ولی یواش بگم کوچیکترا نشنوند یه موی سفید قدیمیا میارزه به ....... دلت جوونه به خاطر همین جوون میمونی همیشه هرچند پیش بابای انجمن بچه ای هنوز نه بابا دل جونیم دیگه نداریم بس که شستیم و پختیم و حرص بچه و ........ سهند پسرم خودت رو از قلم نندازیااااااااا تو که بابابزرگ مجلسیاا مادرم رو یه ساج کوچیک کلانه برساق بژی کلیره و خیلی چیزای دیگه درست میکنهیاد دست پختش افتادم ناصر چی بگم اخه مجبوری اسم کلانه رو میبری واقعا دلم کلانه میخواددددد الانم ماه رمضونه و کولره بیست و هفتم و برثاق تو کردستان چه حالی میده ای خداااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ نه بابا دل جونیم دیگه نداریم بس که شستیم و پختیم و حرص بچه و ........ سهند پسرم خودت رو از قلم نندازیااااااااا تو که بابابزرگ مجلسیاا ناصر چی بگم اخه مجبوری اسم کلانه رو میبری واقعا دلم کلانه میخواددددد الانم ماه رمضونه و کولره بیست و هفتم و برثاق تو کردستان چه حالی میده ای خداااااااااااااا گفتم که پیش بابای انجمن یعنی من همه میدونند بچه ای گفتم که 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ نه بابا دل جونیم دیگه نداریم بس که شستیم و پختیم و حرص بچه و ........ سهند پسرم خودت رو از قلم نندازیااااااااا تو که بابابزرگ مجلسیاا ناصر چی بگم اخه مجبوری اسم کلانه رو میبری واقعا دلم کلانه میخواددددد الانم ماه رمضونه و کولره بیست و هفتم و برثاق تو کردستان چه حالی میده ای خداااااااااااااا آخ آخ کولیره با چای شیرین کولیره به قیمه په پکه کلیره مه ژگه 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ آخ آخ کولیره با چای شیرین کولیره به قیمه په پکه کلیره مه ژگه ترجمش کن زود :icon_razz: منم دل دارم میخوام بدونم خو 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ ترجمش کن زود :icon_razz:منم دل دارم میخوام بدونم خو چندتا غذا بود که با این روش درست میشه اسمای کردیشون بود همین 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ چندتا غذا بود که با این روش درست میشهاسمای کردیشون بود همین اهان خوب بجای غم غصه درستشون کن یاد بگیر و درستشون کن 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اهان خوب بجای غم غصه درستشون کن یاد بگیر و درستشون کن همشونو بلدم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ همشونو بلدم یه تاپیک بزن معرفی کن و اگه پختی عکسشو بزار کیف کنیم ماهم :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ آخ آخ کولیره با چای شیرین کولیره به قیمه په پکه کلیره مه ژگه ناسر ئاخر کولره به قیمه ؟ 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ همشونو بلدم درست کن بیار تو همین تاپیک خب من باید این کلانه رو هم یاد بگیرم 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ دفه سومم بود خو:5c6ipag2mnshmsf5ju3.زیاد خوب نشد.البه مزه اش خوب بود 12 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ دفه سومم بود خو:5c6ipag2mnshmsf5ju3.زیاد خوب نشد.البه مزه اش خوب بود ای جاااااانم سحری:aghosh: دستت درد نکنه گلم ظاهرش که عالیه 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ ای جاااااانم سحری:aghosh: دستت درد نکنه گلم ظاهرش که عالیه :boos: 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ دفه سومم بود خو:5c6ipag2mnshmsf5ju3.زیاد خوب نشد.البه مزه اش خوب بود معلومه خوشمزه اس.... من عاشق شکلاتم.. دستت درد نکنه 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ کیک شکلاتی : کیک آلبالو : به به مینااااااااااا جونمممممممممممممم:hapydancsmil: اینهمه مدت نبودی داشتی آشپزی یاد میگرفتی بلا 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ به به مینااااااااااا جونمممممممممممممم:hapydancsmil:اینهمه مدت نبودی داشتی آشپزی یاد میگرفتی بلا به سلام سحر جون خودم نه هرازگاهی حوصله ام بشه دست به پخت و پز میزنم دستپختم ای بدک نیست هنر شما هم دیدنی بود چه اینجا و چه تاپیک خوشنویسی و ... 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ به سلام سحر جون خودم نه هرازگاهی حوصله ام بشه دست به پخت و پز میزنم دستپختم ای بدک نیست هنر شما هم دیدنی بود چه اینجا و چه تاپیک خوشنویسی و ... مرسی عزیزم:hapydancsmil:کلا شیرازیا غذاهاشون خوشمزه اس 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ کیک شکلاتی : کیک آلبالو : شكلاتي دوس ندارم ولي اين البالويي خوردن داره 5 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ کیک شکلاتی : کیک آلبالو : دست گلت درد نکنه خانومی عالیییییییی بیا مسابقه اشپزی گل خانومی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده