.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ چه زود خوابم تعبیر شد و چه تعبیرشم درست از آب درومد نمیدونم چطور جرات کردم و رفتم بهش گفتم هرچی داره میگذره بیشتر از گفتنش پشیمون میشم! از این به بعد باید داغون شدن اونم کنار خودم ببینم 11 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ خدایا فقط خودت از حال من باخبری با من نکن ازین کارا اخه خدا تو که منو خوب میشناسی 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ مامانم عاشق پیتزاست امشب بردمش پیتزا مهمونش کردم پیتزا خوردن مامان حالمو خوب کرد:hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ میدونم که خدا مسئول همه کارای ادما نیست، پس ارزو میکنم نسل انسانهای شکاک از روی زمین پاک شه چون درست شدنی نیستن و مسئول درست شدن اخلاقشونم خدا نیست 18 لینک به دیدگاه
maryam banoo 3238 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ میان دسته گل زنبقت را به اشک هر دو دیده آب دادم بنفشه را به یاد گیسوانت به انگشتم گرفتم تاب دادم ولی هر چند بوییدم گلت را گل سرخت برویم هیچ نشکفت در آن حالت که گرم بوسه بودم گل سرخت به گوش من چنین گفت گل سرخم مخوان ای عاشق مست که من پیش رخ یار تو خوارم به سرخی گرچه دارم رنگ آن لب ولی شیرینی و گرمی ندارم 11 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ خدایا ببین ما با هم مشکل که نداریم ... از کدوم راه بیام یکم توام راه میای؟ دیگه کدوم راه مونده که امتحان نکرده باشم میبینی به بی خیالی هم زدم 1 مدته اما خودت از اون بالا 1 نگاه بنداز ببین بی خیالی هم جواب نمیده اصلا به هم نمیایم.. خدایا با همه این اوصاف بازم شکرت... 15 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ گاهی حالت تهوع میاید سراغم از دست برخی آدم ها برخی دیگر گل محمدیند ، خوبند ، لطیفند ، روحشان لوند است! از کسانی که در این چند روز بابت "رفیده" من و همکارانم را کمک کردند ، قلبا متشکرم سرتان سلامت باد 17 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ چه حس خوبیه که گاهی یه نفر هست که سراغت رو بگیره 16 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ آرزو میکردم کودکان هیچ درد نداشتند ظرفیت یه کودک چقدره که بیماری سختی هم یدک بکشه.... 17 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ حـيـف ...! هـربـار ميـخـواهــم بـه سمتتــــــــــــ بيـايــــم.. يـادم مـي افتـــد کـه.. "دلتنـــگـي" بهـانـه يِ خـوبـي بــرايِ تكــرارِ يكـــــــــ اشتبــــــــــاه نيـسـتـــــــــ .... 11 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ امروز رفتم امتحان رانندگی قبول شدم خیلی خیلی خوشحالم خدایا شکرت ممنونم 15 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ بعضی از آدما چقد می تونن پست باشند......... برای خودم متاسفم که 19 سال از زندگیم گذشته هنوزم درک نکردم که نباید به آدمای دنیای مجازی اعتماد کنم! 19 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ ساده دل دادم ساده محبت کردم ساده باور کردم ساده چشم گفتم ساده وابسته شدم اما سخت دلم را شکستند....خیلی سخت کاش ساده نبودم!!!! 14 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ چقد این روزا یاد بابا بزرگم هستم . دلم واسشون تنگ شده 16 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ به سلامتیه اونی که تو عصبانیت خواست آرومم کنه. هر چی از دهنم درومد بهش گفتم.... آخرش فقط گفت : بهتری ؟! :-| 18 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ امروز داشتم به آدما و رفتارایی که باهام داشتن فکر میکردم ! از خیلی ها ناراحت بودم .... گاهی حتی دلمم شکسته بودن ..... بدتر از اون اشکمو درآورده بودن ! خیلی ها هم با مهربونی هاشون .... لطفشون و گذشتشون منو شرمنده کرده بودن ! خلاصه که تو افکارم همه جور آدمی اومد و رفت .... از یه راننده تاکسی بگیــــــــــر تـــــا پدر و مادرم ! اکثرشون هم نمیدونستن که منو ناراحت کردن ولی من ناراحت شده بودم ...... یه دفعه به این فکر افتادم که لابد منم با بقیه همچین رفتاری رو داشتم و خودم نفهمیدم! به این نتیجه رسیدم که حداقل کاری که میتونم برای آرامش خودم بکنم بخشیدن همه اونهایی هستش که تو سالهای گذشته آزرده خاطرم کردن! من میبخشمشون امیدوارم که اوناهم منو ببخشن 16 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ [h=5]سـلامتيِ اونايي که . . . . . . . . . . . اين روزاشون به تظاهـر مي گذره تظاهر به بي تفاوتـي تظاهر به بي خيالـي به شـادي به اين که ديگه چيزي مهم نيست ولي فقط خودشون مي دونن چقدر سخـت مي گذره !!![/h] 16 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ هرچی که دلخوری داری از توی قلبت بتکون بذار که موندگار بشن خاطره های خوبمون امسال یه سال محشره ، با تو فقط خوش میگذره عیــــــــــــــدی من یادت نره 16 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ روزهای بدی میگذرونم روزهایی سراسر حسرت.... 17 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده