شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ پنجشنبه ، 1/1/92 I LOVE YOU NOANDISHAN 14 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ خیلی خوشحالم سایت درست شد دلم برای همتون تنگ شده بود 9 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ این روزا حالم بهتره خدایا شکررررررررررررر 5 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ [h=5]جهان در بی انگاریست در واتیکان پاپ را معرفی می کنند ، در قم مردان معمم میشوند و در اورشلیم خاخامی را میبینم که برگه ای تا شده در شکاف دیواره ندبه می نهد . . . . .[/h] 11 لینک به دیدگاه
maryam banoo 3238 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ خبر به دورترین نقطه جهان برسد نخواست او به من خسته _بی گمان _برسد شکنجه بیشتر از این ؟ که پیش چشم خودت کسی که سهم تو باشد ، به دیگران برسد جه میکنی ؟ اگر او را که خواستی یک عمر به راحتی کسی از راه ناگهان برسد ... رها کنی ، برود ، از دلت جدا باشد به آن که دوست ترش داشت ، به آن برسد رها کنی ، بروند و دو تا پرنده شوند خبر به دورترین نقطه جهان برسد گلایه ای نکنی ، بغض خویش را بخوری که هق هق تو مبادا به گوششان برسد خدا کند که ..نه !نفرین نمیکنم ، نکند به او ، که عاشق او بوده ام ، زیان برسد خدا کند فقط این عشق از سرم برود خدا کند که فقط زود آن زمان برسد پایانی پر از درد امسالم مثل سالای دیگست .................... 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ اولین پست در سال 92 .... امیدوارم سالی سرشار از موفقیت و شادی برای همه نواندیشانی ها باشه..... امیدوارم دیگه سایت خراب نشه.... امیدوارم همه مردم سرزمینم سالم و سلامت باشن و دکتر ها بیکار بیمونن.... امیدوارم آدمها جایگاه حقیقی مهر و محبت رو زودتر پیدا کنن.... و در نهایت امیدوارم همه به آرزوی های خوبشون برسن.... سال 92 صدای ما نواندیشانی ها رو میشنوی؟! ماها میخواهیم امسال سال خوبی رو برای خودمون رقم بزنیم و افتخار این که سال خوبی باشی رو بهت بدیم..... 15 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ بچــــــــــه ها عید همتون مبارک 18 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ سر سال تحویل 1قولی از خدا گرفتم در مقابلش 1 قول هم بهش دادم امیدوارم زیر قولم نزنم عیدتونم مبارک 17 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ گاهی سکوت بهترین واژه اس برای ناگفته ها .... 16 لینک به دیدگاه
ya~ya 820 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ این چند روزه خیلی ها وقتی میفمیدن مامانم مکه هست بهم میگفتن حیف پول که خرج عرب ها بشه قسمتت بشه آمریکا ،اروپا ...:icon_pf (34): مامانم همیشه با یه بغض میگه دلم برای خدا میسوزه که بیشتر آدما اینقدر نسبت بهش کم لطفن اما بازم خدا عاشقشانه دوستشون داره هروقت اسم مکه و زیارت کعبه میومد نمیتونست احساسشو پنهون کنه و با یه آهی میگفت یعنی سهم منم میشه برم طواف کعبه؟ برم اونجا نفس بکشم و .... بعدشم اشکاشو پاک میکرد حالا فردا داره میاد، میدونم برای چی رفته میدونم با چه حالی رفته، دلم بیقراره تا بغلش کنم، تا عطر نفساشو نفس بکشم، یاس سفیدم زودتر بیا 14 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ سخت ترین کارها ، share کردن اطلاعاتیه که برای بدست اوردنش ماه ها تلاش کردی و زحمت کشیدی و الان توو چند دقیقه به دیگران یاد میدی . چه دوستت باشن و چه دشمنت . . . 16 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ یکی از بزرگترین آرزوهام خوشحالیه توه دوستم 10 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ دوس دارم امسال سال خوبی باشه واسه همه دوستان نو اندیشانی و آرزو ی سلامتی و موفقیت میکنم برای همگیتون 7 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ یوهووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو چقد دلم برا اینجا تنگ شده بود.............:hapydancsmil: سلام دوستای نازنینم.............................دلم واستون تنگ شده بود............فقط 3 روز نیومدم هااااااااااااااااا...........عید همگی مبارک واستون ی عالمه ارزوی قشنگ دارم توی سال جدید.........دوستون دارممممممممممممممممممم از صمیم قلبم میگم........... 11 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ بوسه با طعم زرد آلو . . . . 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده