z.b 6335 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ اگه تقسیم سهام اضافی تموم نشده هنوز، میتونین به منم یه دونه بدین لطفا! 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ اگه تقسیم سهام اضافی تموم نشده هنوز، میتونین به منم یه دونه بدین لطفا! عاشقتم زینب جون سهم سنا رو بردار فرصت ترجمه نداشت 5 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ اگه هنوز مونده از تقسیم مقاله بهم بدین اندکی. 6 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ اگه هنوز مونده از تقسیم مقاله بهم بدین اندکی. مرسی آقا اردشیر شکل 21تاشکل 23 5 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ سنا به من گفته بودا، حالا که شما نو دوستان برداشتین، خیلی هم خدا رو شکر، من خیالم راحت شد چیزی مونده؟ کسی ترجمهای نکرده باشه یا اینجور چیزا؟ چقدرش ترجمه شده دوستان آیا ؟ 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ سنا به من گفته بودا، حالا که شما نو دوستان برداشتین، خیلی هم خدا رو شکر، من خیالم راحت شدچیزی مونده؟ کسی ترجمهای نکرده باشه یا اینجور چیزا؟ چقدرش ترجمه شده دوستان آیا ؟ شکل 23 تا آخرش مونده فکر کنم دو سه صفحه باشه 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ امشب، بهتون خبر میدم راجع به این موضوع، حتمن 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ سنا به من گفته بودا، حالا که شما نو دوستان برداشتین، خیلی هم خدا رو شکر، من خیالم راحت شدچیزی مونده؟ کسی ترجمهای نکرده باشه یا اینجور چیزا؟ چقدرش ترجمه شده دوستان آیا ؟ من تا شکل 23 رو ترجمه کردم. فقط تا کی قراره ترجمه هارو بفرستن بچه ها آیا؟ 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ من تا شکل 23 رو ترجمه کردم. فقط تا کی قراره ترجمه هارو بفرستن بچه ها آیا؟ خسته نباشین من یه مشکلی پیش اومده، ترجمه کردم اما رو کاغذ!! باید تایپش کنم سه شنبه شب خوبه بچه ها؟ 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ خسته نباشین من یه مشکلی پیش اومده، ترجمه کردم اما رو کاغذ!! باید تایپش کنم سه شنبه شب خوبه بچه ها؟ سلااااااااام.یعنی برای ترجمه جاوید تا سه شنبه وقت داریم؟؟ 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ سلااااااااام.یعنی برای ترجمه جاوید تا سه شنبه وقت داریم؟؟ زیاده، نه؟ فرداشب؟ 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ زیاده، نه؟ فرداشب؟ خوبه. 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ تا فردا شب بفرستین دیگه من هنوز نمدونم وقت دارم یا نه، یه صفحه بهم بدین، فقط یکی، ببینم میتونم ترجمه کنم آیا 5 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ دوستان عزیزم ، دوستایی که ترجمه هاتو نفرستادید میفرستید لطفا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بفرستید از شکل 23 به بعد هم مونده. اگه کسی می تونه کمک کنه اعلام آمادگی کنه 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ دوستان عزیزم ، دوستایی که ترجمه هاتو نفرستادید میفرستید لطفا:5c6ipag2mnshmsf5ju3بفرستید باش:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ خب بچه ها یک نفر(خارج از اکیپ) درخواست داده تا مقاله ای رو ترجمه کنیم دوستانی که فرصت دارن برای ترجمه، زود اعلام آمادگی کنین تا بخش بندی صورت بگیره http://www.noandishaan.com/form/down...MzYWYyYWVmMQ== 5 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ خب بچه ها یک نفر(خارج از اکیپ) درخواست داده تا مقاله ای رو ترجمه کنیمدوستانی که فرصت دارن برای ترجمه، زود اعلام آمادگی کنین تا بخش بندی صورت بگیره http://www.noandishaan.com/form/down...MzYWYyYWVmMQ== من هستم. لطفا یکم سبک باشه چون وقتم کمه مرسی 6 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۲ من هستم. لطفا یکم سبک باشه چون وقتم کمه مرسی ممنون پس صفحه اول مقاله که میشه صفحه دوم پی دی اف بالا، با شما 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده