mani24 29665 ارسال شده در 4 تیر، 2013 ميخواي يادبگيري كه مثل ديگران بي تفاوت باشي...اما بازم نميشه... آه........................ 5
One gear 7070 ارسال شده در 4 تیر، 2013 بی شعوری یعنی: واسه اثبات باحال بودن......جلوی چند نفر غریبه دوستتو خراب کنی...به همین راحتی....! 6
One gear 7070 ارسال شده در 4 تیر، 2013 خـــــــــــــــداجونم .......یه بار Reset کن لطفا..................زندگی خیلیا هنگ کـــــــــرده....! 7
hasti1988 22046 ارسال شده در 4 تیر، 2013 این کدو چرا اینطوریه؟ از ساعت 12 تا 3 ساعت طول کشید سرخ شه...مامان رفته بودن مراسم یکی از آشنایان، این بود که این وظیفه خطیر به دوش من افتاد...یعنی وقتی مامان هم سرخ میکنه همینقدر طول میکشه؟ بد بختیش اینه که خیلی هم حساس تشریف دارن کمی از نقطه سرخ شدن کاملش بگذره میسوزه.... و عملا باید حواست باشه و کار خاص دیگه ای هم به اون صورت نمیتونی انجام بدی... (الان که بیشتر فکر میکنم یادم میاد که کدو کلا اینجوریه پختش ،زمانبره...:vahidrk:) سلامتی همه مامان ها .... 10
venoos*m 593 ارسال شده در 4 تیر، 2013 میگویند سخت است وفادار دستانی باشی که حتی یکبار انها را لمس نکرده ای ........اما به نظر من اشتباهه ........میشه وفادار بود .......وقتی عهدی در قلبت ببندی ..... حتی اگر هیچوقت دستانش را لمس نکنی ..........این قلب توست که از وفا میگوید ...وفاصله هیچ نقشی ندارد .....پس میتوان وفادار بود به دستانی که هیچگاه انها را لمس نکرده ای ...... 9
mani24 29665 ارسال شده در 4 تیر، 2013 چقدر خالي از حرف بودم و چقدر پراز ... دلتنگي... خسته ام از اينهمه هجوم افكار...دلگيرم از اينهمه سوال بي جواب قطره اشكي از گوشه چشمم سرخورد و لابلاي موهام گم شد... 6
آرتاش 33340 ارسال شده در 4 تیر، 2013 امروز یه کوفته تبریزی خوردم حس میکنم یه طرف بدنم لمس شده یعنی به این زودی اثر کرد 9
mani24 29665 ارسال شده در 4 تیر، 2013 آه وقتهايي قوانين بازي اونقدر سخت ميشه كه حتي جاي نفس كشيدن هم بهت نميده يه وقتهايي آنچنان روزگار دست و پات رو ميبنده كه جاي تكون خوردن هم نداري يه وقتهايي دلت ميخواد فرياد بزني...يه نعره از ته دل... اما نفست در نمياد... 10
.Apameh 25173 ارسال شده در 4 تیر، 2013 دلم میخوای داد بزنم فقط بگم: ببین بهار شده اما وجدان تو هنوز از خواب زمستونی بیدار نشده همین... 10
mani24 29665 ارسال شده در 4 تیر، 2013 حجره ام را ميلي به فرياد نيست در پيله سكوت تنيده شده ام...از خودم بيزارم...با خودم قهرم...از خودم فرسنگها فاصله دارم تلخم تلخ...از تكرار اين لبخندهاي شيرين بي ريشه 8
mani24 29665 ارسال شده در 4 تیر، 2013 می خونم و مدام می نویسم ...خط خطی پشت خط خطی.. شاید تسکین پیدا کنه این درد...شاید واقعیتو بپذریده و خودشو فریب نده این "من" ولی.. من را یارای پذیرش واقعیتِ بدین تلخی نیست...نیست... 10
One gear 7070 ارسال شده در 4 تیر، 2013 دلی که اندوه دارد........نیاز به شانه دارد نه نصیحت.....کاش همه اینو می فهمیدن........ 10
One gear 7070 ارسال شده در 4 تیر، 2013 اگه از خونه زدی بیرون و صد متر جلوتر یادت افتاد گوشیتو جاگذاشتی و برنگردی برش داری ، یعنی تنهـــــــایی آقا.......تنهـــــــــــــــــــــــا.... 6
sadafv 6584 ارسال شده در 4 تیر، 2013 نمی دونم هدف بیشتر مردم از زیارت مکان های مقدس چیه! ولی کاری که انجام می دن بیشتر اینه : همدیگرو هل بدن حق بقیه رو زیر پا بزارن سعی کنن به دیگران توهین کنن تمام سعیشون رو در دست زدن به ضریح بکنن ... و در آخر فکر کنند مبادی آدابند و فقط گاهی مجبورند اینطور برخورد کنن... هدفم بد جلوه دادن کار خاصی نیست فقط فکر می کنم به دستورات خدا عمل کردن بهتره یا این رفتارا که بیشتر به نظر میاد مسابقست نه زیارت... مگه حق همدیگرو رعایت کردن چقدر سخته ؟!! نمی دونم چرا واسه بیشتر آدما همه چیز نمادینه فقط... 8
آرتاش 33340 ارسال شده در 4 تیر، 2013 بعضی کتک نخوردن اینجوری شدن دیگه :icon_razz: باید با پشت دستت چنان بزنی تو گوشش که همه ی خاطرات عمرش جلو چشش رژه بره والا 7
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 4 تیر، 2013 گاه مینویسم گاهنوشته ای در اینجا اما نمیشود که بشود دیگر هیچ چیز آنطور که باید باشد نیست و نخواهد شد چرا نمیدانم ......... 8
One gear 7070 ارسال شده در 4 تیر، 2013 از تنهــا بودنم راضی نیستم.........اما خوشحالم که با خیلی ها نیستم....! 9
ارسال های توصیه شده