!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ امسال گویا سال خوبی هست از لحاظ مالی............ فعلا ک 400 تومن کاسبی کردم ..... و سریعا ب بانک منتقل .......ایشالا بقیشم همینطوره. واسه شما هم امیدوارم سال پر پولی باشه..... من عاشقتمممممممممممممممممممممممممم مانی.(money) 15 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ این آهنگ بانو مهستی گوشه مغز عده ای دائما در حال replay شدنه، به روایتی بلا انقطاع :. "مثل تموم دنیا حال منم خرابه خرابه خرابه مثل تموم بختا بخت منم تو خوابه تو خوابه تو خوابه..." 14 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ اینم مخ زنی به روش حضرت سعدی!!! هر ساعت از لطیفی رویت عرق بر آرد چون بر شکوفه آید باران نو بهاری عود است زیر دامن!!؟ یا گل در آستینت ؟! یا مشک در گریبان ؟!؟ بنمای تا چه داری ..... 10 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ مرا هیچ چیز عذاب نمیدهد جز اینکه: همیشه دانسته خطا کردم ندانسته آلوده شدم نشناخته وابسته شدم و نخواسته رانده شدم 11 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ غروبا با سپیده میرم لب ساحل، فلافل و سمبوسه می خورم. ماشینم اسمش "سپیده" است. 11 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ نغمه بخوان در این بهار شکوه مکن از روزگار چاره چیه؟والا بخدا.مگه اینهمه حرص خوردیم کسی گفت دردت چیه؟مشکل از کجاس 10 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ خدایا قرار شد هرچی خیره پیش بیاد ،نه؟ پس خیرش رو به تو می سپارم ... جالبه که تو این موضوع کوچیک داره یه اتفاق بزرگ میفته... ممنون خدای خوبم 10 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ آی دلم پی دیلته جومه نارنجی یالا کجا منزلته جومه نارنجی 13 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ امشب وااااااااااااااااااسه اولین بااااااااار موفق شدم 15 دقیقه " پایتخت" ببینم!......... 9 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ من تصمیم گرفته بودم تا آخر تعطیلات تاپیک ویتامین ها رو تموم کنم اما ... نه جلسه ی مربوط به ویتامین رو خوندم نه حوصله داشتم تایپش کنم ولی سعیمو می کنم تا 3 هفته دیگه تمومش کنم! 13 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ خدایا!!!!!! یا خیلی برگدون عقب باخیلی بزن جلو اینجای زندگی دلم خیلی گرفته 13 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ امشب یه ضدحال اساسی خوردم 11 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ زندگی مثل بازی حکمه مهم نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ست خوبی داشته باشی مهم اینه که یار خوبی داشته باشی اینطوری شاید بازی باخته برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و ببری 11 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ نمیدونم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم..... 9 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها ببخشید اینجا این سوالو میپرسم ولی چ کنم ک فکرمو مشغول کرده:icon_pf (34): میگه س تا دوست بودن ک یکیش کوره یکی لال و یکی کر........کر میمیره .حالا لال چجوری ب کور بگه ک کر مرده؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا هرکی جوابشو میدونه تو پیجم بگه.مرسی 6 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ به بعضیا باید گفت: " یه برنامه بذااااار دیگه نبینمت......." 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ آه خدايا! چرا اندكي پيش ما نمينشينيد تا از مشكلات archicad با شما صحبت كنيم؟ شايد بلد بوديد! 6 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ خودت رو صد در صد خـــــــــرج کسی نکن که فقط تا 10 بلده بشمره...! 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده