آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چیزی میخوام که داشتنش غیر ممکن نیست اما ارزوست ... افسوس اگه نشه 14 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم با حرف های سارا موافقم، بعضی از بچه ها واقعا جاشون خالیه، شاید تو یه برهه ای از زمان نتونن بیان، شاید هویتشون رو به دلایل مختلف تغییر بدن که شناخته نشن،اما همینکه درکنارمون هستن خیلی خوشحالم .... امیدوارم بعضی از کدورت ها هم باعث نشه دوستی های گذشته رو نادیده بگیریم ، هرکدوم از ماها ممکنه تو یه زمانی اشتباه کنیم. اینکه چطوری جبرانش کنیم مهمه وبعضی وقت ها گذشت(که این آخریه واسه خودمه):icon_gol: 18 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ........................................ ................................................. .................................................... ............................ ........ پ.ن: تویی تنها که میدانی ، زبان ِ حال ِ نا امیدان را 14 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بوی جوی مولیان آید همی ، یاد یار مهربان آید همی ، این حسیه که به مشهد دارم بعد از حدود سه هفته دیدن خیابونای این شهر روحمو تازه کرد 17 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من دلم میخواد که از بلاتکلیفی ها رد شم من نمیخوام که واسه فردای خودم سّد شم شروع دوباره میخوام 15 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برام خوشایند نیست یکی بره و با نام کاربری دیگه ای بیاد.. طبیعتا منظورم تغییر نام کاربری که ملت میفهمن،نیست من که رفتم و کسی خودشو علی مکانیک معرفی کرد،بدونید که من نیستم 15 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شبه جمعست برای شادی روح رفتگان یه دست محکم بزنید:mornincoffee: وحید اسی شقی ابوالفضل رستگاری که دوستان بسیار بسیار خوبمون بودن روحشون شاد و یادشون گرامی 11 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شنیدم اونی که من بخاطر رفتنش گریه کردم ... رفته وواسه دوستاش تعریف کرده وکلی خندیدن... 10 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مجازی هستیم اما... دلمان مجازی نیست ... میشکند...حواست به تایپ کردنت باشه... 10 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 48ساعت کم خوابی دارم چقدر سخت گذشت:confused::confused: 4 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قرعه کشی تمام شد ! تو به اسم دیگری درآمدی تقدیر جای خود ، اما لااقل اسم مرا هم در کیسه ات می انداختی . . . 8 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بعضی ها خود را یکرنگ می پنـــدارند آری به راسـتی یک رنــگنــد ! اما سپـــیــــد را کافیست یکـــبار با منــشـــور گـــذر زمـان دیــدشــان تا فهــمیــد کــه همه رنـــگهـای عــالم رابلـــدنــد ! 10 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ داشــتن مغــز دلــیل قطعــی بــر انسان بودن نیست. . . پســته و بــادم هــم مـغــز دارنــد. . . بـــرای انـــسآن بــودن. . . بــــآیـــد شعـــور داشـــــت. . . 7 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی پیچوندن آدما توی این فضای مجازی بیداد میکنه! اونم خیلی تابلو!!!! 13 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حس میکنم یکی از بچه ها بدجور داره دروغ میگه اما کاری ندارم بذار فک کنه همه باور کردن 13 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عجب حالی میده مکانیابی دوستان با ایرانسل:hapydancsmil: مُــــــچ گــــیـــــــری 7 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تمام جیزی که باید ازندگی آموخت تنها یک کلمه است.میگذرد ولی دق می دهد تا بگذرد...! :banel_smiley_4: 7 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میخوام آرامش بگیرم تمرکز بگیرم به چیزای بیخودی فکر نکنم اما نمیزارند همیشه یکی هستش که رو اعصابت ناخن بکشه خودتم بخوای کار به کار دیگرون نداشته باشی بقیه بهت کار دارند :banel_smiley_4: 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم دارم خرافاتی میشما ، انگار بخت منو بستن ، ازین همه پادشاه هرکیو به ما معرفی میکنن پادشاه جیرجیره 13 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه شاخه گل رز سفید و صورتی گرفتم تا برسم خونه ،اینجوری:imoksmiley: شد....آقای گلفروش چرا گلی دادی بهم که اینجوری بشه؟! کمی آب زدم بهش گذاشتم تو یخچال شاید جون بگیره.... 20 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده