آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ دختره متولد 1375ئه پسره 1371یا 72 حالا ازدواج کردن من دیگه حرفی برا گفتن ندارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3ایشالله خوشبخت بشن اما کاش جوری تربیت میشدن که از سوم راهنمایی به فکر ازدواج کردن نباشن که یه کسی رو زود پیدا کنن که به سن 18نرسیده اونم تو این دوره زمونه زود بره سر خونه زندگیش من به سن ازدوج ملت کاری ندارما اما وقتی عقل کامل نشده چجوری میشه مسئولیت قبول کرد مگه زندگی الکیه؟مگه رویای بچه گونه اس؟ 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ بیا ، هفتادیا از ما شصتیا با عرضه ترن ینی این شصتیا از هیچی شانس ندارن مزاح بود ولی واقعا عجب بی دغدغه هستنا 11 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ اصولا هفتادی ها دو نوعند یا همون اول کار ازدواج میکنن یا میره تا سی سالگی تعداد بسیار اندکی هم نرمالاند این وسط و ممکنه بین این رنج ازدواج کنن اصولا مردم دو دستهان یا هفتادیان یا تو کف هفتادیها موندن 10 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ خدایااااااااااااا دعای نفر قبل را اجابت بفرمااااااااااااااا:hapydancsmil: . . . فهمیده ام که معمولی بودن شجاعت می خواهد. آدم اگر یاد بگیرد معمولی باشد نه نقاشی را میگذارد کنار، نه دماغش اگر معمولی است را عمل می کند، نه غصه می خورد که ماشینش معمولی است، نه حق غذا خوردن در یک سری از رستوران های معمولی را از خودش میگ...یرد، نه حق لبخند زدن به یک سری آدمها را، نه حق پوشیدن یک سری لباس ها را. حقیقت این است که "ترین" ها همیشه در هراس زندگی می کنند. هراس هبوط (سقوط) در لایه آدم های "معمولی". و این هراس می تواند حتی لذت زندگی، نوشتن، درس خواندن، نقاشی کشیدن، ساز زدن، خوردن، نوشیدن و پوشیدن را از دماغشان دربیاورد. تصمیم گرفته ام خودِ معمولی م را پرورش دهم. نمی خواهم دیگر آدم ها مرا فقط با "ترین"هایم به رسمیت بشناسند. از حالا خودِ معمولی م را به معرض نمایش می گذارم و به خود معمولی ا م عشق می ورزم و به آدم ها هم اجازه دهم به منِ معمولی عشق بورزند " تهمینه میلانی " این نوشته انقده به دلم نشست 8 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ فرق اساسی ما بین زنده بودن و زندگی کردنه که لازمه روش فکر بشه . زنده ایم یا زندگی میکنیم . چراشم تقصیر خودمونه. 8 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ هیچ وقت نباید منتظر بود تا زندگی روی خوششو بهمو نشون بده بعد بگیم آره! به این میگن زندگی! بلکه زندگی همینیه که توش هستیم یک روز غرق خنده و شادی، یکروز غرق گریه همینه دیگه 9 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ فالگیر هم منو شناخته این فال امروزمه: اعتماد به نفس رمز موفقیت توست تو خوب می دانی كه اگر به عمیق ترین دره ها هم تبعید گردی سرانجام راه خود را پیدا خواهی كرد. همین اعتماد به نفس راههای تازه ای را در اختیار تو می گذارد. 4 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ چقدربده حرمت ها شکسته بشن... هیچوقت سرِ همسرتون فریادنکشید...حتی اگه خیلی عصبانی هستین... بذارید حریم احترام بینتون پررنگ تر باشه ..ازهرچیز ِ دیگه ای درخلوت هاتون..بیشتر..(: 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ امروز استارت یک کار بزرگ زده شد امیدوارم به بار بشینه 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ نمیدونم چرا بعضیا باطنشون یه جوره اما میخوان خودشونو یه جور دیگه جلوه بدن که مثلا بگن خیلی خوبن خب اگه از باطنت اینقد بدت میاد که حتی نمیتونی خودت باشی خودتو تغییر بده ، چرا دروغ پیشه میکنی ؟!!! 9 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ اینو بدونید من بخاطر تشکر کسی رو دعوت نمیکنم.. بخاطر اینکه مطالب جالب و خواندنی دوست دارم دوستامم استفاده کنن. (زود قضاوت نکنید ادمارو) خیلی بی معرفتید...خیلی یه روزی حتی فکرشم نمیکردم. اینجوری منو قضاوت کنید.. این هم نتیجه تمام زحماتی که کشیدم نوش جونتون.. ولی سعی کنید خودتونو حداقل اصلاح کنید.. نه برای من نه برای کسی برای خودتون.. 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ یه روز یه سلام میشه باب آشنایی ، میشه یه دوستی ... این بد نیست ... اگه عاقلانه باشه خوبه اما قدم به قدم اجازه بدید بیاد جلو تا اگه خواستید راحت به عقب ببریدش فعلا فقط اجازه دادم یه قدم بیاد جلو ... 10 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ این که "بعضیا" توسط خدا خلق شدن هیچی از ارزش های خدا کم نمی کنه. . . . میگیرین چی میگم!!! 9 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ بعد یه ماه این ساعت اومدم انجمن چقدر حس بدی بود انگار اومدم غار ارزش آدما به عملشونه 11 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ بچه که بودم هر وقت خیار گوجه فرنگی سبزی میوه و... میخواستیم نمیرفتیم از مغازه خرید کنیم از حیاطمون جمع میکردیم دلم برای اون روزا چقدر تنگ شده 10 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ یه وقتایی چشماتو میبندی و باز میکنی ، میبینی شدی یه آدمی که حتی فکرشم نمیکردی !!! میگذری از چیزایی که یه روزی حتی فکر کردن بهش عذابت میداد ... میبخشی برخوردایی که باعث میشد واسه همیشه قید طرفو بزنی .... همه خشمت میشه یه لبخند .... همه بغضت میشه یه آه ... میشی یه آدمی که حتی مامانت هم نمیشناستت ! 12 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ گفتم چرا انقد کلافه ای؟ گفت کدومش کمتر بدتره؟ گفتم هیچکدومش مفت نمی ارزه چی شدیم ما؟ 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ گاهی مینویسم که یادم نره این دنیا ارزششو نداره براش وقت بزاری که دنبال غم و غصه ها بری وقت کردیم شادی کنیم و شادیهامونو تقسیم کنیم همین 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده