رفتن به مطلب

خلاقیت آشپزی من....

ارسال های توصیه شده

سلام...

اینم از شنیسل مرغ من که دیروز درست کردم...

دستورشو بعدازظهر میزارم...

(تو خونه برا تزیینش چیز خاصی نداشتم ،خونه دانشجوییه با حداقل امکانات درست کردم:|)

بفرمایید...

r6ofynuo0owk01k0mfsq.jpg

• Like 20
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 244
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

طرز تهیه شنیسل مرغ ساده

سینه مرغ رو با نمک -آبلیمو -فلفل-زعفران-زردجوبه یه روز کامل میخوابونیم تا خوب ترد بشه..

بعدش نازک اونا رو ورق میکنیم و داخل 1 دونه تخم مرغ که از قبل خوب همش زدیم می غلتونیم در آخر هم یه بشقاب میارم و روی اونو با آرد سوخاری خوب پوشش میدیم...

و با مقداری روغن خوب سرخ میکنیم..

(برا تزیین شم از خلال سیبزمینی و فلفل سبز میشه استفاده کرد من روشو شوید ریختم خیلی طعمش خاص شد)

نوش جان

جاتون خالی خیلی خوش مزه بود:ws37:

• Like 17
لینک به دیدگاه
سلام اگه خمیر نونم بعد از 2 ساعت استراحت بازم به دست بچسبه باید ارد بهش اضافه کنم دوباره هم بزنم و بزارم استراحت کنه؟

گلم اگه خمیرت رو همون اول به اندازه مواد رو اضافه کنی بعد استراحت احتیاجی به اضافه کردن آرد نداره..اما اگه خمیرت بازم خواستی ارد اضافه کنی تا به دست نچسبه همون استراحت اول کافیه........

• Like 8
لینک به دیدگاه

بچه ها این رو دیشب درست کردم میشه گفت شبه تاکو هستش تا خود تاکو

مواد لازم گوشت چرخ کرده 200 گرم

فلفل دلمه 2 ق غ

پیاز 1 عدد متوسط

قارچ 2 عدد کوچک

جعفری 1 قاشق غذا خوری

سس تاکو

کره 50 گرم..نمک و ادویه به میزان لازم

نان مخصوص تاکو...پنیر پیتزا 50 گرم

ابتدا گوشت رو با کره و پیاز سرخ میکنیم بعد فلفل و قارچ و جعفری .نمک و ادویه اضافه کرده تفت میدیم و در اخر سس که 2 قاشق غذا خوری بود اضافه میکنیم

خیلی راحت و خوشمزه است در فر 200 درجه به مدت 10 دقیقه میگذاریم..

u475_20130415_160457.jpg

• Like 19
لینک به دیدگاه

خب اینم پیراشکی گوشت مثلا خلاقیت به خرج دادم اینبارو این مدلی خمیرمو شکل دادم.....:ws3:

کره ذوب شده 100 گرم

آرد 500 گرم

نمک یک قاشق غذاخوری

آب نیمه گرم 100 میلی لیتر

پودر خمیر مایه یک قاشق غذاخوری

شکر یک قاشق چای‌خوری

مواد میانی پیراشکی :

گوشت چرخ شده 500 گرم

پیاز خرد شده یک عدد

فلفل دلمه‌ای خرد شده یک عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

* آب را با خمیر مایه و کمی شکر درون یک ظرف می‌ریزیم و در جای نسبتاً گرم قرار می‌دهیم تا فعال شود، سپس آرد و نمک را کم‌کم اضافه کرده و در آخر کره آب شده را می‌افزاییم اگر خمیر کمی چسبنده بود مقداری آرد اضافه می‌کنیم.

* خمیر را به صورت توپ در آورده و در جای گرم به مدت یک ساعت استراحت می‌دهیم تا حجمش دو برابر شود.

* در این فاصله پیاز را تفت داده سپس فلفل دلمه‌ای و گوشت را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم آب گوشت گرفته شود. نمک و فلفل زده از روی حرارت برمی‌داریم (مواد میانی باید کاملاً سرد شود).

* خمیر را با وردنه باز می‌کنیم و با کاتر گرد می‌بریم سپس از مواد میانی درون آن می‌ریزیم و مانند پیراشکی می‌بندیم و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.

b426_20130327_143431.jpg

• Like 18
لینک به دیدگاه
ار بس آشپزی بلدم که .......میگم این نون تاکو همونیه که با مایتابه سرخش میکنن...تو فیلما دیدم فک کنم:ws3:خوشمممممزس حتمااااااااااااااا:sad0:

نه عزیزم این نونها اماده از سوپرمارکت میخری و مواد رو هم میریزی داخلش و میره تو فر.........

• Like 9
لینک به دیدگاه

خب بچه ها با عرض معذرت هفته گذشته رولت رو براتون گذاشتم که قرار بود طرز تهیه رو بنویسم میون اسپمها گم شد و یادم رفت..:icon_pf (34):

مواد لازم:

آرد کاملا سفید 100 گرم

تخم مرغ 5 عدد

شکر 100 گرم

آب گرم 3 قاشق سوپخوری

وانیل یک دوم قاشق چایخوری

بیکینگ پودر یک سوم قاشق چایخوری

پودر شکر یک فنجان برای تزئین روی رولت

مواد داخل رولت :

خامه 150 گرم

پودر شکر یک دوم فنجان

وانیل یک سوم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

سفیده تخم مرغ را جداگانه خوب به هم می زنیم تا سفت شود. یک دوم شکر را به آن اضافه کرده، خوب به هم می زنیم و بعد از سفت شدن کامل، آن را کنار می گذاریم.

زرده ها را با وانیل و آب گرم به هم می زنیم تا کف کند. بقیه شکر را به آن اضافه کرده و خوب به هم می زنیم تا مایع، کرم رنگ شود. آرد و بیکینگ پادر را یک بار الک کرده و به تدریج به زرده اضافه می کنیم.

سفیده را در سه مرحله داخل مایع می ریزیم و آرام و به صورت دورانی و در یک جهت آن را به هم می زنیم. کاغذ روغنی را در کف سینی فر قرار داده و مایع را روی آن می ریزیم و با کاردک سطح آن را صاف می کنیم. سینی را در فر350 درجه به مدت20- 15 دقیقه روی پنجره وسط فر قرار می دهیم تا نان بپزد، ولی خشک نشود.

برای تهیه مواد داخل رولت، خامه و پودر شکر و وانیل را با هم مخلوط می کنیم.

سپس نان پخته شده را روی دستمال تمیزی برمی گردانیم و با برس روی کاغذ روغنی چسبیده به نان ، کمی آب می مالیم و آن را از نان جدا کرده و بلافاصله نان را لوله می کنیم و می گذاریم سرد شود. نان سرد شده را باز کرده و خامه آماده شده را با کاردک به طور یکنواخت روی آن می مالیم. مجدداً نان را لوله کرده و روی آن را با پودر شکر یا خامه آماده شده تزئین می کنیم و آن را در یخچال قرار می دهیم.

p1581_20130106_165018.jpg

• Like 22
لینک به دیدگاه

سلامم

اینم از غذای ظهر من...

مرغ سرخ شده،سالاد ماکارونی وسالاد شیرازی...

(خلاصه اگه بد درومده بازم میگم خونه دانشجوییه و کمبود امکانات..به بزرگی خودتون ببخشید)

f5e5mnh5rajjm4p94caj.jpg

• Like 14
لینک به دیدگاه
اول پختی بعد سرخ کردی دیگه؟

بله اول با آبلیمو زد جوبه پیاز و ادویه فلفل نیمه پز کردم بعدش سرخ.....

مطمئنی خونه دانشجوییِ دیگه آره؟:whistle:

بله خونه دانشجوییه شک نکنید:ws3::w02:

این از یه رستورانم کامل تره:w58:ماشالاااااااااااااا:icon_razz:

سالاد ماکارونیه کالباسم داره

مرغاشم مرغ نیس که همه ش عضله س:vahidrk:

بله سالاد ماکارونی با خیار شورو فلفل سبز و گوجه و نعناع و کالباس مخروط کردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3

خونه دانشجوییه گناه داریم:w02::ws3:

======

ممنون از همه تون:icon_gol::icon_gol:

• Like 11
لینک به دیدگاه
کسی میدونه این پنیر های زرد چه مدل هستن ؟

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

فکر میکنم اسمش گودا باشد.

هر بسته اش اگر اشتباه نکنم 10 ورقه مربع شکل 10*10 هست.

بسیار خوش طمع برای ساندویچ هات داگ یا سوسیس!

• Like 11
لینک به دیدگاه

طرز تهیه لازانیا

مواد لازم...

خمیر مخصوص لازانیا 9 تكه

پنیر پیتزا رنده شده يك بسته بزرگ

قارچ 5 عدد بزرگ

پیاز يك عدد متوسط

رب گوجه فرنگی 3 قاشق سوپخوری

فلفل سبز دلمه اي يك عدد بزرگ

گوشت چرخ كرده 300 گرم

نمک و فلفل و ادويه لازانيا به مقدار لازم

طرز تهيه :

ابتدا پياز را خورد كرده و سرخ كنيد. زمانيكه طلايي شد، گوشت چرخ كرده را به آن اضافه كنيد. پس از سرخ شدن قارچ و فلفل دلمه اي خورد شده را اضافه و سرخ كنيد و رب و نمک و زرد چوبه و ادویه اضافه میکنیم و من معمولا یک استکان اب هم میریزم که حالت سس میگیره و هم خوشرنگتر میشه هم خوش طعم و یه چیز دیگه یه قاشق مرباخوری مارگارین هم اضافه میکنم خیلی رو طعم تاثیر داره تازه کشفش کردم :ws3:

در قابلمه اي مناسب آب جوش بياوريد و يک قاشق غذا خوري روغن مايع و نمک به آب اضافه کنيد و ورقه هاي لازانيا را داخل آن قرار دهيد و بگذاريد 5 دقيقه بجوشد تا كاملاً نرم شوم ولي له نشود. سپس ورقه ها را از آب خوش داخل صافي بريزيد و آب سرد روي آن ها بگيريد تا به هم نچسبد.

بعد داخل یه ظرف مناسب که من پیرکس استفاده میکنم مقداری روغن میریزیم و ورقه ها رو داخل ظرف میچینیم روی لایه اول مواد سرخ شده رو می گذاریم و بعد سس سفید و بعدم پنیر پیتزا و بهمین ترتیب هر لایه لازانیا روشو با مواد سرخ شده و سس سفید و پنیر میذاریم تا اخرین لایه و روش رو با پنیر میذاریم و بعد داخل فر با دمای 200 درجه ساتیگراد میذاریم تقریبا 10 دقیقه..

بچه ها معمولا خیلیا پنیر رو فقط رو لایه اخر میریزن اما من چون پنیرو زیاد دوست دارم و دوست دارم زیاد هم لازانیام کش بیاد رو هر لایه میریزم

برای سس سفید هم 50 گرم کره را اب کرده و 3 قاشه غذاخوری ارد اضافه می کنیم رو حرارت ملایم مرتب هم میزنیم و نمک و ادویه اضافه میکنیم و بعد یه فنجان شیر حالت کارامل پیدا میکنه ..با سس سفید لازانیا نرمتر و خوشمزه تر میشه..

بفرمائید نوش جان......:a030:

0rpy2dujyw97vv78kq0g.jpg

• Like 15
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...