faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ سلام. من خیلی گشتم تا یه جایی مثل اینجا رو پیدا کنم که هم از بزرگترا چیز یاد بگیرم هم تو کار گروهی شرکت کنم. مکانیک، عمران-سازه، مواد-شکل دهی و عمومی در خدمتتونم. همچنین ویراستار بدی نیستم، میگن دست به قلمم هم خوبه!منتظرم!!!! به نوندیشان خوش اومدی دوست عزیز، اتفاقا تیم مکانیکمون نیازمند همکاریه 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ با سلام.. اسم منو هم برای مقالات کشاورزی بنویسید.. 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ منم هستمممبرای مقالات زیست... با سلام.. اسم منو هم برای مقالات کشاورزی بنویسید.. به تیم ترجمه خوش اومدین 4 لینک به دیدگاه
archengineer 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ سلام. من هم مایلم در ترجمه متون شهرسازی ، معماری و تاریخ مشارکت کنم. 6 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ به تیم ترجمه خوش اومدید، به زودی ایمیلی براتون ارسال میشه که شامل یک فرم برای اعلام امادگی و تعیین سطح مترجمینه، متشکر میشم حتما این فرم رو هم پر کنید و برای ما ارسال کنین 2 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ سلام بچهها منم مایلم تو ترجمه متون شهرسازی باشم 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ سلام بچهها منم مایلم تو ترجمه متون شهرسازی باشم خیلی خوشحال میشیم مریم خانوم ایمیل فرم پذیرش رو به زودی براتون ارسال میکنیم 2 لینک به دیدگاه
eli121 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ سلام لطفا اسم منو واسه برق بنویسید 1 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ سلام لطفا اسم منو واسه برق بنویسید خوش اومدید دوست عزیز لطفا فرم زیر رو پر کن تا متن تعیین سطح برات ارسال بشه ثبت نام برای گروه ترجمه نواندیشان لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ دوستان عزیزی که رزومه پر کردن وعضو انجمن هم هستن لطفا بیان اینجا مجددا اعلام آمادگی کنن تا اسمشون به پست اول اضافه بشه لینک به دیدگاه
oyster 461 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ منم پر کردم اینجام اعلام آمادگی می کنم گروه شهرسازی 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ برای مطالب عمومی من هم هستم 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ برای مطالب عمومی من هم هستم اوکی عزیزدلم..خوش اومدیییییییی:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
shahsavari 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ سلام به همه دوستان بنده هم اعلام آمادگی میکنم 2 لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ رو من هم میتونید حساب کنید میگم برای هرکسی یه متن تستی بفرستید ببینید مناسب هست برای مترجم شدن یا نه.../ 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ سلام به همه دوستانبنده هم اعلام آمادگی میکنم خوش اومدین رو من هم میتونید حساب کنید میگم برای هرکسی یه متن تستی بفرستید ببینید مناسب هست برای مترجم شدن یا نه.../ برای دوستانی که فرم جذب مترجم پر میکنن متن میفرستیم بچه های سایت نه.. خوش اومدین به گروه مترجمین 4 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ سلام به نظرتون این سایتا معتبرن؟ برای این که فرم مترجمی داخلشون پر کنم؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون 2 لینک به دیدگاه
p-01 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ سلام. منم میتونم مقالات کامپیوتر رو ترجمه کنم . البته فقط انگلیسی به فارسی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده