shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 4 تیر، 2013 صدفو با چی سوراخ میکنن؟ احتمالا با دریل و مته بسیار ریز با میخ کوچک و چکش هم میشه ولی دقت بیشتری میخواد چون ریز میشه.. البته من نمیدونم ولی دریل منطقتی ترین روش هست.. 4
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 4 تیر، 2013 بچه ها ببینین این چقدر سادس ... خوب هم فروش می ره تازه میشه داخلشون مروارید هم چسبوند 3
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 4 تیر، 2013 خیلی خوبه کارات.راستی جنس اون بند سیاهه چیه؟؟ من اینجا نتونستم پیداش کنم... من به اسم crochet thread گرفتم. فکر میکنم کسایی که قلاب می بافند ازش استفاده میکنند.. مطمئن نیستم 3
سـارا 20071 ارسال شده در 4 تیر، 2013 ازینا که باهاشون درست میکنن از کجا باید بخریم؟اسمشون چیه؟ کدومارو میگی دخیخا ؟؟ صدفو با چی سوراخ میکنن؟ با یه میخ کوچولو و با انبردست آروم بهش ضربه میزنیم تازه میشه داخلشون مروارید هم چسبوند آره با مروارید هم درست کردم .عکسشو اگه شد میزارم 5
- Nahal - 47858 ارسال شده در 4 تیر، 2013 کدومارو میگی دخیخا ؟؟ کلی منظورم بود.وسایل برای گردنبند و گوشواره 3
سـارا 20071 ارسال شده در 4 تیر، 2013 کلی منظورم بود.وسایل برای گردنبند و گوشواره تهران رو نمی دونم عزیزم 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 4 تیر، 2013 تهران رو نمی دونم عزیزم عیبی نداره گلم اسمشون چیه؟یعنی به مغازه دار چی بگم؟اسم خاصی دارن؟ 4
سـارا 20071 ارسال شده در 4 تیر، 2013 عیبی نداره گلماسمشون چیه؟یعنی به مغازه دار چی بگم؟اسم خاصی دارن؟ اگه بری بازاری که این وسایل رو داره ، فقط کافیه بگی وسایل دستبند و گوشواره و ... اینارو می خوام.خودشون می دونن 5
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 4 تیر، 2013 به نظرم بهترین جا همون بازار بزرگ هست یه پاساژ کوچیکی هم ضلع شمال غربی میدون ولی عصر بود که چند تا مغازه توش بود که از این وسایل داشت ( البته خیلی وقت پیش میشه، نمیدونم هنوز اون مغازه ها هستند یا نه ) 4
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 6 تیر، 2013 عیبی نداره گلماسمشون چیه؟یعنی به مغازه دار چی بگم؟اسم خاصی دارن؟ سارا جونم. پاساژ البرز همه چی داره. وقت داشتی یه روز وقت بذار با هم بریم. تو تجریشه. با همم رفتیم اونجا. همون پاساژه که لوازم ارایشی داشت. چند تا مغازه داره پر از اینجور وسیله هاست 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 6 تیر، 2013 سارا جونم. پاساژ البرز همه چی داره. وقت داشتی یه روز وقت بذار با هم بریم. تو تجریشه. با همم رفتیم اونجا. همون پاساژه که لوازم ارایشی داشت. چند تا مغازه داره پر از اینجور وسیله هاست اون پاساژ البرز بود؟ آره راست میگی اون ازینا حتما داره :hapydancsmil: مرسی عزیزم 3
ارسال های توصیه شده