mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ شبهای زیادی به تو اندیشیده ام و می اندیشم ولی هنوز هم سردرگم همان پیچ اول مانده ام .چه شدکه رفتی؟ 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ هر وقت حماقت کردم و با اتوبوس مسافرت بین شهری داشتم بعیده این دو تا اتفاق نیفته:icon_razz: 1- خراب شدن اتوبوس وسط راه 2- یه بچه زر زرو که کل راه رو ونگ میزنه کلا به من صرفه جویی نیومده:icon_razz: 15 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ سخت بود اما استارتشو زدم نتونستم ادامه بدم اما ادامه میدم دوستم قراره پارتی بازی کنه کمکم کنه( خدارو میگم) 13 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ حس خفگی دارم نمیتونم حرفامو بگم فکر میکنم باید روی یه کاغذ حرفامو بنویسم کاش میتونستم حرف بزنم چقدر سبک میشدم 12 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ با اونایی که "دستشون به دهنشون نمی رسه" درست حرف بزن...!!!!!.......ممکنه دستشون به دهن تو برسه.... 11 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ از آن جمله هایی ام که انتهایش سه نقطه می خواهد...حال هر طور می خواهی.......تفسیــــــــــــرم کن...! 7 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ باید برای آیندم خیلی خیلی تلاش کنم دوست دارم کارخونه بزنم یعنی خدا واقعا میشه 12 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ خـــــــــــــدایا بهم یه ذره از اون صبرات بده بتونم شرایط رو کنترل کنم 13 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ داره بارون میاد اینجا.......... خدایااااااااا...... من عاشق بارونم عاشق بوی خاک عاشق تو خدایا سپاس................. 15 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ انحنای روح من شانه های خسته ی غرور من تکیه گاه بی پناهی دلم، شکسته است... 13 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ یکی رو در حد خدا اعتماد داری بهش دوستش داری یکم وابسته اش هستی هر راز دلی رو راحت پیش اون میگی وای که چقدر سخته وقتی فکر کنی اونم تو رو بازی داده و فقط فقط تو سرگرمی اون بودی و بس .... نه تو رو خدا تو یکی اینجوری نباش !! جون عزیزت بیا و بگو اشتباه فکر میکنم ، اینجوری دیگه واقعا دارم به همه بی اعتماد میشم حتی به خودم 15 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ یک بنده خدایی میگفت : توی اینترنت میشه همه چیز شد : دکتر مهندس روشنفکر خشگل مرد زن اون چیزی که دوست داری باشی و نیستی و اما احق اونیه که خودش باشه !! 11 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ فردا پایان ناممو تحویل میدم؛ دیگه تموم میشه ؛ خسته شدم اینقدر عقب انداختن تحویلو ، همه کارامو انجام دادم؛ فقط درختای ماکتمو درست نکردم، لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ هروقت دیدین نمی تونین از شر کسی خلاص شین..........وانمود کنین که عاشقش شدین........خودش ولتون می کنه...! 8 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ ✘اتـــفــاقــا از آدمــایـــیــ کـــهــ انـــتـظارشــو نــداریــن انــتـظارشــو داشتـــه بـاشیـــن !! ... 9 لینک به دیدگاه
...Neda... 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ از مزخرف ترین نصیحت های اطرافیان: .........بهش فکــــــــــــــــر نکن:| 6 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ در چهار راه عشق ،.... تصادف عقل و احساس ،... ایجاد راه بندان میکند ،.... ... راه آرامش ورود ممنوع میشود ،... و شاهراه غم یکطرفه ،.... بولوار شوق مسدود ،... و تنها خیابان تردید است که گذرگاه دلهای خسته است ،.... امان از دست این هرج و مرج 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ خدایا ! چرا نمیشه بعضی از سنت هارو زیر پا گذاشت؟؟؟ آخه این چه اعتقاد و طرز فکریه ؟؟؟ من چه گناهی کردم ؟؟؟ چرا همش باید خودمو با بقیه تطبیق بدم ؟؟؟ چرا باید همه چیم طبق میل و نظر بقیه باشه ؟؟؟ هااااااان؟؟؟ چرا من این وسط گیر کردم ؟؟؟ خدایا اااااااااا اعصاب ندارم 14 لینک به دیدگاه
venoos*m 593 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ نگاهت میکنم از دور .........در سکوت با تو از اسمانم سخن میگویم ........تو را در قلب دارم ...... 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده