آرتاش 33340 ارسال شده در 19 آبان، 2014 دختره متولد 1375ئه پسره 1371یا 72 حالا ازدواج کردن من دیگه حرفی برا گفتن ندارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3ایشالله خوشبخت بشن اما کاش جوری تربیت میشدن که از سوم راهنمایی به فکر ازدواج کردن نباشن که یه کسی رو زود پیدا کنن که به سن 18نرسیده اونم تو این دوره زمونه زود بره سر خونه زندگیش من به سن ازدوج ملت کاری ندارما اما وقتی عقل کامل نشده چجوری میشه مسئولیت قبول کرد مگه زندگی الکیه؟مگه رویای بچه گونه اس؟ 10
آریودخت 43941 ارسال شده در 19 آبان، 2014 بیا ، هفتادیا از ما شصتیا با عرضه ترن ینی این شصتیا از هیچی شانس ندارن مزاح بود ولی واقعا عجب بی دغدغه هستنا 11
maryam39 8211 ارسال شده در 19 آبان، 2014 اصولا هفتادی ها دو نوعند یا همون اول کار ازدواج میکنن یا میره تا سی سالگی تعداد بسیار اندکی هم نرمالاند این وسط و ممکنه بین این رنج ازدواج کنن اصولا مردم دو دستهان یا هفتادیان یا تو کف هفتادیها موندن 10
nasim184 12256 ارسال شده در 19 آبان، 2014 خدایااااااااااااا دعای نفر قبل را اجابت بفرمااااااااااااااا:hapydancsmil: . . . فهمیده ام که معمولی بودن شجاعت می خواهد. آدم اگر یاد بگیرد معمولی باشد نه نقاشی را میگذارد کنار، نه دماغش اگر معمولی است را عمل می کند، نه غصه می خورد که ماشینش معمولی است، نه حق غذا خوردن در یک سری از رستوران های معمولی را از خودش میگ...یرد، نه حق لبخند زدن به یک سری آدمها را، نه حق پوشیدن یک سری لباس ها را. حقیقت این است که "ترین" ها همیشه در هراس زندگی می کنند. هراس هبوط (سقوط) در لایه آدم های "معمولی". و این هراس می تواند حتی لذت زندگی، نوشتن، درس خواندن، نقاشی کشیدن، ساز زدن، خوردن، نوشیدن و پوشیدن را از دماغشان دربیاورد. تصمیم گرفته ام خودِ معمولی م را پرورش دهم. نمی خواهم دیگر آدم ها مرا فقط با "ترین"هایم به رسمیت بشناسند. از حالا خودِ معمولی م را به معرض نمایش می گذارم و به خود معمولی ا م عشق می ورزم و به آدم ها هم اجازه دهم به منِ معمولی عشق بورزند " تهمینه میلانی " این نوشته انقده به دلم نشست 8
fakur1 10128 ارسال شده در 19 آبان، 2014 فرق اساسی ما بین زنده بودن و زندگی کردنه که لازمه روش فکر بشه . زنده ایم یا زندگی میکنیم . چراشم تقصیر خودمونه. 8
*Mars* 5292 ارسال شده در 20 آبان، 2014 هیچ وقت نباید منتظر بود تا زندگی روی خوششو بهمو نشون بده بعد بگیم آره! به این میگن زندگی! بلکه زندگی همینیه که توش هستیم یک روز غرق خنده و شادی، یکروز غرق گریه همینه دیگه 9
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 20 آبان، 2014 فالگیر هم منو شناخته این فال امروزمه: اعتماد به نفس رمز موفقیت توست تو خوب می دانی كه اگر به عمیق ترین دره ها هم تبعید گردی سرانجام راه خود را پیدا خواهی كرد. همین اعتماد به نفس راههای تازه ای را در اختیار تو می گذارد. 4
sarevan 9753 ارسال شده در 20 آبان، 2014 چقدربده حرمت ها شکسته بشن... هیچوقت سرِ همسرتون فریادنکشید...حتی اگه خیلی عصبانی هستین... بذارید حریم احترام بینتون پررنگ تر باشه ..ازهرچیز ِ دیگه ای درخلوت هاتون..بیشتر..(: 7
آریودخت 43941 ارسال شده در 20 آبان، 2014 نمیدونم چرا بعضیا باطنشون یه جوره اما میخوان خودشونو یه جور دیگه جلوه بدن که مثلا بگن خیلی خوبن خب اگه از باطنت اینقد بدت میاد که حتی نمیتونی خودت باشی خودتو تغییر بده ، چرا دروغ پیشه میکنی ؟!!! 9
masi eng 47044 ارسال شده در 20 آبان، 2014 اینو بدونید من بخاطر تشکر کسی رو دعوت نمیکنم.. بخاطر اینکه مطالب جالب و خواندنی دوست دارم دوستامم استفاده کنن. (زود قضاوت نکنید ادمارو) خیلی بی معرفتید...خیلی یه روزی حتی فکرشم نمیکردم. اینجوری منو قضاوت کنید.. این هم نتیجه تمام زحماتی که کشیدم نوش جونتون.. ولی سعی کنید خودتونو حداقل اصلاح کنید.. نه برای من نه برای کسی برای خودتون.. 9
آریودخت 43941 ارسال شده در 20 آبان، 2014 یه روز یه سلام میشه باب آشنایی ، میشه یه دوستی ... این بد نیست ... اگه عاقلانه باشه خوبه اما قدم به قدم اجازه بدید بیاد جلو تا اگه خواستید راحت به عقب ببریدش فعلا فقط اجازه دادم یه قدم بیاد جلو ... 10
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 20 آبان، 2014 این که "بعضیا" توسط خدا خلق شدن هیچی از ارزش های خدا کم نمی کنه. . . . میگیرین چی میگم!!! 9
آرتاش 33340 ارسال شده در 20 آبان، 2014 بعد یه ماه این ساعت اومدم انجمن چقدر حس بدی بود انگار اومدم غار ارزش آدما به عملشونه 11
Lean 56968 ارسال شده در 20 آبان، 2014 بچه که بودم هر وقت خیار گوجه فرنگی سبزی میوه و... میخواستیم نمیرفتیم از مغازه خرید کنیم از حیاطمون جمع میکردیم دلم برای اون روزا چقدر تنگ شده 10
شــاروک 30242 ارسال شده در 20 آبان، 2014 یه وقتایی چشماتو میبندی و باز میکنی ، میبینی شدی یه آدمی که حتی فکرشم نمیکردی !!! میگذری از چیزایی که یه روزی حتی فکر کردن بهش عذابت میداد ... میبخشی برخوردایی که باعث میشد واسه همیشه قید طرفو بزنی .... همه خشمت میشه یه لبخند .... همه بغضت میشه یه آه ... میشی یه آدمی که حتی مامانت هم نمیشناستت ! 12
Moment 15228 ارسال شده در 20 آبان، 2014 گفتم چرا انقد کلافه ای؟ گفت کدومش کمتر بدتره؟ گفتم هیچکدومش مفت نمی ارزه چی شدیم ما؟ 8
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 20 آبان، 2014 گاهی مینویسم که یادم نره این دنیا ارزششو نداره براش وقت بزاری که دنبال غم و غصه ها بری وقت کردیم شادی کنیم و شادیهامونو تقسیم کنیم همین 12
ارسال های توصیه شده