Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ پسران گرامی به زودی برای حفظ آبرومون هم که شده دست به کار میشم کی گفته فقط خانوما غذا درست کردن بلدن تو این تاپیک طرز تهیه ی اسنک رو گفتم اما چون یخده خلاقیت هم توش بود اینجا هم میذارم: امروز میخوام اسنک درست کنم برا شام راستش دو سه روزیه که تنها هستم و غذامو خودم درست میکنم تو ادامه طرز تهیه ی اسنک رو برای 12 نفر میگم (شاید یکم کمشون باشه اما خب چه خبره میترکن!!! اسنک خب به عنوان یه وعده ی غذا نیست) مواد لازم: پیاز یک عدد متوسط سیب زمینی 2 عدد بزرگ گوشت حدودا 300 گرم سوسیس نیم کیلو قارچ نیم کیلو (هم زیاده) فلفل دلمه ای 2 عدد پنیر پیتزا به مقدار لازم نمک هم همینطور:pot: پیاز رو خرد میکنین و سرخ میکنین و بعدش گوشت چرخ کرده رو توش میریزین تا خوب سرخ بشن البته نسوزن و برشته هم نشن چون بعد قراره تو اسنکر دوباره پخته بشن وقتس سرخ شد، میریزین تو یه قابلمه سیب زمینی رو به صورت حبه های کوچیک سرخ میکنین... سیب زمینی لازم نیست زیاد سرخ بشه و همین که پخته بشه کافیه فلفل دلمه ای هم به صورت حبه ای سرخ کنین سوسیس هم میتونین برا اینکه روغن نکشه بعد از اینکه حبه کردین بذارین تو یخچال بمونه تا روش یکم خشک بشه تا روغن کمتر بکشه... اما خب پیشنهاد نمیشه برا سرخ کردن قارچ یه مشکلی که هست اینه که میگن چرا قارچ آب میندازه و بعدش هم له و په میشه برای جلوگیری از این کار، مقدار های کم توی ماهی تابه بریزین و زیرش رو زیاد کنین تا فرصت آب انداخت رو پیدا نکنه گر چه میتونین برای اینکه سوسیس ها از بدنتون زیاد آب نکشن و کمتر بعد خوردن این غذا احساس تشنگی کنین، اگه قارچ هاتون آب افتادن، آب قارچ ها رو روی سوسیس های سرخ شده بریزین:gnugghender: نمک هم میتونین قدری که لازمه بریزین در پایان همه رو با هم قاطی میکنین و لای نون تست قرار میدین و پنیر پیتزا رو هم روش میریزین و نون دوم رو هم قرار میدین و در اسنکر رو میبندین تا بپزه حالا میتونین با سس کچاپ میل بفرمایین اینم عکسش: 23 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ حالا میتونین با سس کچاپ میل بفرمایین اینم عکسش: نه بابا بلدن پس... 8 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ نه بابا بلدن پس... اسپم نکن!! پس چی که بلدن!! معلومه که بلدن! به خانوم deniz هم گفتم مرد باید آشپزی بلد باشه تا زنش براش فیس نیاد البته باید از همین دوران مجردی شروع کرد شرمنده از مدیر تالار!! این ها رو به عنوان اسپم دفاعی نادیده بگیرین!!! 8 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ خلاقیت دوم رو میذارم اینجا... قابل توجه خانوم ها که بازم فکر نکنن فقط خودشون آشپزی بلدنا اول عکساش: مواد لازم: و غذای پخته شده: حالا طرز تهیه: ابتدا پیاز، فلفل دلمه ای و هویج رو داخل ماهی تابه میریزیم تا آروم سرخ بشن وقتی پیاز ها طلایی شدن، گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم تا اونم سرخ بشه بعد نخود فرنگی رو اضافه میکنیم و بعدش بهشون زرچوبه میزنیم دقت کنین نکته مهم اینه که زرچوبه و ادویه جات حتما باید سرخ بشن تا عطرشون دربیاد و الا طعم بدی به غذا میدن حالا مقداری نمک، فلفل، ادویه و دارچین اضافه میکنیم در مرحله بعد نخود فرنگی رو اضافه میکنیم دلیلشم اینه که اولا نخود فرنگی زیاد پختن نمیخواد، ثانیا موقع هم زدن مخلوط روی ماکارونی له نشن حالا رب گوجه رو هم میزنیم و یه هم کوچیک میزنیم تا توی مخلوط پخش بشه در قسمت آخر روش مقداری آب میریزیم تا مخلوط یا همون سس ماکارونیمون بپزه برای پختن خود ماکارونی، یه قابلمه متوسط رو تا مقداری پر میکنیم که ماکارونی ها بتونن توش غرق بشن میذاریم رو گاز تا به جوش بیاد مقداری نمک و روغن بهش میزنیم حالا ماکارونی ها رو توش میریزیم و حدود 10 دقیقه صبر میکنیم تا یه جورایی نیم پز بشه تو این مدت دو سه بار ماکارونی ها رو زیر و رو کنین تا یه جور حرارت به همشون برسه حالا از آب میکشیمشون یعنی دیگ رو خالی میکنیم تو آشپالون و بعد ته دیگ روغن میریزیم و صبر میکنیم تا روغن ها داغ بشن و بعدش سیب زمینی رو ته دیگ میچینیم یه مدت کوچیک صبر میکنیم تا سیب زمینی ها مقداری سرخ بشن حالا ماکارونی های نیم پز شده رو میریزیم ته دیگ و لایه لایه روش مخلوط ماکارونی که قبلا درست کرده بودیم رو میریزیم بعد دیگ رو دم میندازیم تا ماکارونی آماده بشه در مرحله ی آخر به ماکارونی حمله میکنیم 19 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ اسپم نکن!!پس چی که بلدن!! معلومه که بلدن! به خانوم deniz هم گفتم مرد باید آشپزی بلد باشه تا زنش براش فیس نیاد البته باید از همین دوران مجردی شروع کرد شرمنده از مدیر تالار!! این ها رو به عنوان اسپم دفاعی نادیده بگیرین!!! سلام داش علی تو تا حالا کجا بودی؟ من چطور تو رو کشف نکرده بودم؟ یه لقمه از این غذاها میشه به ما هم بدی؟ مردم از بس برنج سوخته خوردم !رفیقم با اعتماد به نفس کامل اسمش رو گذاشته برنج آتیشی 9 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ سلام داش علیتو تا حالا کجا بودی؟ من چطور تو رو کشف نکرده بودم؟ یه لقمه از این غذاها میشه به ما هم بدی؟ مردم از بس برنج سوخته خوردم !رفیقم با اعتماد به نفس کامل اسمش رو گذاشته برنج آتیشی اسپم میشه اما خب زحمتش پای مدیر تالار... کرتیم دادا! قابل شوما رو نداره همش مال داداش گلم 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ اسپم میشه اما خب زحمتش پای مدیر تالار... کرتیم دادا! قابل شوما رو نداره همش مال داداش گلم داش علی خداشاهده 10 دقیقه پیش قرمه سبزی که از خونه اورده بودم درست کنم رو سوزوندم من دیگه پشت سر کسی غیبت نمیکنم یعنی الان رفیقم باید قرمه سبزی آتیشی بخوره 7 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ داش علی خداشاهده 10 دقیقه پیش قرمه سبزی که از خونه اورده بودم درست کنم رو سوزوندممن دیگه پشت سر کسی غیبت نمیکنم یعنی الان رفیقم باید قرمه سبزی آتیشی بخوره اسپم فقط برا من اخه:vahidrk: دنیییییییییییییز بیا بزنشون 6 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ اسپم نکن!!پس چی که بلدن!! معلومه که بلدن! به خانوم deniz هم گفتم مرد باید آشپزی بلد باشه تا زنش براش فیس نیاد البته باید از همین دوران مجردی شروع کرد شرمنده از مدیر تالار!! این ها رو به عنوان اسپم دفاعی نادیده بگیرین!!! بلی بلی متوجه نبوغتان شدیم مهندس بسیار هم عالی ، منتظر دستور پختهای دیگرتونم هستیم 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ خلاقیت دوم رو میذارم اینجا...قابل توجه خانوم ها که بازم فکر نکنن فقط خودشون آشپزی بلدنا اول عکساش: مواد لازم: و غذای پخته شده: حالا طرز تهیه: ابتدا پیاز، فلفل دلمه ای و هویج رو داخل ماهی تابه میریزیم تا آروم سرخ بشن وقتی پیاز ها طلایی شدن، گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم تا اونم سرخ بشه بعد نخود فرنگی رو اضافه میکنیم و بعدش بهشون زرچوبه میزنیم دقت کنین نکته مهم اینه که زرچوبه و ادویه جات حتما باید سرخ بشن تا عطرشون دربیاد و الا طعم بدی به غذا میدن حالا مقداری نمک، فلفل، ادویه