سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها ببینین این چقدر سادس ... خوب هم فروش می ره 11 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ ازینا که باهاشون درست میکنن از کجا باید بخریم؟اسمشون چیه؟ 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ صدفو با چی سوراخ میکنن؟ یحتمل با چکش و میخ طویله 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ یحتمل با چکش و میخ طویله احیانا ریز ریز نمیشه ؟ 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ صدفو با چی سوراخ میکنن؟ احتمالا با دریل و مته بسیار ریز با میخ کوچک و چکش هم میشه ولی دقت بیشتری میخواد چون ریز میشه.. البته من نمیدونم ولی دریل منطقتی ترین روش هست.. 4 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها ببینین این چقدر سادس ... خوب هم فروش می ره تازه میشه داخلشون مروارید هم چسبوند 3 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ خیلی خوبه کارات.راستی جنس اون بند سیاهه چیه؟؟ من اینجا نتونستم پیداش کنم... من به اسم crochet thread گرفتم. فکر میکنم کسایی که قلاب می بافند ازش استفاده میکنند.. مطمئن نیستم 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ تازه میشه داخلشون مروارید هم چسبوند من فک میکردم شما پسری! 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ ازینا که باهاشون درست میکنن از کجا باید بخریم؟اسمشون چیه؟ کدومارو میگی دخیخا ؟؟ صدفو با چی سوراخ میکنن؟ با یه میخ کوچولو و با انبردست آروم بهش ضربه میزنیم تازه میشه داخلشون مروارید هم چسبوند آره با مروارید هم درست کردم .عکسشو اگه شد میزارم 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ کدومارو میگی دخیخا ؟؟ کلی منظورم بود.وسایل برای گردنبند و گوشواره 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ کلی منظورم بود.وسایل برای گردنبند و گوشواره تهران رو نمی دونم عزیزم 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ تهران رو نمی دونم عزیزم عیبی نداره گلم اسمشون چیه؟یعنی به مغازه دار چی بگم؟اسم خاصی دارن؟ 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ عیبی نداره گلماسمشون چیه؟یعنی به مغازه دار چی بگم؟اسم خاصی دارن؟ اگه بری بازاری که این وسایل رو داره ، فقط کافیه بگی وسایل دستبند و گوشواره و ... اینارو می خوام.خودشون می دونن 5 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ من فک میکردم شما پسری! شاید به خاطر اسم پروفایلم 4 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ به نظرم بهترین جا همون بازار بزرگ هست یه پاساژ کوچیکی هم ضلع شمال غربی میدون ولی عصر بود که چند تا مغازه توش بود که از این وسایل داشت ( البته خیلی وقت پیش میشه، نمیدونم هنوز اون مغازه ها هستند یا نه ) 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ عیبی نداره گلماسمشون چیه؟یعنی به مغازه دار چی بگم؟اسم خاصی دارن؟ سارا جونم. پاساژ البرز همه چی داره. وقت داشتی یه روز وقت بذار با هم بریم. تو تجریشه. با همم رفتیم اونجا. همون پاساژه که لوازم ارایشی داشت. چند تا مغازه داره پر از اینجور وسیله هاست 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سارا جونم. پاساژ البرز همه چی داره. وقت داشتی یه روز وقت بذار با هم بریم. تو تجریشه. با همم رفتیم اونجا. همون پاساژه که لوازم ارایشی داشت. چند تا مغازه داره پر از اینجور وسیله هاست اون پاساژ البرز بود؟ آره راست میگی اون ازینا حتما داره :hapydancsmil: مرسی عزیزم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده