Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ امروز فهمیدم اگر بمیرم کسی نیست برام گریه کنه نمیدونم خوبه یا بد مرده که فرقی براش نداره 9 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ کسی شماره این خانمه رو داره؟ میخوام زنگ بزنم راز موفقیتشو بپرسم :| مجنون های این دوره زمونه اعتباری بهشون نیست!! امروز عاشقن ، فردا کارت عروسیشون میاد دم در :| والا!!! 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ آیا روزها زود میگذرن؟ همیشه روزای خوش زود میگذرن و ناخوشیا هر ثانیش قد یه سال ... سالهای من چقد دیر میگذرن یه جفت مرغ عشق داشتم که امروز بعد سالها یکیش مُرد وقتی هر دو زنده بودن تو اتاقم بودن و من به قفسشون نگاه میکردم و میگفتم : چقد سخته که تو قفسید اما واسه اب و نونی که هر روز بهتون میدیم مجبورید این سختی رو تحمل کنید امروز که یکیشون مُرد گفتم : چقد سختتره شده واسه این یکی که تنهایی ، تو قفس ، هیچ جا هم نمیره و فقط واسه خاطر یه آب و نون مجبوره بمونه چقد شبیه من شده ! حالشو فقط من میدونم ... 13 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ امروز از خواب بیدار شدم دیدم هوا روشنه! قاعدتا باید تاریک می بود وقتی موبایلم رو نگاه کردم دیدم ساعت 7 شده! ولی ساعت باید 5 باشه که من 6.30 پادگان باشم یعنی اشک تو چشام حلقه زد دوباره توبیخ میشدیم رفیقم پای سیستمش بود بهش گفتم بیچاره شدم بعدش رفتم دست و صورتم رو شستم و به این فکر میکردم که چه خاکی به سرم بریزم، اومدم اتاق لباسم رو بپوشم که برم پادگان یهو رفیقم گفت به نظرت الان صبحه یا عصر منم گفتم سر صبحی گیر اوردی ما رو گفت به خدا عصره گفتم مگه میشه بعد یه چند دقیقه به هم نگاه کردیم و نافرم زدیم زیر خنده، یعنی بهم نمیگفت صاف میرفتم پادگان یه بارم کلاس پنجم ابتدایی اینجوری شدم با این تفاوت که وقتی شب شد فکر کردم کسوف شدهیه دو ساعتی طول کشید خودم رو با شرایط وفق دادم 21 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ شعرهایم بودنشان را به نبودن "تو" مدیونن ! / 12 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ تو زندگی آدما لحظاتی هست که حس ناامیدی به آدم غلبه میکنه دقیقا همون موقع که حس و حال هیچ کاری نداری و فقط دوس داری بخوابی یه خواب سنگین که بیدار نشی ، اما وقتی دچار این حس شدی وا نده مبارزه کن کار کن حتی اگه بی حوصله باشی نذار نا امیدی پیروز بشه و این کاریه که دارم میکنم 13 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ چه احساسی از این بهتر ... تو خوابم ، عاشقت هستم ! 11 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ آدم تو زندگیش به یه مرحله ای میرسه که از یه جاهایی باید بگذره شاید گذشتنش از این جاها باعث فراموش شدنش بشه اما باید گذشت تا رسید به چیزی که باید برسم تو این جاهایی که گفتم آدماهایی هستن که لنگشون تو دنیا پیدا نمیشه چقدر این آدما خوب و دوس داشتنین چقدر قابل احتراما...دائما میگم آیا زمان باعث میشه فراموششون کنم؟که یادم بره چقدر خوبن؟اما ممطعنم که شاید فراموش بشم اما فراموش نمیکنم آدمای خوبواونا به فراموش نکردن من احتیاجی ندارن اما من به هک شدن آدم خوبا تو ذهنم احتیاج دارم 12 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ خدایا نمیدونم مصلحت چیههه دست به طلا میزنم آجر میشه:icon_pf (34): شانس ما 9 لینک به دیدگاه
...Neda... 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ زورم می آید...آدم اگر هزار تومان در معامله ای ضرر کند،آنقدر به اش گران نمی آید که یک تومان گم کند 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ امروز با همسرم تهران بودم موقع برگشت شوهرم گفت خانم فلش ک خراب شده از گوشیت آهنگ بذار خستم خوابم نبره منم بچه حرف گوش کن گفتم چشممم اهنگ اول خوب بود به آهنگ دوم رسید گفتم بذارم رو آهنگ تصادفی گوشی خودش انتخاب کنه حالا شانس من کدوم آهنگها بود آهنگ سومی ک خونده شد علی لهراسبی آهنگ فقط بگو از البوم تصمیم! و قیافه من آهنگ بعدی سلام ستار و قیافه من نذاشتم آهنگ پنجم رو نذاشتم بخونه گفتم رادیو روشن کن لعنت به هر چی آهنگ و خاطرس ک ادما رو تو بد شرایطی قرار میده امشب تنهام همسرم نیست و اهنگ پنجم هم از شبکه تهران پخش شد بهنام صفوی اهنگ حلالم کن:-| نمیدونم چی بگم دیگه حال خوبی ندارم فقط همین 12 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ خدایا واسه همه افتادی رو دور کج خلقی ... آخه نوکرتم چیکارت کردیم ؟ نون بریدیم یا ابی از تشنه گرفتیم؟ انصاف نیست به خودت قسم انصاف نیست ... انصاف نیس بعد اینهمه درس خوندن به هیچ برسیم ... هیچ ... برای منی که از اول عمرم دستم کتاب و دفتر بود جای شغل ازاد نیست تویی که میگن برگی بدون ارادت زمین نمی افته دست من انسان رو که بوجود اومدنش خواسته خودش بود نه مرگش و نه زندگیش بگیر نصف عمرم رفته ... دستمو واسه باقیش بگیر نزا اونی شه که درد اوره ... نزار ... لطفا مخاطب خاص : خدا 13 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ بعضی مواقع چیزایی رو میگیری که باید بگیری به اون چیزهایی که گرفتی شکر 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ خداجون قربونت برم ما که نفهمیدیم کلا مشکلت با ما چی بوده و هست که همش باید آماده به دفاع باشیم. میگم بد نیست بیای بشینی رو در رو حرف بزنیم تا بفهمیم مشکلت چیه با خانواده ما شاید بشه حلش کرد. بخداوندی خودت ظرفیت ما هم یه حدی داره. دیگه آلزایمر هم شده جزی از روزمرگیمون . میگم نکنه تو هم مثل من هستی که رودررو نمیتونی حرفتو بزنی ؟ اگه آره یه شماره ای ,چیزی بده چت کنیم باهم زندگی میگذره و ما بخاطر اینکه بتونیم دوام بیاریم در برابرش باید یه وقتهایی بصورت یهویی از جامون کلا جابه جا بشیم. آخرش نمیدونم کی برنده میشه این وسط ولی تا این حد دیگه حقمون نیست خودتم میدونی. 11 لینک به دیدگاه
aseman70 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ چشام میسوزه.... فک کنم از پر خوابیه!!!...... 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ کاش لاقل همه ی آنهایی که اسمشون انسانه فقط یه ذره انسانیت تو وجودشون بود....... 11 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ یه وقتایی می فهمم که بُز جلوی این امریکایی ها ابوعلی سیناست به خدا 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ نزا لبریز شه که اگه لبریز شه بد لبریز میشه ......................... این جمله رو زیاد شنیدیم : گرفتارم ، مشکلی دارم ، موضوع مهمی پیش اومده که نتیجش خیلی مهمه ===> واسم دعا کن به دور از اینکه گره مشکلات دست خود آدمهاست این خودشون هستن که واسه هم کوتاهی میکنن و گره رو بوجود میارن این کارو در حق هم نکنیم ... واسه هم گره پیش نیاریم ... واسه هم مشکل ساز نشیم ... همو اذیت نکنیم ... لطفا ... 7 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ یه وقتایی تو زندگی باید "مُرد":ws37: 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده