Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۲ چی میشد اگر هیچ کنکوری وجود نداشت؟ چی میشد اگر دکتری همه رشته هارو توی ایران داشتیم؟ 4 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۲ چی می شد فاصله ی جمعه تا شنبه چند روز طول میکشید ؟!؟!!! 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۲ چی میشد اگه آرزوم ، جزو داشته هام بود.... 4 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ چی میشد اگه همه آدما مهربونی بقیه را حس میکردن ودائم به فکر زیر آب زنی همدیگه نبودن!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ چی میشد اگه همه همدیگرو دوس داشتن ، همونطور دوست داشتن که دیگری اونا رو دوست داره 4 لینک به دیدگاه
miimii 65 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ چی می شد اگه من پروژمو تموم میکردم:icon_razz: یه کار درستوحسابیم پیدا میکردم میرفتم سرکار 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ چی می شد من برمیگشتم به زمان کودکیم و هیچ وقت بزرگ نمی شدم 5 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ چی می شد اگه الآن بجای مزارش دستاشو می بوسیدم.... 8 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ چی میشد اگه درسا رو میشد بخوری و یاد بگیری!!! 7 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ چی میشد اگه همین امشب خواستم برآورده میشد....یعنی میشه.... 6 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ چی میشد بهش اعتماد نمیکردم ؟!؟!؟!؟ 6 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ چی میشد اگه انقدر حرص نمیخوردم 6 لینک به دیدگاه
مجید 1357 459 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ چی میشد هیج کس توی فکر انتقام نبود 5 لینک به دیدگاه
مجید 1357 459 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ چی میشد هیچ کس به طور کامل به فکر خودش نبود و به فکر همسایه هاشون هم بودند شاید اونها دیشب گرسنه خوابیدن 2 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ به ترتیب : 1 چی میشد اگه یبار از خواب بیدار میشدم و میفهمیدم همه ی این زندگی یک کابوس طولانی بوده !!! 2 چی میشد اگه میشد بمیرم و دوباره به دنیا بیام و زندگی ایده آل خودمو داشته باشم !!! 3 چی میشد اگه میشد برگردم به سالها قبل و همه اشتباهاتی که کردم رو نکنم تا همه ی این سالهایی که میتونست بهترین سالهای زندگیم باشه اینجوری تباه نشه!!! 4 چی میشد اگه زندگیم از این رو به اون رو میشد!!! 5 اگه قراره تا آخر اینجوری ادامه پیدا کنه : چی میشد اگه همین الان همه چی تموم میشد!!! 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۲ چی می شد که همه با هم مهربون بودن 2 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۲ چی میشد این زبون لامصبشو میچرخوند و میگفت شما به عنوان منشی شرکت استخدامی ؟!؟!؟!؟!؟!؟ آکله برده .... 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۲ چی میشد از چند ماه بعدم خبر داشتم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده