پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ایام میگذرد رخت سربازی خویش را میبینم که به دنبال تن خسته ی من است خسته نه از دنیا از این همه رخت عوض کردن ها خوشم به شوق تماشا افسون شده ام به گذر فصل های زندگیم سخت نیست موهای سرت به قد و قامت کمی بزرگ شدن ، کوتاه شود پوتین ها منتظر منند پوتین هایم را بیاورید 18 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اصن نمیدونم چم شده ... گاهی رفتارام برا خودم آشنا نیست ... نمیتونم حرف دلمو بگم همش تقصیر این بغضمه که نمیزاره بگم ! 16 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گفتم برو گوش ندادی گفتم من نیستم بازم گوش ندادی ...... هدفت علنا له کردن بود خوب له کردی بمون نگاه کن ...من همون مینام همون که عمرا اشک میریخت عمرا میگفت کم اوردم حالا ببین فریاد میزنم کم اوردم لعنتی.... 17 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میدونم این جاش اینجا نیست اما دلم نیومد نزارم: دختری که برای به دست اوردن دلت تنش را به تو هدیه می دهد فاحشه نیست!!!! و دختری که برای به دنبال کشاندن تو تنش را از تو دریغ می کند باکره نیست !!!! من به فاحشه بودن ذهن باکره ها و باکره بودن ذهن فاحشه ها ایمان دارم(شریعتی) 11 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امروز روز بچه بود هر جا میرفتم یه نی نی حتما میدیم وای دلم هوای بچگیامو کرد وقتی مامانم بغلم میکرد سرمو میذاشتم رو شونش عجب حس قشنگی داشت قربون مامانم بشم 14 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سرخ میشوی ... وقتی میشنوی ... دوستت دارم... زرد میشوم... وقتی میشنوم... دوستش داری... 11 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلم گرفته ... یه دوره زندگیم جلو چشم اومد لامصب خیلی هم گرفته ... 14 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ رویــــــــــــــــــــاهایم هنوز هم زیبــــــــــــــــــــــــــــایند ... 10 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلم میخواد به لج بازی ادامه بدم، ولی چیزی درونم ممانعت میکنه. میترسم عاشقش بشم ! 16 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همه چیز رو ازم گرفتی ... زندگی ، شادی ، ارزو ، رویا و .... فقط یه چیز بهم دادی ===> پوستِ کلفت 17 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عشق رو از تو آموختم ان زمان که عشقت رو نثارم کردی.... تقدیم به مادر مهربانم........ 18 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مصائبِ دوشیزه ی من این روزها زیاد شده.... مشکلات ،جنتلمن هایی شده اند که برای رسیدن به او دوئلِ مرگ و زندگی گذاشتند با هم... تا هر که بُرد...زودتر برسد به این دخترکِ نحیفِ سفید روی سی یَه موی..... حَسَبِ امرِ قاضی شهر بر سر در خانه ی او پرچم سیاه همیشه رقصان است... تا حتی غریبه ها هم بدانند که سی یَه موی....سی یَه بخت هم هست.... . . . 5 سطر نوشتم به اندازه ی 5 انگشت یک دست.... تا رو شود طالع ام برای دوشیزه.... شاید رنگِ خون به صورتش برگردد...حتی به بهانه ی شرم.... 15 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دست به سوی هر که دراز کرده ام دستگیرم نشد ... بی وفا چگونه مرا بین این جماعت رها کردی؟ 14 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میخواستم امروز رو خوب شروع کنم ولی یادم رفته چطوری روز خوبی رو آغاز میکنن ! 14 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بانوی سر زمین من مراقب احساس لطیف شاعرانه ات باش!!! تو مظهر نازی نه نیاز... عاشقانه محبوبت را دوست بدار... صادقانه به معشوقت دل سپار... معصومانه در کنارش بمان... اما هیچ گاه خودت را تحقیر نکن... هیچ گاه عشقت را گدایی نکن... تو ارزشت بیش از این حرفاست... خودت را دست کم نگیر... تکیه گاه تو اگر لایق یه عشق پاک باشد میماند... اگر بسان تو وفادار باشد میماند... در حقیقت اگر دوستت داشته باشد میماند... تو که نمیتوانی به اجبار پیچک عشقت را در گلدان قلب مردی قرار دهی میتوانی؟!! 9 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آقای محترم ! درسته تو صف تاکسی نفر اولی ولی وقتی میبینی یک خانم پشت سرته بذار اون بشینه جلو که مجبور نشه عقب پراید کنار دوتا مرد سیبیل کلفت بشینه !!! عُقده جلو نشستن نداری که نکبت !!! 19 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یاد بدترین خاطره های زندگیم افتادم چقد بدی کردن به من می بخشمشون اما نمیتونم کاراشونو فراموش کنم 13 لینک به دیدگاه
reza.dd 194 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ روزگار سختیست کسی را که دوست دارید تو را اصلا نمیفهمد 14 لینک به دیدگاه
optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خستم از این همه تکرار ....دوست دارم عوض شم 17 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمی دونم کدوم کلافه کننده تره دندونی که پر کردم بیشتره یا دندونی که جراحی کردم یا مزه تلخ پانسمان دندونم یا اینکه خوابم می یاد و از درد نمی تونم بخوابم یا اینکه شدیدا گشنمه و نمی تونم چیزی بخورم :w74: 21 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده