sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ من مسافرم...مقصدم ایران است... از این گوشه به آن گوشه ی تابلوش می دود خیالم.... یک روز مهمان توام در شیراز...یک روز مهمان اویم در نصف جهان....یک روز هم مهمان آنانم در دیار تبریز.... به شما پایتخت نشینان هم سر می زنم...اما چه فایده که نیستین....پس من در نبودتان از هوای خوب شهرتان به جایتان نفس می کشم... و در اخر سُر می خورم از دماوند رو به دریا..... نسیم دریا را که استشمام کردم.....تمام خاطرات را بغل می کنم....برمی گردم به نقطه ی شروع..... . . . مدتی نیستم به خاطر این ایرانگردی که وصفش رو کردم..... مواظب عیدتان باشید که عسل باشه.....به هم زهر نکنید با طعم کینه های گذشته.... سالتون نو....نه کهنه ای که لباس نو پوشیده.....سالتون از دل و روح نو.... شیرینی پیشکش لحظه های عیدتون....البته پیشاپیش... به شرط زنده بودن سلام می کنم مدتی بعد از سفر.....مواظب خودتون باشید... عیدی من در لحظه ی تحویل سال نو....اونا که به یاد من هستند...و من به یادشون هستم....فقط و فقط آرامشه..... 17 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ کاهش سرعت نت کشور بخاطر جلوگیری از حملات سایبری واقعا دیگه ازون حرفاس ، به کره شمالی خوش آمدید 14 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ خدایا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟بدرککککککککککککککک 6 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ 31 فروردین 91 بگذریم هائد بی نگاه احدی روی پاهایم هستم امروز در تنپوش سبز یک فضای باز جوان هایی را دیدم که به ریش سفید پیرمردی چون من میخندیدند و بگذریم بگذریم از عهد های شکسته شده از نامردمان روزگار و بگذریم دلم آرامش سالهای جوانی را می خواهد گرچه بگذریم من در این بی هوایی ها نفس کشیدم ، خار در گلو دارم که سخن نمیگویم این کلمات سخن من نیست ، جامه دریدن هاییست که صدا می دهند و باز هم بگذریم میترسم از روزی که روز نباشد ، شب تاریک باشد و من پیرتر از قبل شوم و باز هم بگذریم میآید آنروز همه می گویند چشم بر امید باز کن - با که سخن میگویید وقتی امیدم بگذریم راستی ، بگذریم 18 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ یعنی واقعا نمیفهمی دارم بهانه های بنی اسراییلی میگیرم چرا با همه چی کنار میای 15 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ وای خدای من داغون شدم .. چقدر اعصابم بهم میریزه میبینم یکی به یکی دیگه خیانت میکنه همین الان یه خبر از دوستم شنیدم با بغض و ناله بهم میگفت فلانی بهم خیانت کرد بهم میگفت هنوز دوسش داره اینو که گفت میخواستم سرمو بکوبم به دیوار دوست داشتن تا چه حد ... وای / وای / یاد درد خودم افتادم / چقدر سخت بود / الان که دارم به اون روزا فکر میکنم بغض گلمو گرفته خدا به دوستم صبر بده نمیدونم میتونه از پسش بر بیاد یا نه واسش دعا میکنم خدایا به امید تو / هوای این رفیق مرد و مشتی منو داشته باش 20 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ امروز را یک سهل انگاری کوچولو تو کارم کردم به هیچ وجه عمدی نبود فقط خدا رحم کرد از صبح دارم خودم رو سرزنش میکنم 13 لینک به دیدگاه
millan 1272 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ اندکی دورتر از اینجا، جایی ست که من برای تو بی تاب ترم جایی که کلیدها رقصی با قفل ها ندارند از آماسهای کلماتم پیدا نیست؟ این ضربه کاری بود... حتی برای باختن هم دیر شده باور کن این بازی تا انتهای شب ما را خواهد برد بیا بیا و این ورق را طوری برگردان که بانوی دل باشد. 10 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ حال این روزهای من خوب نیست... چرایش را نمی دانم...؟؟ 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ دلم میخواد بزنم تو سر دانشجویی که زمان دانشجوییش درست درس نخونه ( با خودمم ) قبل از اونم بزنم تو سر اساتیدی که تدریس رو صرفا واسه بدست اوردن پول انجام میدن ، بقول دوستم جز دسته استاد بیشعورها هستن :vahidrk: 14 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ فارغم از هر دغدغه و مشغله ای ..... این روزا سرگرمیم تو انجمن شده موندن تو پروف و گوش دادن به آهنگش! همه احساسم تو این آهنگه 11 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ وای وای این تعبیر خوابه چی میگه! دقیقا همون چیزی که احساس میکنم میخواد سرم بیاد! نیدونم چیکار کنم! له دارم میشم دیگه! 9 لینک به دیدگاه
ya~ya 820 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ هیییییییییییس همه جا تاریکه/ نفسهام برای هم پشت پا میگیرن/ صدام گسه/ حرفام تلخه/ نگاهام گزندس/ آرزوهام نفرینه/ خنده هام زهر خنده/ سر تیتر همه افکارم انتقامه/ در نهایت این دلمه که زیر بار اینهمه کمرش شکسته- نرفته، مونده- میدونه همش تصوراتمه- میدونه که محاله بتونم اینقدر بد باشم/ کاش همه چیزم خوب بود اما دلم تاریک، گس، تلخ، گزنده، زهر آلود و انتقام جو بود. آخه بیشتر آدما عادت دارن به صورت نگاه کنن نه به صیرت، 5 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ هیچ وقت کسی رو تو جمع تحقیر نکنین.. هرچیم سمتتون بالا بود یا اون طرف کار اشتباهی کرده بود!! 18 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ دختر : بابا کی میریم خرید کنیم؟ پدر: دخترم هنوز حقوق ندادن همه جنس ها گرون امسال یه کم باید صرفه جویی کنیم اخبار ساعت 9: آقا اومدین خرید ؟؟؟ بله خیلی هم خوبه جنس ها ارزون هستش ... و قیمت ها مناسب . دختر نمیدونه پدر کارگرش دروغ میگه یا اخبار . . . 14 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ آسمانِ این دلم؛ تمام، پاک می شود؛ به دست تو، ای خدا؛ از این گناه گرفتگی ... 10 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ موشی در خانه ی صاحب مزرعه تله موش دید؛ به مرغ و گوسفند و گاو خبر داد؛ همه گفتند : تله موش مشکل توست به ما ربطی ندارد؛ ماری در تله افتاد و زن مزرعه دار را گزید؛ از مرغ برایش سوپ درست کردند؛ گوسفند را برای عیادت کنندگان سر بریدند؛ گاو را برای مراسم ترحیم کشتند؛ و در این مدت موش از سوراخ دیوار نگاه می کرد؛ و به مشکلی که به دیگران ربط نداشت فکر می کرد ...! 10 لینک به دیدگاه
...Neda... 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ ب بعضــــــــــــــی ها اونقدر بها میــــــــــــدی که یه روزخودت هم دیگه نمیتونی بخـــــــــــریش... 11 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ بعضيا حتي يه ذره هم ارزش ندارن كه براشون احترام قائل بشيم! اما ما به احترام خودمون، سكوت مي كنيم! 9 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ معشوقه ای پیدا کرده ام به نام روزگار؛ این روزها، سخت مرا در آغوش خویش؛ به بازی گرفته است ...! 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده