سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ منو شطرنجی کنین!:cry2:بله بله ، چشم میشه! نه عزیزم خیلی هم خوب بوده :there: 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ بچه ها همگی خسته نباشین:hapydancsmil: تشکر ویژه از آقا امیر که ویرایش مقاله5ام رو به عهده داشتن انصافا خیلی کار بزرگ و طاقت فرسایی هست پ.ن: تشکر و عذرخواهی بابت عدم هماهنگی که یه صفحه چند بار ترجمه شد!!!:icon_pf (34): دوستانی که تو ترجمه اون صفحه دخیل بودن، تو سهم ترجمشون حساب شد 10 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ خب خب تنبلی بسه دیگه مجله هم داره کم کم آماده میشه استراحتاتونم کردین پیشنهاداتون برای مقاله 6ام رو تو تاپیک پیشنهادات و درخواست ترجمه مقالات مهندسی شیمی مطرح کنین تا امشب که فردا هم رای گیری کنیم و ایشالا از شنبه شروع کنیم ترجمه رو (چکیده مقاله و لینک دانلودش رو حتما بذارین) 10 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ خب خب تنبلی بسهدیگه مجله هم داره کم کم آماده میشه استراحتاتونم کردین پیشنهاداتون برای مقاله 6ام رو تو تاپیک پیشنهادات و درخواست ترجمه مقالات مهندسی شیمی مطرح کنین تا امشب که فردا هم رای گیری کنیم و ایشالا از شنبه شروع کنیم ترجمه رو (چکیده مقاله و لینک دانلودش رو حتما بذارین) به یکم زمان نیاز دارما، ولی چشم، مقاله من رو ترجمه کنین :دی بزاریم البته برم پیدا کنم و بیام 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ به یکم زمان نیاز دارما، ولی چشم، مقاله من رو ترجمه کنین :دی بزاریم البته برم پیدا کنم و بیام 6 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ بچه ها کسی تا آخر شب پیشنهادی نداد، بالاجبار یه مقاله خودم انتخاب میکنما 6 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ عاقو ما مقالمونو گذاشتيم. خواه پند گير خواه ملال 8 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ دوستان، حتمن باید مقاله باشه؟ یه متن انگلیسی جالب از یکی از تجهیزات نمیتونه باشه؟ اگه قبول کنین؟ من یه متن دارم، کار یه ماه همه بچهها میتونه بشه 6 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ دوستان، حتمن باید مقاله باشه؟یه متن انگلیسی جالب از یکی از تجهیزات نمیتونه باشه؟ اگه قبول کنین؟ من یه متن دارم، کار یه ماه همه بچهها میتونه بشه برو عامووووااااا اگه واسه پروپوزال میخوای که واقعا ترجمه کردن نداره...همون انگلیسی بخونی بهتره 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ برو عامووووااااااگه واسه پروپوزال میخوای که واقعا ترجمه کردن نداره...همون انگلیسی بخونی بهتره نه امیر، اصلن مربوط به پروپوزال و اینا نمیشه اصلن فقط مربوط به همون دستگاهه هست که میخوام ازش اطلاعات بدست بیارم 6 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ خب بچه ها ممنون از پیشنهاداتتون سه تا مقاله پیشنهاد شده http://www.noandishaan.com/forums/thread86666-5.html همگی تا شب به صورت خصوصی، رایتون رو برای من بفرستین که ایشالا از فردا شروع کنیم 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ بچه ها فقط آقا اردشیر رایشون رو برای من فرستادن بقیه کوشین پس؟ تا امروز ظهر خصوصی بفرستین 6 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ منم فرستادم البته به این قصد این پیام رو اینجا گذاشتم که بچهها بدونن در صورت ارسال ننمودن پیام خصوصی، خونشون رو میخورم 5 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ بچه ها فقط آقا اردشیر رایشون رو برای من فرستادنبقیه کوشین پس؟ تا امروز ظهر خصوصی بفرستین خو من چي بگم؟ خب معلومه به مقاله خودم راي ميدم 6 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ خب دوستان با رای شما، برای مقاله ششم مقاله آقای شریفی انتخاب شد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فقط لطفا از این بعد مقاله پیشنهادیتون تعداد صفحاتش زیاد نباشه تقسیم بندی: آقای شریفی: صفحه اول آقا احمدرضا: صفحه دوم تا سر شکل 4 آقا امیر(قاسمیان): صفحه سوم از شکل 4 تا آخر صفحه چهارم آقا اردشیر: صفحه پنجم تا رابطه 10 خودم: رابطه 10 تا رابطه 16 زینب: رابطه 16 تا رابطه 23 فرنوش: رابطه 23 تا شکل 11 سنا: شکل 11 تا شکل 15 مریم(maryam 2009): شکل 15 تا شکل21 ***باتوجه به اینکه تعداد صفحات زیاد بود، دوستانی که میتونن تعداد صفحات بیشتری ترجمه کنن، اطلاع بدن که تقسیم بندی انجام بشه ترجمه های خودتون رو به آقا اردشیر بفرستین مهلت تحویل: چهارشنبه شب(13شهریور) 6 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ بسی سپاس از دوستان لطفن همه دوستان خیلی خوب ترجمه کنن، در غیر اینصورت، خونتان را میاشامم و به ومپایر هم تبدیلتون نمیکنم :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ میگم میشه یکم بیشتر وقت بدین... من خیلی اوضام بیریخته...!!! جمعه شب عالیه.... 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ میگم میشه یکم بیشتر وقت بدین...من خیلی اوضام بیریخته...!!! جمعه شب عالیه.... از الان چونه؟؟؟ جمعه شب بشه، دیگه وقت اضافه نمیشه ها!!!! 5 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ از الان چونه؟؟؟جمعه شب بشه، دیگه وقت اضافه نمیشه ها!!!! چشم... پس جمعه شب...مرسی... 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ در چه حالین؟ گویا کسی وقت اضافه نیاورده سهم بیشتری برداره 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده