hasti1988 22046 ارسال شده در 22 آبان، 2014 گاهی اوقات چند تا نقطه میشه تلافی کلی حرفهای نگفته... شروع میکنم ... ........................................ 12
آریودخت 43941 ارسال شده در 23 آبان، 2014 گام دوم رسیدن به اهداف رو برداشتم روز خیلی خوبیه . حس خیلی عالی هست 13
شقایق31 40377 ارسال شده در 23 آبان، 2014 امروز از بیمارستان زنگ زدن گفتن بیاریدش از تک تکتون خواهش میکنم دعا کنید زیر عمل دووم بیاره عملی با ریسک بسیار بالا امیدوارم قلبش کم نیاره عمل قلب باز به این راحتیا نیست تو رو خدا دعا کنید براش ممنون 19
Yaser.C 5059 ارسال شده در 23 آبان، 2014 بچه ها همه دعا کنید براشون......:icon_gol: سر همین نماز ظهر...میگم که یادتون بمونه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 11
Moment 15228 ارسال شده در 23 آبان، 2014 یه رفیقی دارم که هر وقت خندش میگیره جلو خندش رو به زور میگیره یا دستش رو جلو دهنش میگیره یا دهنش رو به زور بسته نگه میداره که نخنده چند وقت پیش علت کارش رو پرسیدم ازش! گفتش که من از دندونام خوشم نمیاد و مثل دندونای خون آشاما میمونه و به همین خاطر جلو خندم رو میگیرم به نظرتون این دوست من میتونه زندگی شادی داشته باشه؟ وقتی کسی جلوی خندش ترمز دستی میکشه به خاطر اینکه فکر میکنه دندوناش زشتن و مردم در مورد دندوناش صحبت میکنن این آدم روحش جریحه دار میشه! یه جمله معروف هست که میگه فکر نکنید که دیگران در مورد شما چی فکر میکنن چون دیگران اصولا در مورد شما فکر نمیکنن بابا بخند خداوکیلی از خنده بهتر دوتا چیز توی دنیا هست یکیش آرامشه یکیش تلاشه که اگه زیاد بخندی آرامشت بیشتر میشه و راحت تر میتونی تلاش کنی 10
Tamana73 28835 ارسال شده در 23 آبان، 2014 بعداز یه هفته درد... عالیه امروز... تحمل کردم... گذشت... سخت بود... ولی شد...گذشت...باهمه بدبختیا...دلتنگیا... خدایا شکرت... 13
آرتاش 33340 ارسال شده در 23 آبان، 2014 وقتی دوستی برا آدم پله شد که بردت بالا وقتی رو همون پله واستادی و رفتی بالا و از اون بالا سنگ انداختی پایین رو همون پله باید زیر پای همیچین دوستی رو خالی کرد که با مخ بره زمین و بفهمه دنیا دست کیه که 15
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 23 آبان، 2014 خدایا شکرت خیلی درد داره بعضی هارو میبینی بخاطر نداشتن پول باید قید درس خودن بدن،مخصوصا اگه از اونا باشن که درس خونن به معنای واقعی......... خدایا شکرت 11
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 23 آبان، 2014 دوستان همیشه سعی کنید از خانواده، آشنایان،دوستان.....و هر کسی که به حضورتون نیاز داره یاد کنید... نذاریم چیزی به اسم و بهانه مشغله مارو از عزیزانون دور کنه.....دور هم بودن خوبیش به اینکه باهم میشه دردا کمتر شه....حیفه.... به عقیده من بیشتر مشکلات از این ناشی میشه که ما از افراد خانواده،دوستان..دور شدیم،فک میکنیم خودمون تنها باشیم خوبه. بیادم باش، بیادم باش همیشه همصدایم باش کنارم باش بقیشو یادم نیست 12
Tamana73 28835 ارسال شده در 23 آبان، 2014 دلم گرفته... دیگه هیچی آرومم نمیکنه... سردرد لعنتی... فردا زود بیدار شدن مکافاته.... باز خدایا شکرت فردا دوره همیم...:hapydancsmil:آوا جونم قربونش برم من...فردا 6ماه و5روزه میشههههه... دیدن اون ینی بیخیال همه کس جز"...." خدایا شکرت.... 6
دختر باران 18625 ارسال شده در 23 آبان، 2014 یه دوستی داشتم به خاطر یه جزوه ده دفه گفتم و نیاورد یه کاری هم میخواست انجام بده از من خواست کمکش کنم.بنده هم با کمال افتخار سه ماه به روی خودم نیاوردم که البته خوبش کردم با هر کسی باید مثل خودش رفتار کرد(من نمیتونم جوااب بدی رو با خوبی بدم) جالب هم هست دوست دارن تو زندگی همه فضولی کنن اونوقت هیچکی سر از کارشون در نیاره.که البته زندگی کسی ابدا واسم اهمیتی نداره ولی لطفا تو زندگی دیگران سرک نکشید 9
masi eng 47044 ارسال شده در 23 آبان، 2014 لبخند اواتارم به خاطر شاد بودن دیگران عوض نمیشه ولی هرچقدر دوست دعرید منو غمگین کنید. 8
آرتاش 33340 ارسال شده در 24 آبان، 2014 یاد دوران طفولیت افتادم اون زمونا که مغزمون قد نخود فرنگی بود میشستیم اسم و شهرت بازی میکردیم میگفتم مثلا با س بنویسید مام باهوش مینوشتیم اسم سالار فامیل سالاری کلا سعی میکردیم همش با همین اسمه بقیشو ردیف کنیم حالا یه عده ام بودن یه کوچلو نخود فرنگی مخشون نم داشتاونا مینوشتن ماشین:ماشین سالار خوبه ننوشتن غذای سالاری یادش بخیر چقدر باحال بودیما البته طفل بودیم دیگه 12
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 24 آبان، 2014 یه خنده روی لب یه غصه روی دل یه نگاه ؟؟؟؟؟؟؟ ..... میگم این چشمها عجب ایینه ای هستن بچه ها ...... پس مواظب باشید وقتی روی یه نگاه تلاقی میکنین نبرینش به دلی که غصه داره بخندید تا افزوده نشه به غصه هاش... همین 12
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 24 آبان، 2014 امروز طولانی ترین روز و سخت ترین روز زندگیم بود. 7ساعت انتظار پشت اتاق عمل خیلی سخت بود 8
*atefeh* 13017 ارسال شده در 24 آبان، 2014 برای بعضی آدما متاسفم که فاقد شعور هستن واقعا اوباما از تو بیشتر میفهمه واقعا 8
ارسال های توصیه شده