و دارچین اضافه میکنیم:pot: در مرحله بعد نخود فرنگی رو اضافه میکنیم دلیلشم اینه که اولا نخود فرنگی زیاد پختن نمیخواد، ثانیا موقع هم زدن مخلوط روی ماکارونی له نشن حالا رب گوجه رو هم میزنیم و یه هم کوچیک میزنیم تا توی مخلوط پخش بشه در قسمت آخر روش مقداری آب میریزیم تا مخلوط یا همون سس ماکارونیمون بپزه برای پختن خود ماکارونی، یه قابلمه متوسط رو تا مقداری پر میکنیم که ماکارونی ها بتونن توش غرق بشن میذاریم رو گاز تا به جوش بیاد مقداری نمک و روغن بهش میزنیم حالا ماکارونی ها رو توش میریزیم و حدود 10 دقیقه صبر میکنیم تا یه جورایی نیم پز بشه تو این مدت دو سه بار ماکارونی ها رو زیر و رو کنین تا یه جور حرارت به همشون برسه حالا از آب میکشیمشون یعنی دیگ رو خالی میکنیم تو آشپالون و بعد ته دیگ روغن میریزیم و صبر میکنیم تا روغن ها داغ بشن و بعدش سیب زمینی رو ته دیگ میچینیم یه مدت کوچیک صبر میکنیم تا سیب زمینی ها مقداری سرخ بشن :4chsmu1: حالا ماکارونی های نیم پز شده رو میریزیم ته دیگ و لایه لایه روش مخلوط ماکارونی که قبلا درست کرده بودیم رو میریزیم بعد دیگ رو دم میندازیم تا ماکارونی آماده بشه در مرحله ی آخر به ماکارونی حمله میکنیم :gnugghender: چقدر اشتها اوره دستتون دردنکنه علی آقا سلام داش علیتو تا حالا کجا بودی؟ من چطور تو رو کشف نکرده بودم؟ یه لقمه از این غذاها میشه به ما هم بدی؟ مردم از بس برنج سوخته خوردم !رفیقم با اعتماد به نفس کامل اسمش رو گذاشته برنج آتیشی کومار واقعا زشته اشپزی بلد نیستی اسپم فقط برا من اخه:vahidrk: دنیییییییییییییز بیا بزنشون ای جاااانم نسیم گلم تنبیه میشن حتما اصلا نگران نباش 4 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ بعد از مدتها امروز یه اشپزی توپ کردم بوقلمون شب کریسمس که کلی وقتمو گرفت :5c6ipag2mnshmsf5ju3ولی خب وقتی آماده شد و به مرحله میل کردن رسید واقعا ارزششو داشت طرز تهیه: یک بوقلمون 5 کیلویی بوقلمون رو تمیز کرده و داخلش رو کاملا خوب شسته و بعد خشک میکنیم مواد داخلش هم تقریبا دو پیمانه برنج رو ابکش کرده و مقداری زرشک رو با مارگارین تفت داده ،جعفری خورد شده رو تفت داده و مقداری سیب زمینی سرخ شده هم با ادویه جات مختلف و زعفران اب کرده که کل مواد رو به برنج و زرشک اضافه کرده و قاطی میکنیم .داخل بوقلمون رو چرب کرده و مواد رو داخلش ریخته قشنگ داخلش بوقلمون پر شه از مواد بعدم با نخ و سوزن قشنگ شکم بوقلمون رو میدوزیم .کل بوقلمون رو با کره که چرب میکنیم و نمک و ادویه هم بهش اضافه میکنیم و در داخل فر 160 درجه به مدت 3 ساعت میذاریم. و از با قسمت پایینی بالها که قبلا ازش جدا کرده بودیم یک سس خوشمزه درست میکنیم . بال بوقلمون رو با دو لیوان اب یک عد پیاز که بوی بوقلمون رو بگیره و نمک میذاریم بپزه بعدم پیاز رو با مارگارین سرخ کرده دو قاشق رب گوجه با نمک و ادویه جات تفت داده گوشت رو اضافه کرده و خوب تفت میدیم و اب گوشت رو به مواد اضافه کرده و میذاریم چند قل بخوره تا شکل سس به خودش بگیره و( پودر سیر ، فلفل دلمه ای) اینم مراحل درست کردن بوقلمون من 26 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ چند وقت پیش همکارام دعوت بودن و به صرف غذای کاملا ایرانی خیلی تعریف کردن و خوششون اومد دلمه و زرشک پلو .جان خودم اشپزیم دیگه بیست بیست 23 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ اینم از Brownie من ....هم خیلی راحته هم خوشمزه شکر، روغن، شیر هر کدوم یه لیوان و نیم ارد 2 لیوان، تخم مرغ 3 عدد بکینگ پودر 10 گرم وانیل 5 گرم پودر کاکائو 2 ق غ طرز تهیه ارد و وانیل و بکینگ پودر رو 3 بار الک میکنیم و با هم مخلوط و شکر و شیر و روغن مایع با پودر کاکائو رو خوب با هم زن قاطی میکنیمو هم میزنیم بعدم از این مایع یک لیوان رو برمیداریم و بعدم تخم مرغها رو اضافه و بازم هم میزنیم و مخلوط ارد و وانیل رو هم اضافه کرده و همه رو مخلوط میکنیم به همین راحتی ظرف مورد نظر یا سینی فر رو چرب میکنیم و کمی ارد میپاشیم و مواد رو ریخته تو ظرف و ظرف رو داخل فر از قبل گرم شده میذاریم با حرارت 170 درجه سانتی گراد به مدت 35 دقیقه اصلنم در فر رو باز نکنین تا مواد قشنگ پف کنه بعدم که اماده شده داغ داغ برش میدیم و مایعی رو که برداشته بودیم رو کیک میریزیم عین سس میمونه مایع هاااااا...خلاصه برونی ما اماده ست خیلی ساده ....حتما امتحان کنین بچه ها 15 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ این شیرینی رو از یه دوست فلسطینی یاد گرفتم و به زبون خودشون گویا اسمش "بس بوسه "هست مواد لازم:2 فنجان ونیم سمیت که عین همون ارد برنج خودمونه منتها رنگش مایل به زرده و حالت زبری داره یه فنجان ماست چکیده باشه بهتره من ماست یونانی رو استفاده کردم عالیه یه فنجان کره اب شده و یه فنجان کمتر جوز هندی 1 ق چ بکینگ پودر.شکر یه فنجان و گلاب 2 ق غ ...یه ذره خیلی کم نمک هم بذارین خوبه همه این موادرو قاطی میکنیمو بعد قالب رو با کره چرب میکنیم و مواد رو تو قالب میریزیم و برش میزنیم شکل مربع مثل همون باقلوا که قبلا براتون گذاشتم و روشونم خلال بادام میذارم و داخل فر از قبل گرم شده رو حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه همینکه رنگش متمایل به زرد شد از فر میاریم بیرون البته تو همین فاصله 2 فنجان شکر و یه فنجان اب رو با یه نصف ق چ جوهر لیمو رو اجاق میذاریم که یه سیله بدست بیاد و شیله گرم رو رو مواد گرم میریزیم و بس بوسه ما اماده ست خوشمزه و عالی برای پذیرایی 16 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ دزدی خلاقیت نباشه، یک دستی داشتم تووش! فیفتی فیفتی/ تاپیک دزدی هم نباشه بقیه هم اومدن یک چیزی پرت کردن به اسم خلاقیت منم یکی بذارم، دنیز! این دیگه مال خودمه! اون سفیدها رو معمولاً نمی دونن چیه! حتی میخورن هم نمی فهمن! 16 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ این دیگه مال خودمه! اون سفیدها رو معمولاً نمی دونن چیه! حتی میخورن هم نمی فهمن! اون سفیدها چیه؟ ترب سفیده نه؟ 4 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ اون سفیدها چیه؟ ترب سفیده نه؟ نوچ! 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ نوچ! چرا هست یا شلغمه یا ترب سفید. 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ دزدی خلاقیت نباشه، یک دستی داشتم تووش! فیفتی فیفتی/ تاپیک دزدی هم نباشه بقیه هم اومدن یک چیزی پرت کردن به اسم خلاقیت منم یکی بذارم، دنیز! این دیگه مال خودمه! اون سفیدها رو معمولاً نمی دونن چیه! حتی میخورن هم نمی فهمن! جرات داری باز بیا اینجا:vahidrk: چه خوبم میشناسه ولی ظاهرش قشنگه منم متوجه اون سفیده نشدم چی هستش بیا بگو خب 6 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9730 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ این موضوع راحذفش کن من دارم میمیرم صبحونه هم نخوردم الان چشمم داره سیاهی میره بی انصافانکنیداینکاراخوب نیستمن کشنمه ازاین بس بوسه و ازاینای که..!Alfa!..درست کرده می خوام:4564::4564: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده