دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ دلم برا گاه نوشته ها تنگ شده بود دلم برای تو هم تنگه ...حیف حیف که ما همدیگه رو خوب نشناختیم.اگه من تو رو شناخته بودم الان دلم تنگ نبود و تو اگه منو شناخته بودی ...اگه ...!به قول معروف اگه رو کاشتن سبز نشد.حالا که نشناختی.آخه ادم مغرور که غیر از خودش کسیو نمیبینه که بخواد بشناسهمهم نیست.مهم اینه که من خوشبختم......... 11 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ الان یه هفته از بدترین اتفاق عمرم میگذره... خیلی خوشحالم که بازم همه هستن و کسی از جمعمون کم نشده خدایا شکرت مراقب همه خانواده ها باش 12 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ همانند چراغ مه گرفته از سوز سرمای برف نیمه شب دیگر نورت چشم کسی را نمی زند شاید حتی برای بعضی کافی هم نباشی اما... برای من... همین گونه که هستی خاطره انگیزی 8 لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ یادش به خیر این تاپیک یه زمانی چندتا کشته داد ^_^ 11 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ توو این چند روز اتفاقات به یاد موندنی زیادی برام افتاد! از همونایی که آدمو میشکونه... خدایا ..ازین برزخ نجاتم بده... اصن مهم نیست.....همون تنها راهو میخوام... خدایا به حساب ناشکری نزاریش ها...فک کن درد دله 8 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ خدا هیچ بنی بشری رو بی جنبه نکنه والا 10 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ یعنی خداییش من خیلی برام جالب شده بدونم آخر این قضیه چی میشه ... دو حالت داره ... یا اونجوری میشه که من میخوام ... یا اونجوری میشه که من نمیخوام !! اگه اونجوری بشه که من میخوام ... فقط قربون خدا میرم دیگه ... اما اگه اونجوری بشه که من نمیخوام ... اصلا دوس ندارم بهش فکر کنم .. اما متاسفانه همش فکر میکنم راست میگن آدم باید تو سختی دوستاشو بشناسه ... فقط از این خوشحالم که تقریبا !!! همه دوستام با معرفت از آب در اومدن ... 9 لینک به دیدگاه
millan 1272 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ اگه شما تمام وقتتان را برای تلاش کردن صرف کنید، آنگاه همه آن چیزی که انجام دادید تلاش کردن بوده. پس تلاش نکنید. فقط انجامش بدید چقد جالبه نوشته روی قبر یکی این باشه! Don't Try 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ چقد دل تنگ ام امشب ب ب ب 11 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ سرعت عبور روزای هفته با کم و زیاد بودن کارام رابطه مستقیم داری.....هر چی کار بیشتر سرعت بیشتر! کاش هفته چند روز بیشتر بودنمیشه یه کاریش کنید؟ 9 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۲ قبیله یعنی یه نفر! 12 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۲ بسه دیوونه این کارا ... تا فرصت باقیه ... برگرد .... 10 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۲ واییییییییییییییییی بدبخت شدم...:icon_pf (34): باورتون میشه هنوزم یه سری آدم هستن که خیلی بدبختن!!! از من بدبخت تر اونی که کیفمو با موتور زد:icon_pf (34): باو هرکی کیف منو میدید فکر میکرد گدا مدایی چیزی ام... نمیدونم این یارو رو چه حسابی این چیز به ذهنش رسید:icon_pf (34): حالا کیف به درک کارت ملیم:icon_pf (34): واییییییییییییییی حالا به faezeh mzk چی بگم 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۲ سلام وقتی شکم باز شد دکتر:قابل برداشتن نیست اندازه یک پرتقاله و خطرناکه شکم بسته بشه مریض:خانم دکتر هیچ راهی نداشت؟ دکتر:اگر خدا بخواد خودش کوچیک میشه مریض :امیدوارم بعد از چند روز چند بخیه پاره شد برای مریض درد آور بود ولی رو به بهبوده! مریض:من منتظربودم تا 36 سالگی چیزی نمونده این ها پیش زمینشه! و مریض منتظر دعای خالصانست و به معجزه عشق ایمان داره فعلا بدرود 11 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۲ نمیدونم چرات اینقدر اعصابم خورده:5c6ipag2mnshmsf5ju3خدا کنه کاری نکنم فردا پشیمون بشم 8 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۲ هرکـس به طریقی دل ما میشکند / بیگانه جدا ، دوست جدا میشکند بیگانه اگر میشکند حرفی نیست / من در عجبم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چرا میشکند . . . 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۲ امروز تو ایستگاه مترو یه پسربچه ی 7،8 ساله ی لاغرِِنه چندان خوشگل با مامان و مامان بزگش چندتا صندلی دورتر از من نشسته بودن. زمینو حسابی طی کشیده بودن و خیلی لیز شده بود. پسربچهه انقد سر خورد و رکات مایکل جکسونی از خودش دراود و رقصی که من وکناردستیم کبود شده بودیم از خنده خیلی کاراش بانمک بود...با سرزندگی و راحتیش حال کردم فقط ناراحت بودم که چرا انقد مامانش بهش میگه بشین...زشته و... بیایدروح آزاد و بی قید بچه هامونو مث نسل خودمون عبوس نکنیم 10 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۲ چقدر بده که بفهمی کسی به عشقت علاقه داره و جلو خودت بهش محبت کنه وازدستت هیچکاری برنیاد 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۲ هیچ چیز بدتر از نگرانی و انتظار نیست ولی وقتی خیالت راحت میشه یه نفس عمیق میکشی.حس خوبی میاد سراغت.خدایا شکرت...خیلی دوست دارم.تنهام نذار 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۲ دیگه نوبت تو خسته شی دنیا بشکنی..... چه خوش گفت: چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده